Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

QUOTE(Maloniuke @ 2011 04 25, 13:03)
Kažkuo panašu į PUVA metodą, kaip suprantu. Draugas kaip tik juo domisi.

Draugas kiek domisi sako jog vitiligo sėkmingai išgydo. Gal kas esat bandę? Mes jau kaupiames bandyti  g.gif

Bandžiau kažkur 2001m. (2 kursai kas 6 mėn.) Kai kur dėmelės išnyko ar l. sumažėjo (buvo keista, kai net po 2m. dar mažėjo). Aišku, buvo kur ir liko. PO 5m. vis tiek ėmė rastis kitose vietose. Manau, labai individualu. Gal per 10m. jau gydymo metodai patobulėjo. Po sėkmingo pirmo bandymo, norėjosi tęsti, tačiau gydytoja neleido ( vis gi tenka vaistus gerti, turinčius pašalinį poveikį). Aišku, kažkiek per tiek metų susigyvenau, tačiau taip pat įdomu būtų išgirsti apie PUVA gydymo pasiekimus dabar;) Sėkmės. Marina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marine: 08 birželio 2011 - 20:55
Sveiki, prisipazinsiu visos temos neskaiciau, nes esu jau begale visoskiausios informacijos perskaicius ir daugybeje forumu skaitynedavau. Pagrinde rusu, nes ten daugiausia info. Tada, kai skaiciau apie sia liga lt forumuose, jokios naudingos info neradau. Tai va. Is rusu forumu iskapsciau toki dalyka kaip DERMALIGHT 80 lempa. Nezinau ar cia apie tai buvo kalbama. Aisku tai labai individualu: vieniem padeda, kitiem ne. Apie 70 proc zmoniu issigydo. Nusipirkau. Parsisiunciau is Vokietijos. Turiu namuose. Svytinu. Kazkiek padeda, bet demeles uzsitraukia labai letai. Kam idomu (jei apie si daikta cia nebuvo snekama) galit pasikapstyti internete. Kam yra kokiu klausimu, mielai atsakysiu. Bet velgi sakau, kad neskaiciau visos temos, gal mano informacija pasenusi ir 100 kartu aptarta blush2.gif blush2.gif O rasau as cia visai ne del to. Tuose paciuose rusu forumuose radau idomu buda demiu maskavimo. Nezinau kaip Jum, bet man sunku jas paslept. Puikiai maskuoja savaimio idegio kremukas, kuri siunciuosi is Anglijos. Idealiai atitinka odos spalva. Taigi viskas ok, kol nereikia eit i pliaza. Ten deja menkai padeda kremukas, nes nusiplauna maudantis ir isryskeja oranzine spalva. Taigi: is rusu forumo suzinojau apie maskavima nesunokusiu zaliu graikiniu riesutu sultimis. Atsparus vandeniui ir issilaiko apie 2 savaites. Zinau, kad Lietuvoje yra graikiniu riesutu medziu. Atsiliepkit kas turit sode. Reiktu tik saujeles riesutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelirrubia @ 2011 07 03, 20:56)
Sveiki, prisipazinsiu visos temos neskaiciau, nes esu jau begale visoskiausios informacijos perskaicius ir daugybeje forumu skaitynedavau. Pagrinde rusu, nes ten daugiausia info. Tada, kai skaiciau apie sia liga lt forumuose, jokios naudingos info neradau. Tai va. Is rusu forumu iskapsciau toki dalyka kaip DERMALIGHT 80 lempa. Nezinau ar cia apie tai buvo kalbama. Aisku tai labai individualu: vieniem padeda, kitiem ne. Apie 70 proc zmoniu issigydo. Nusipirkau. Parsisiunciau is Vokietijos. Turiu namuose. Svytinu. Kazkiek padeda, bet demeles uzsitraukia labai letai. Kam idomu (jei apie si daikta cia nebuvo snekama) galit pasikapstyti internete. Kam yra kokiu klausimu, mielai atsakysiu. Bet velgi sakau, kad neskaiciau visos temos, gal mano informacija pasenusi ir 100 kartu aptarta  blush2.gif  blush2.gif  O rasau as cia visai ne del to. Tuose paciuose rusu forumuose radau idomu buda demiu maskavimo. Nezinau kaip Jum, bet man sunku jas paslept. Puikiai maskuoja savaimio idegio kremukas, kuri siunciuosi is Anglijos. Idealiai atitinka odos spalva. Taigi viskas ok, kol nereikia eit i pliaza. Ten deja menkai padeda kremukas, nes nusiplauna maudantis ir isryskeja oranzine spalva. Taigi: is rusu forumo suzinojau apie maskavima nesunokusiu zaliu graikiniu riesutu sultimis. Atsparus vandeniui ir issilaiko apie 2 savaites. Zinau, kad Lietuvoje yra graikiniu riesutu medziu. Atsiliepkit kas turit sode. Reiktu tik saujeles riesutu smile.gif

O sakyk kai svytinies lempa, koki tepala naudoji, ar tik lempa?
As dabar turiu nusipirkus is Karaliunaites tepala, na bet dar tik pora savaiciu naudoju, tai zinoma poveikio jokio. Na bet lauksiu rezultato.
Atsakyti
Svytinu jau apie 9 men. Is pradziu tik lempa, bet kai pamaciau, kat demeles traukiasi labai letai, nusprendziau vitix geli panaudot, bet nepasakyciau, kad poveikis pasidare geresnis... g.gif
Atsakyti
sveiki, aš taip pat turiu šią ligą jau kelis metus.. turiu pažasty dvi nedideles dėmeles, o va, tarp kojyčių tai esu tikras margutis.. tiek ant lyt lupų, tiek ant anuso yra, ir dar ant šlaunies viena kokių 5m skersmens.. bet niekas jų nemato, išskyrus MB. tai dėl to nepergyvenu. na, tik čia pasiskaičius, persigandau, kad nepradėtų plisti ir daugėti.. degintis mėgstu, dbar irgi esu gan ruda, tai dėmeslės išryškėjo tamsios odos fone.. jokių tepalų šiiaip nenaudoju, ir kol nesimato visam pasauliui, neleidiu pinigų.

tik dabar sunerimau - tai vistik, vengt saulės, ar kaip tik degintis??

skydliaukę tyriausi dėl kitų priežasčių, tai sakė viskas tvarkoj.na, tik echoskopą darė, nežinau ar to gana.. su kepenim nežinau veiklos, bet šiaip esu labai sveikas žmogus.. beveik niekad net slogos neturiu, nei gerklės skauda, būnu daug grynam ore, užsigrūdinus.. streso turėjau gyvenime daug, bet optimizmas greit jį nugali.

tiesa, ten, plaukeliai auga ant altų dėmių, tai jei vistiek juodi..
Atsakyti
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 07 18, 00:26)

Jau daaaaug metų su baltme verysad.gif
Mano kūnas jau visas margai margas, o plaukeliai vietom balti, vietom juodi , antakių baltų yra doh.gif o ten tai daugiau jau baltų žilų doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 07 18, 00:26)
sveiki, aš taip pat turiu šią ligą jau kelis metus.. turiu pažasty dvi nedideles dėmeles, o va, tarp kojyčių tai esu tikras margutis.. tiek ant lyt lupų, tiek ant anuso yra, ir dar ant šlaunies viena kokių 5m skersmens.. bet niekas jų nemato, išskyrus MB. tai dėl to nepergyvenu. na, tik čia pasiskaičius, persigandau, kad nepradėtų plisti ir daugėti.. degintis mėgstu, dbar irgi esu gan ruda, tai dėmeslės išryškėjo tamsios odos fone.. jokių tepalų šiiaip nenaudoju, ir kol nesimato visam pasauliui, neleidiu pinigų.

tik dabar sunerimau - tai vistik, vengt saulės, ar kaip tik degintis??

skydliaukę tyriausi dėl kitų priežasčių, tai sakė viskas tvarkoj.na, tik echoskopą darė, nežinau ar to gana.. su kepenim nežinau veiklos, bet šiaip esu labai sveikas žmogus.. beveik niekad net slogos neturiu, nei gerklės skauda, būnu daug grynam ore, užsigrūdinus.. streso turėjau gyvenime daug, bet optimizmas greit jį nugali.

ka as jums patarciau tai maziau pergyventi ir kreipti demesi i demes,nestresuoti, o dziaugtis gyvenimu,jeigu iki siol gyvenote su dememis,tai ir toliau gyvenkit smile.gif mano nuomone,vienintelis budas sia liga "issigydyti" - ja uzmirsti ir su ja susigyventi, as jau senokai taip darau ir gyvenu absoliuciai pilnaveriskai,nesijauciu prastesne ar negrazesne uz kitas moteris, tiesiog taip buvo lemta man ir ka padarysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 19, 11:01)
ka as jums patarciau tai maziau pergyventi ir kreipti demesi i demes,nestresuoti, o dziaugtis gyvenimu,jeigu iki siol gyvenote su dememis,tai ir toliau gyvenkit smile.gif mano nuomone,vienintelis budas sia liga "issigydyti" - ja uzmirsti ir su ja susigyventi, as jau senokai taip darau ir gyvenu absoliuciai pilnaveriskai,nesijauciu prastesne ar negrazesne uz kitas moteris, tiesiog taip buvo lemta man ir ka padarysi  4u.gif

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku.
Merginos, moterys, neverta nei švitintis, nei teptis, nei kitam pinigų leisti, nes ši liga NEPAGYDOMA. Kai tai įsisisąmoninsite, pasidarys lengviau gyventi. Nebešvaistykite pinigų "gydymui", nes pačios matot, kad jei kiek ir atsiranda taškelių - kas iš jų? Jums pačiai gal atrodo pagerėjimas, bet tiems kas su jumis negyvena kaip matosi dėmė, taip matosi, ar vienu taškeliu daugiau ar mažiau. Geriau nusipirkite gražią suknelė, nueikite į grožio saloną ir supraskite, kad šis sutrikimas nėra kažkas kas jus darytų ligone. Kiek spuoguotų aplink arba šlakuotų ir t.t. ir pan. Visi esam skirtingi ir kuo greičiau susitaikysit, tuo lengvesnis likęs gyvenimas bus. Manau, kad jis pernelyg trumpas, kad kankintis vis ieškant stebuklingo tepalo.
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2011 07 19, 21:12)
drinks_cheers.gif  Visiškai sutinku.
Merginos, moterys, neverta nei švitintis, nei teptis, nei kitam pinigų leisti, nes ši liga NEPAGYDOMA. Kai tai įsisisąmoninsite, pasidarys lengviau gyventi. Nebešvaistykite pinigų "gydymui", nes pačios matot, kad jei kiek ir atsiranda taškelių - kas iš jų? Jums pačiai gal atrodo pagerėjimas, bet tiems kas su jumis negyvena kaip matosi dėmė, taip matosi, ar vienu taškeliu daugiau ar mažiau. Geriau nusipirkite gražią suknelė, nueikite į grožio saloną ir supraskite, kad šis sutrikimas nėra kažkas kas jus darytų ligone. Kiek spuoguotų aplink arba šlakuotų ir t.t. ir pan. Visi esam skirtingi ir kuo greičiau susitaikysit, tuo lengvesnis likęs gyvenimas bus. Manau, kad jis pernelyg trumpas, kad kankintis vis ieškant stebuklingo tepalo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vienintelį ką tepu ,apsauginį kremą nuo saulės su stipria apsauga, kad nenusvilt, o daugiau gyvenu ir nebeskaudinu sau galvos ir širdies bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaima: 20 liepos 2011 - 08:41
sveikos 4u.gif norėjau pasiteirauti ar yra kaune kokia klinika kuri nustatytų vitiligo ligą? na darytų tyrimus apšviestų lempa ar pan. kaip tai daro gydytoja Biržuose, ar tiesiog iškart vykti pas ją? būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
maciau info kazkurioj is privaciu kliniku, kad yra gydymas lyg lazerio pagalba. Man atrodo, kad GK klinika gydo. Aisku, kaina ziauri ir nezinia ar efektas ilgalaikis.
Atsakyti
gal ir kazkada kazkas rase apie siuos vaistus, kad bandys, bet idomu isbandzius buvo koks rezultatas:

http://www_vitiligon...l_com/order.php

http://psoriasis.uco...melagenina-plus
Atsakyti