Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

Manau visos to sąrašo norėtų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijus112 @ 2010 11 20, 17:29)
Labas,

Mano išvados.
1. Mityba vienas iš svarbiausių būdų, kaip užkirsti kelią baltmės plitimui. Pastebėjau, kad valgant mažiau raudonos mėsos ir riebaus maisto plitimas pristoja.
2. Stresas. Jūs tą žinote.
3. Neeikvokite pinigų, nes tai padeda tik 0,01% pacientų. Išbandžiau beveik visas priemones, kurias įmanoma užsisakyti internetu (nuo Lietuvos žoloninkių iki Japonijos bobučių). Patikėkit, valgomos priemonės ypač šlykščios.
4. Vitaminai, mineralai ir kitos svarbios žmogui medžiagos. Nepamirškite jų.
5. Eksperimentams ribų nėra. Pvz. aš geriu savo pasidarytą užpiltinę. Padeda.

gal galima uzpiltines recepta? aciu
Atsakyti
Kaip padeda? smile.gif Sugrįžta pigmentas?
Atsakyti
Labas 4u.gif

O tų žolelių poveikis visam kitam organizmui ??????????????

Marijus pats sau prieštarauja, pirma rašo ( nemėtykit pinigų nepadeda) o po to antpiliukas g.gif žolelės irgi nėra toks nekaltas reikalas mirksiukas.gif

Geriau tuos tūkstančius už viltį išleisim atostogom su šeima nors gerų emocijų pasisemsim cool.gif ir nors vieną punktą iš sąrašo panaikinsim stresą lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Superiniai žodžiai, Vaima smile.gif
Atsakyti
Žolių šalutinio poveikio, deja, nežinau. Todėl ir nerašau viešai, kad nebūčiau apkaltintas šarlatanizmu smile.gif Gamta dažnai "padovanoja" stipresnius nuodus, nei "chemikai", todėl būkite atsargūs!
Žolių sąrašas - tik asmeniškai žinute.

Sau neprieštarauju, Vaima biggrin.gif
Citata "...Neeikvokite pinigų, nes tai padeda tik 0,01% pacientų..."
Pagal nepatvirtintą statistiką pavyksta pasveikti tik 1 iš 10 tūkst. Tai reiškia, kad Lietuvoje iš ~35 tūkst. statistiškai sergančių baltme žmonių, gali pasveikti ~35 žmonės, kurie naudos jiems veiksmingas priemones.Skaičių pats neišgalvojau, bet ir niekur nesu radęs tikslios statistikos. Nepykit, jei tai netiesa ax.gif

Užpiltinė, kurią pasigaminau naudodamasis įvairia surinkta informacija, labai paprastas produktas. Nepykite, kol kas priemonė tik bandymų stadijoje ir dėl mano ir jūsų saugumo recepto pasakyti negaliu. Beje, užpiltinė ne iš žolių ir rinkoje jo įsigyti negalite. Taip, pigmentas ant kai kurių vietų (ypač smakro) pastebimai atsiranda. Net plaukai atgavo tamsią spalvą. Rankos taip pat gražėja, bet žiemą sudėtinga įžiūrėti visas dėmes.

Dar kartelį perskaitykite mano ankstesnį pasisakymą - ten labai daug svarbios info dėl baltmės, kurią ilgai rinkau iš gydytojų ir apibendrinau jų išvadas.
Vieno vaisto iki 2020 metų nuo baltmės rinkoje tikrai nebus. Tai yra individuali liga, kiekvienam pasireiškianti dėl įvairių priežasčių, todėl gydymas tik individualus.

Ir dar... Lietuvoje sutikau tik vieną gydytoją, kuris apie baltmę žino daugiau, nei iš 1970 metų vadovėlio.

Teisingai sako Vaima - džiaukitės gyvenimu!!!! mirksiukas.gif

QUOTE(Vaima @ 2010 11 23, 09:26)
Labas  4u.gif

O tų žolelių  poveikis visam kitam organizmui ??????????????

Marijus pats sau prieštarauja, pirma rašo ( nemėtykit pinigų nepadeda) o po to antpiliukas  g.gif  žolelės irgi nėra toks nekaltas reikalas  mirksiukas.gif

Geriau tuos tūkstančius už viltį išleisim atostogom su šeima nors gerų emocijų pasisemsim  cool.gif ir nors vieną punktą iš sąrašo panaikinsim stresą  lotuliukas.gif  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Marijus112 @ 2010 11 25, 23:35)
Žolių šalutinio poveikio, deja, nežinau. Todėl ir nerašau viešai, kad nebūčiau apkaltintas šarlatanizmu smile.gif Gamta dažnai "padovanoja" stipresnius nuodus, nei "chemikai", todėl būkite atsargūs!
Žolių sąrašas - tik asmeniškai žinute.

Aš ne dėl baltmės , o dėl vaikų bendrauju su homeopatu, tai čia jo žodžiai, kad su žolelėm reikia būt begalo atsargiems doh.gif
Tada aš lauksiu 2020 met nedaug liko ir laukt lotuliukas.gif , nes man jau koks 60-70 procentų kūno išbalusio, tai nebeturiu vilties , kad atsisitatys pigmentas, greičiau išbalsiu ir tiek cool.gif O eksperimentiniu triušiu nenoriu būt ax.gif

Jums sekmės 4u.gif
Atsakyti
Turiu vitiligo jau daug metų,net nebeskaičiuoju kiek.Esu taip pat daug visko išbandžiusi,nuo PUVA ir saulės buvo labai pagerėja,taip "gydžiausi"apie 10 metų.Dabar turiu jų tiek daug,kad jau nieko nebedarau(apie 50% kuno),nes su tiek daug dėmių deginimasis saulėje tapo ypatingai skausmingas,iki rimtų nudegimų,o pasideginti porą valandų nematau prasmės,nuo tiek niekas neužsitrauks tik išryškinsiu dėmes ir tiek.O daugėti pradėjo dėl to,kad laukiausi vaikelio ir pastebejau,kad vykstant dideliems hormonų pokyčiams dėmės plėtėsi ir daugėjo įpatingai greitai.Išvada pasidariau,kad bent jau man dėmių atsiradimas yra susijes su hormonais.Žmogus yra vaikščiojanti cheminė labaratorija,pas kiekvieną individualiai vyksta tie cheminiai procesai ir nežinau kada kas suras priežastį nuo ko atsiranda vitiligo.Dėl mitybos tai nežinau ar ji daro įtaka vitiligo,esu daug metų vegetarė,vienu metu buvau net veganė,kaip daugėjo man tos dėmės taip ir daugėja.Ačiu Marijui,kad pasidalinai savo patirtimi ir informacija.Gal galėtum parašyti tavo naudojamų (preparatų,papildųir pan.)receptus,būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
As jau susigyvenau su sia liga,dar neseniai galvojau bandyti vel gydyti,bet nusprendziau negaisti laiko tuscioms viltims ir nemetyti pinigu,geriau uz tuos pinigus pirksiu kokybiskas plauku,kuno prieziuros priemones,gerai maitinsiuos,gersiu vitaminus ir dziaugsiuos gyvenimu. Turiu nemazai demiu ant viso kuno,bet jau pora metu vaikstau neidegusi ir jos nera ryskios,degintis ir taip niekada nemegau,o jei noriu pagyvinti odos spalva naudoju savaiminio idegio kremukus,ir gerai, kad nereikia man degintis, ilgiau issaugosiu jauna oda biggrin.gif Gal po 10 metu mokslinikai atras efektyvia priemone nuo sios ligos,tada ir isbandysiu,o kolkas rupinuosi kitais dalykais rolleyes.gif
Atsakyti
o as vis neissiaiskinu ar baltme man ar ne sad.gif jei zinociau, kad tikrai taip, bandyciau bent jau Vitix panaudoti. Buvau pas seimos gydytoja, nes daug kur skaiciau, kad baltme daznai atsiranda nuo skydliaukes problemu, pasidariau tyrimus- viskas gerai. gydytoja sako, kad galbut tai tik sutrikusi medziagu apykaita, nes tos demeles ne visada matosi. dermatologas taip pat nedave jokios naudos... pasake vos ne taip, kad "kolkas nieko negaliu tikslaus pasakyti, jei baltme-pamatysi, nes demeles ryskes, plesis ir jungsis". vos ne taip, kad kai ateisi su puse isbalusio kuno, pasakysiu kad tau baltme smile.gif
nebezinau nei kur kreiptis sad.gif gal Jus man dar turetumet ka patarti?
Atsakyti
QUOTE(*smilte* @ 2011 01 31, 22:59)
o as vis neissiaiskinu ar baltme man ar ne sad.gif jei zinociau, kad tikrai taip, bandyciau bent jau Vitix panaudoti. Buvau pas seimos gydytoja, nes daug kur skaiciau, kad baltme daznai atsiranda nuo skydliaukes problemu, pasidariau tyrimus- viskas gerai. gydytoja sako, kad galbut tai tik sutrikusi medziagu apykaita, nes tos demeles ne visada matosi. dermatologas taip pat nedave jokios naudos... pasake vos ne taip, kad "kolkas nieko negaliu tikslaus pasakyti, jei baltme-pamatysi, nes demeles ryskes, plesis ir jungsis". vos ne taip, kad kai ateisi su puse isbalusio kuno, pasakysiu kad tau baltme smile.gif
nebezinau nei kur kreiptis sad.gif gal Jus man dar turetumet ka patarti?

Baltmės dėmės ryškios, jei kartais matosi, kartais ne, tai manau kad ne baltmė
Atsakyti
QUOTE(katckyte @ 2011 02 01, 20:51)
Baltmės dėmės ryškios, jei kartais matosi, kartais ne, tai manau kad ne baltmė

Kaži ar odos gydytojas gydytų tokią ligą? Gal kas bandėte? smile.gif
Atsakyti