Įkraunama...
Įkraunama...

Baltmė (Vitiligo) kaip gydyti ar bent paslėpti

Sveikos, uždarė senąją temutę, atidarome naują 4u.gif

Ir toliau dalinkimės patirtimi, informacija apie išbandytus vaistus, tepalus, procedūras ir t.t.

Sena tema cia: http://www.supermama...howtopic=285763

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergiike: 10 liepos 2010 - 14:28
Labas, o gal jau yra išbandžiusių vitiligoorganics? gal tai stebuklas, kaip kad rašo jų puslapyje? smile.gif
Ir dar norėjau pasiteirauti, jeigu dėmeles yra tos vadinamos "plaukiojančios", senose SM diskusijose buvau perskaičius, kad jos su laiku vis daugiau kūno ploto uždengs, ar tai tiesa?
klausiu, nes neseniai tik apie tai pradėjau skaitinėtis, todėl dar neturiu pakankamai žinių apie šitą ligelę. 4u.gif
ne aš sergu, o mano draugas ir pastebėjau, kad pas jį vienos tikrai neblogai traukiasi, o kitose vietose atsiranda naujos. nors realiai jis nelabai ir gydo, karts nuo karo pasitepa su vitix. Daugiausia jam sumažėję buvo prieš porą metų, kai gyveno saulėtam krašte 4 mėn, streso jokio neturėjo, dirbo lauke, saulėje, pasitepdavo su vitix, tai buvo daug užsitraukusių, kurios dar iki šiol neatsinaujino, įdėmiau tik pažiūrėjus gali matyti, kad kažkas ten buvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergiike: 12 liepos 2010 - 09:03
Nauji namuciai thumbup.gif

As pernai naudojau vitix geli,ir vitix vitaminus,tai daug demiu buvo uzsitraukusios, dabar ieskau pirkt vitix color uzmaskuot demem. Bet siuo metu jo neatveza sad.gif o gal yra zinanciu kur jo yra pirkt?
Atsakyti
Prieš porą savaičių mačiau viticolor camelia vaistinėje stoty, o jei nebus, tai galima užsakyt cool.gif
Atsakyti
Tai cia kaune pr stoties? Nes as buwau apejus daug vaistiniu sake veliau tures,dabar kaskodel negali uzsakyt
Atsakyti
Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mangėė @ 2010 07 14, 13:54)
Vilniuje  smile.gif

kokia beda sad.gif nesuprantu kodel jo negali net uzsakyt,gali tik geli ir vitaminus,o jo nea sad.gif

o kada matet kad jis ten yra?kokia kaina? Gal puskes teks prasyt kad paimtu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuodemele: 14 liepos 2010 - 20:37
Na aš prašiau gelio vitiskin ir man netyčia paėmė ta viticolor, tai o kainą man atrodo išmušė apie 68LT, galėsiu paklaust nueiti, jeigu reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mangėė @ 2010 07 15, 12:15)
Na aš prašiau gelio vitiskin ir man netyčia paėmė ta viticolor, tai o kainą man atrodo išmušė apie 68LT, galėsiu paklaust nueiti, jeigu reikia smile.gif

tai tiektos wink.gif o koks pavadinimas vaistines?
Atsakyti
QUOTE(nuodemele @ 2010 07 15, 11:14)
tai tiektos wink.gif o koks pavadinimas vaistines?

Sveikute

O tu is hiperfarmos nenori uzsisakyti?As kaip tik savo vyrui uzsakiau.
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2010 07 15, 14:21)
Sveikute

O tu is hiperfarmos nenori uzsisakyti?As kaip tik savo vyrui uzsakiau.

ten yra vitix?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuodemele: 15 liepos 2010 - 14:58
Pries 20 min uzsisakiau viticolor maskuojamasis kremas.

Isimesk i google ir ismes tau hiperfarma 4u.gif

Atsakyti