Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2010 08 19, 15:08)
Kvepaliukus pirkau Kvepalu isparduotuveje is senbuves ir nelabai nagrinejau.Patikino,jog tikrai originalus,deja verysad.gif.Kvapas tik panasus i originaliu.

O pirkote supakuotus?
4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Laukiu jusu komentaru - abejoju del viktor & rolf flowerbomb EDP kvepalu originalumo – del kvapo, kuris skiriasi, del spalvos.. Panevezyje parduotuvese nera siu kvepalu, todel negaliu palyginti..

palyginimui turiu anksciau isigyta miniatiura kaireje puseje, o desineje kvepalai, kuriu origialumu abejoju:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

p.s. gal kas turit siuos kvepalus ir galit ideti foto, kad palyginti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 20 rugpjūčio 2010 - 11:23
QUOTE(inetule22 @ 2010 08 20, 12:13)
viktor & rolf flowerbomb EDP
p.s. gal kas turit siuos kvepalus ir galit ideti foto, kad palyginti..

vakare galiu įkelti foto 50 ml EDP; iš pirmo žvilgsnio nieko negaliu komentuoti cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 08 20, 12:41)
vakare galiu įkelti foto 50 ml EDP; iš pirmo žvilgsnio nieko negaliu komentuoti cool.gif

ok, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
As turiu EDT, tai pas mane kitoks ir buteliukas - smulkus kvadratukai, bet spalva - visai kitokia. Sviesi.
Man itartina jusu spalva.
Atsakyti
o inetule22 turima miniatiūra - EDT?

pagooglinkit vaizdus EDT ir EDP buteliukų dizaino.
galėsiu įkelti savųjų EDP foto.
o svarbiausia - gal kažkas jūsų mieste turi tokius kvepalus paties kvapo palyginimui g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 20 rugpjūčio 2010 - 13:38
QUOTE(Renatina @ 2010 08 20, 13:33)
o inetule22 turima miniatiūra - EDT?

ne, miniatiura EDP

as kiek ziurejau internete, tai EDP spalva turetu buti tokia sviesiai rausva, va kaip cia (foto is interneto):

user posted image

o del EDT, tai buteliuko visai kitokia forma:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 20 rugpjūčio 2010 - 14:08
QUOTE(inetule22 @ 2010 08 20, 15:01)

o del EDT, tai buteliuko visai kitokia forma:

user posted image

Taip, tokia. Ir spalva sviesi. Vis tik ir EDP turetu buti ne medaus spalva unsure.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 20 rugpjūčio 2010 - 17:34
Nusipirkau kvepaliukus D&G light blue, bet siek tiek abejoju del ju originalumo, tad prasysiu jusu padet nustatyt ar originalus jie ar vis del to ne ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
tikiuos foto gerai padariau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ella*: 20 rugpjūčio 2010 - 19:33
man paciai kyla itarimas del to, kad sie kvepaliukai mano yra made in germany, o kitur buna made in italy, ir dar pas mane 3.3 FL.OZ. o kitur buna 3.4 FL.OZ. unsure.gif o kaip turi buti is tiesu tai nelabai ir zinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ella*: 20 rugpjūčio 2010 - 19:55
QUOTE(ella* @ 2010 08 20, 19:53)
man paciai kyla itarimas del to, kad sie kvepaliukai mano yra made in germany, o kitur buna made in italy, ir dar pas mane 3.3 FL.OZ. o kitur buna 3.4 FL.OZ.  unsure.gif o kaip turi buti is tiesu tai nelabai ir zinau g.gif

Aš, deja, neturių šių, tai nelabai galiu palyginti. Bet dėl tūrio, tai moteriški būna 100 ml - 3.3 oz, o vyriški būna 125 ml - 3.4 oz.
O kodai sutapo ant pakuotės ir buteliuko? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 20 rugpjūčio 2010 - 20:32