Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

Va ir as noriu pirkti kvepaliukus pigiau,bet vis delto bijau pirkti "kate maise"... Smalsu,kaip ten istikruju,nes kainos tikrai vilioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2010 08 19, 13:36)
Laba diena, merginos,

Pardavėja teigia, kad kvepalai originalūs, tačiau gavusi suratau, kad yra atvirkščiai. Kamštelelis ir purkštuko kakliukas ne tokios spalvos kaip parduotuvėje, per ryškiai geltonas. Kaklelis plastikinis, ne metalinis, dangtelis neužsisifiksuoja gerai uždarius. Buteliukas permatomas doh.gif  Kvapas irgi mažai bendro teturi.. Ką manote Jūs?  4u.gif

Nors pas mane ne 100 ml., o 50 ml. tai visų pirmą mano kvepalų šiaudelis yra tiesus, kvepalų kaklelis metalinis, dangtelis lyg gerai užsifiksuoja, o jų spalva iš tiesų yra šviesesnė nei Jūsų nuotraukose. g.gif Gal kitos mamytės žinos daugiau panašumų ar skirtumų. smile.gif 4u.gif biggrin.gif Galbūt kvepalai orginalūs...
Atsakyti
Kvepaliukus pirkau Kvepalu isparduotuveje is senbuves ir nelabai nagrinejau.Patikino,jog tikrai originalus,deja verysad.gif.Kvapas tik panasus i originaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pussaldis_šampanas*: 19 rugpjūčio 2010 - 15:11
gaila kad sm senbuve taip apgavo jei is tiesu cia fuflo, gal ji pati nezinojo to, panandykit susisiekt su ja ir grazint gal
Atsakyti
Laba diena, merginos,

Pardavėja teigia, kad kvepalai originalūs, tačiau gavusi suratau, kad yra atvirkščiai. Kamštelelis ir purkštuko kakliukas ne tokios spalvos kaip parduotuvėje, per ryškiai geltonas. Kaklelis plastikinis, ne metalinis, dangtelis neužsisifiksuoja gerai uždarius. Buteliukas permatomas doh.gif  Kvapas irgi mažai bendro teturi.. Ką manote Jūs?  4u.gif

Na manau kvapas vienas is svarbiausiu kriteriju (nebent buvo laikyti netinkamai ir jis pakites del to) - o siaip jusiskiuose man labiausiai i akis krito buteliuko spalva ir tas persimatymas (maniskiai persimate, bet reikejo pasistengus ziuret). Ir kakliukas tikrai metalinis buvo. Imetu saviskiu 100ml foto (tik nebeturiu jau ju pati, tai nepakomentuosiu daugiau):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 19, 16:19)
Na manau kvapas vienas is svarbiausiu kriteriju (nebent buvo laikyti netinkamai ir jis pakites del to) - o siaip jusiskiuose man labiausiai i akis krito buteliuko spalva ir tas persimatymas (maniskiai persimate, bet reikejo pasistengus ziuret). Ir kakliukas tikrai metalinis buvo. Imetu saviskiu 100ml foto (tik nebeturiu jau ju pati, tai nepakomentuosiu daugiau):
user posted image

O šiaudelis gal pamenate buvo tiesus, ar palinkęs? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 08 19, 16:24)
O šiaudelis gal pamenate buvo tiesus, ar palinkęs? mirksiukas.gif

Sito tikrai nepamenu - isvis turbut net neatkreipus demesi i tai. ax.gif I siaudeli ziuriu nebent jei akivaizdziai laabai lenktas ar per tiesus buna.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 08 19, 16:13)
gaila kad sm senbuve taip apgavo jei is  tiesu cia fuflo, gal ji pati nezinojo to, panandykit susisiekt su  ja ir grazint gal

Bandom tartis del grazinimo,del to kolkas neviesinu jos niko.Gali visko buti ,kad ir nesamoningai tai atsitiko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 08 19, 16:19)
user posted image

O mano gauti Jasmin Noir neatitinka absoliuciai nei vieno jusu mineto kriterijaus unsure.gif

Dabar esu isitikinus visiskai, kad neklydau manydama, kad jie neoriginalus.
Atsakyti
Jei tikrai neoriginalūs, o sakė, kad originalūs paviešinkit, kas pardavė unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos,

user posted image
user posted image

Irgi manau kad kvepalai neoriginalus g.gif
O kas teige? g.gif
Atsakyti
Net jei ir grazins pinigus, vistiek gerai butu paviesinti, gal papasakos savo versija.. Bet kokiu atveju, jei pardave kaip orginala - tikrai verta pamineti, kas. Nes ne kiekviena susigaudys, kad fufliuka gavo.
Atsakyti
gal pati isdrys prisipazint, kaip isdryso teigt kad originalas, tegu ir dabar drasa savo parodo visoms .manau kad ji irgi skaito si puslapi
Atsakyti