Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

Ką reiškia įdomi?
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2010 08 05, 22:26)
Ką reiškia įdomi?

Manu, kad tureta omeny kokia nors super uskta pardaveja, kuri pakistu padielka pirkejai, o pati pasiimtu originala. Teoriskai imanoma, bet kazin ar realiai pavyktu taip joms prasisukt..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 06, 03:27)
Manu, kad tureta omeny kokia nors super uskta pardaveja, kuri pakistu padielka pirkejai, o pati pasiimtu originala. Teoriskai imanoma, bet kazin ar realiai pavyktu taip joms prasisukt.....  g.gif

aš tą ir turėjau omeny, nes teoriškai kaip ir įmanoma.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 08 05, 20:51)
tik nereikia skleisti  erezijų  mirksiukas.gif

Ne,ne, jokiu būdu. Erezijų neskleidžiu. Tik kai man viename grožio salone norėjo padirbtus 100 Lt. grąžos duoti, tai manęs jau nenustebintų ir toks "kvepalinis" variantas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Bet gi naują kvepalų pakuotę nuo lentynos paimtum ir viskas. Ten jų po kelias kiekvieno tūrio stovi. Jami ir neši prie kasos. Nėkart man niekas nieko iš po prekystalio ar nuo sandėlio (kaip batų) kvepalų nenešė. O jei ir bandytų nešti, nepirkčiau. Sukeltų įtarimą.
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2010 08 06, 12:54)
Bet gi naują kvepalų pakuotę nuo lentynos paimtum ir viskas.

Tai gali ir i lentyna but pastacius - nors kaip sakiau man labai itartina ar taip imanoma butu padaryt (visgi kameros, ne viena pardaveja ir tt.).
Atsakyti
Boza moj, nu tai kaip ir kiekvienoj gyvenimisko situacijoj gali buti kokiu nesamoniu, taip ir Sarmoj, gi ne sventa karve. Esme ta, kad pati parduotuve pilstukais neprekiauja. Visa kita - jau peripetijos is serijos VBS...
Atsakyti
Sveikutės,
pagelbėkit smile.gif

ar gali būti toks originalas? man tas clip voyage įtartinas labai... ir 45 ml... niekada dar nesusidūriau su padielka, tai neišmanau blush2.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Mano žiniomis šių kvepalų po 45 ml nebūna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 08 14, 19:42)
Sveikutės,
pagelbėkit smile.gif

Spėju, kad klastotė ax.gif
Atsakyti
na taip, nebūna, bet sakau gal čia koks specialus leidimas, juk parašyta, kad kelioniniai g.gif

Sophi, dėl ko taip manai? dėl mililitrų ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 08 14, 21:38)

Pagooglinau ir tokius rodo tik mainyk.lt ir manodrabužiai.lt už 55 Lt- manau, daug ką pasako ax.gif
Ir 45 ml kelioninis leidimas, sakyčiau, įdomus sprendimas rolleyes.gif
Papildyta:
Panaršykit, kokių gėrių siūlo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 14 rugpjūčio 2010 - 20:50
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 08 14, 21:38)
na taip, nebūna, bet sakau gal čia koks specialus leidimas, juk parašyta, kad kelioniniai g.gif

as taip pat manyciau kad ne originalas, nes idomus pati buvau susidurus ir is oatikimo zmogaus dovanu gavau fake travel kazkokis leidimas tipo buvo...

google mestu pagal ml normalias pardes ar fragratica.com.. bet deja mirksiukas.gif
Atsakyti