Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(Piccola @ 2010 12 03, 09:42)

O as abejoju g.gif du skirtumai:
nesutampa skaiciukai ant buteliuko ir dezutes
nera ant nugareles auksiniu raideliu, pardei net ant testeriu yra.
Manau, kad ne originalas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 04, 22:08)

o kur ant dėžutės jūs matot skaičius? aš tik ant buteliuko matau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 12 05, 00:23)
o kur ant dėžutės jūs matot skaičius? aš tik ant buteliuko matau  g.gif

As taip pat nematau ant dezutes skaiciuku, tai manau, kad turi omeny ta uzrasa REF.07146 g.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 12 04, 19:56)
Manau, kad originalūs, tik seno leidimo  rolleyes.gif

as-ne-tavo, labai ačiū, man įtarimų sukėlė talpa, nes radau tokius tik 75 ml. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
o gal kuri pasakys ar skiriasi kamsteliu dydziai Britney Spears-Fantasy kvepalu? ar 100ml testeriui tiktu kad ir 50ml kamstelis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 04, 23:08)
O as abejoju  g.gif du skirtumai:
nera ant nugareles auksiniu raideliu, pardei net ant testeriu yra.
Manau, kad ne originalas  blink.gif

Gal galima placiau? g.gif Gal kuri is forumieciu dar galetu palyginti su savo kvepalais? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 12 06, 10:37)
Gal galima placiau?  g.gif Gal kuri is forumieciu dar galetu palyginti su savo kvepalais?  blink.gif

Skiciukai turi sutapti pvz. REF.07146 tokie pat turi buti ir ant buteliuko, o ten kiti ...
Ant nugareles puses kiek maciau, yra yra nurasyneta auksinemis raidelemis, o ant "netikru" ju niekada nera, nes sudetinga jas padaryti ir dar iskulusias smile.gif tas pats yra yra su kt kvepalais, su Chanel ir pan. Mano anyta sake, kad pirko is patikimos motersikes, taciau ten taip pat nera raidziu ir pan. Nueikite i Kristijana ar kitur ir pati pamatysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 06, 11:54)
Skiciukai turi sutapti pvz. REF.07146 tokie pat turi buti ir ant buteliuko, o ten kiti ...
Ant nugareles puses kiek maciau, yra yra nurasyneta auksinemis raidelemis, o ant "netikru" ju niekada nera, nes sudetinga jas padaryti ir dar iskulusias  smile.gif tas pats yra yra su kt kvepalais, su Chanel  ir pan. Mano anyta sake, kad pirko is patikimos motersikes, taciau ten taip pat nera raidziu ir pan. Nueikite i Kristijana ar kitur ir pati pamatysite  4u.gif

O kaip komentarai kad nebutinai skaiciukai turi sutapt... g.gif
O del auskiniu raideliu tai nezinau, neisivaizduoju apie ka butent kalbate, kas apacioje turetu but parasyta? 4u.gif
Taip, reikes pasiziuret parduotuvej, sutikrint.
Bet gal turincios prie saves siuos kvepaliukus galetu ikelt foto palyginimui?
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 12 06, 10:54)

REF visai nėra tas, kas turi sutapti su buteliuko skaičiais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2010 12 05, 17:40)
o gal kuri pasakys ar skiriasi kamsteliu dydziai Britney Spears-Fantasy kvepalu? ar 100ml testeriui tiktu kad ir 50ml kamstelis? blush2.gif

Man atrodo skirias smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti