sveikos, as uzsukau su vienu juokingu klausimu (kuris man visiska misle ...) edp it edt skirtumas??? isaiskinkit man sita stebukla? dekoju is anksto
QUOTE(gieddre @ 2010 12 02, 00:28)
sveikos, as uzsukau su vienu juokingu klausimu (kuris man visiska misle ...) edp it edt skirtumas??? isaiskinkit man sita stebukla? dekoju is anksto
Parfumerijos forumo virsuj yra pradziamokslis
nagi logiska, kazkaip nesusivokiau dekoju
QUOTE(Piccola @ 2010 12 02, 09:35)
Ikeliu foto Versace Crystal noir EDT 90ml, del kuriu ir uzvire auksciau mano mineta kose Lauksiu Jusu komentaru
Aš tai matau originalius kvepalus
QUOTE(Piccola @ 2010 12 02, 08:35)
Ikeliu foto Versace Crystal noir EDT 90ml, del kuriu ir uzvire auksciau mano mineta kose Lauksiu Jusu komentaru
Tikrai nepanasu i fufeli. Palyginau su savo turimu 90ml EDT irgi vienas prie vieno.
Bukit rami, o pirkeju visokiu buna. Vienos gavusios fufeli dziaugiasi, kitos gavusios originala-issikalineja ir rekia, kad neorirignalas
QUOTE(Roxetė @ 2010 12 02, 13:35)
Tikrai nepanasu i fufeli. Palyginau su savo turimu 90ml EDT irgi vienas prie vieno.
Bukit rami, o pirkeju visokiu buna. Vienos gavusios fufeli dziaugiasi, kitos gavusios originala-issikalineja ir rekia, kad neorirignalas
Aciu uz komentara! Pilnai sutinku
QUOTE(Roxetė @ 2010 12 02, 10:35)
Vienos gavusios fufeli dziaugiasi, kitos gavusios originala-issikalineja ir rekia, kad neorirignalas
Auksiniai žodžiai, Roxete
Dėl Versace Crystal Noir originalumo neabejočiau
QUOTE(ausrele @ 2010 12 02, 23:39)
Dėl Versace Crystal Noir originalumo neabejočiau
Sveikos. Įkeliu kelias nuotraukas Chanel No5 (edt) testeris refill-recharge 100ml. Kriminalo nedarau,kaltų neieškau , tik pačiai smalsu pasidarė išgirsti nuomones
QUOTE(Genute @ 2010 12 04, 19:49)
Sveikos. Įkeliu kelias nuotraukas Chanel No5 (edt) testeris refill-recharge 100ml. Kriminalo nedarau,kaltų neieškau , tik pačiai smalsu pasidarė išgirsti nuomones
Manau, kad originalūs, tik seno leidimo