Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

tai jei sutampa kodukai ant pakuotes ir ant buteliuko dugno, reiksia viskaa ok...eclat turiu, bet vos vois kreivokai uzklijuotas lipukas
Atsakyti
ir beje, man kvapas isgaruoja labai greitai, atrodo, akd net nesikvepinus buciau g.gif
Atsakyti
Prireikė ir man skubios pagalbos dėl kvepalų originalumo.
http://manodrabuziai...tresor-kvepalai
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 11 28, 13:50)
ir beje, man kvapas isgaruoja labai greitai, atrodo, akd net nesikvepinus buciau g.gif

o man atrodo, kad tamstai paranoja tongue.gif prašom paskaityti temą apie patikimas ir nepatikimas kvepalų parduotuves.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 28, 15:04)
o man atrodo, kad tamstai paranoja tongue.gif prašom paskaityti temą apie patikimas ir nepatikimas kvepalų parduotuves.

gali buti, kad panikuoju be reikalo ax.gif tik mane isgasdiino pazystama, teigdama, kad ten pilna fufo 4u.gif na, nesvarbu, bet kvapas laikosi tikra trumpai....nors skonis ju labai geras ax.gif o kas del patikimu par ax.gif uotuviu, tai taip, visada tuo it tikejau, kol manes nesubalamutino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 11 28, 14:50)

Jums tikrai paranoja su tais originalumais - jau ne pirmakart cia reiskiates temoje. Maziau tikekit visais gandais, o izurekit faktu doh.gif Berods tuos kvepaliukus jau esat turejus, tai lyg ir laikymasis turetu atitikt (nebent EDT ir EDP sumaiset). Tik nepamirskit, kad turi ir salygos tokios pat but (idealiu atveju vienas slaia kito bandomi): metu laikas, bandymo vieta, jusu kuno temperatura ir pan. Tie patys kvepalai skirtingais metu laikais skirtingai gali kvepet ir aisku laikyt 9priklausomai nuo oro arba kvepalus kunas traukia, arba stumia).

Pvz turiu is Sephora Givenchy 'ange ou demon le secret' kvepaliukus - aisku jokiu minciu apie neoriginaluma ar dar kazka, bet tas metaliukas, kur po purkstuku yra, man su kamsteliu nusieme ir neina jo is to kamstelio iskrapstyt doh.gif Bet tai ka, nurasau ta dalyka brokui ir nei ieskau kazko, nei mastau apie neoriginalumus. gi ir su originaliais visokiu netikslumu pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 11 28, 14:51)
Prireikė ir man skubios pagalbos dėl kvepalų originalumo.
http://manodrabuziai...tresor-kvepalai

O kas sukėlė dvejones dėl originalumo? Aš matau originalius kvepalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 11 28, 23:30)
O kas sukėlė dvejones dėl originalumo? Aš matau originalius kvepalus  4u.gif

Visų pirmiausia kaina,o ir buteliuko forma kitokia.
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 11 29, 00:32)
Visų pirmiausia kaina,o ir buteliuko forma kitokia.

jei yra galimybe, geriausia nuvaziuokite ir patestuokite siulomus kvepalus, kaina gali but nedidele del ivairiu priezasciu wink.gif

is foto vienos ir dar gana tamsios, deja nieko pati pasakyti negaliu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 11 27, 17:57)
tai jei sutampa kodukai ant pakuotes ir ant buteliuko dugno, reiksia viskaa ok...

Nesuprantu, kodėl dauguma teigia, kad jei skaičiai sutampa, vadinasi - originalūs. Esu gavus Dior Addict buteliuką iš vienos mamos, buteliukas gražus, nei šleivas, nei kreivas, kodai sutampa, viskas tobula, jei ne kvapas. Žinojau, kaip jie turi kvepėti, ir čia buvo toli gražu iki to... ji man grąžino pinigus, aš jai kvepalus, bet jei kodai sutampa, dar nereiškia, kad jie originalūs... tas, kas nežinotų kvapo, gal būtų apsigavęs, nes laikėsi padoriai, bet tikrai ne taip ir ne tiek intensyviai, kaip originalūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1270: 29 lapkričio 2010 - 17:25
QUOTE(1270 @ 2010 11 29, 18:22)
viskas tobula, jei ne kvapas.

Tai gal paprasciausiai buvo laikomi netinkamom salygom?
Atsakyti
QUOTE(1270 @ 2010 11 29, 17:22)
Nesuprantu, kodėl dauguma teigia, kad jei skaičiai sutampa, vadinasi - originalūs. Esu gavus Dior Addict buteliuką iš vienos mamos, buteliukas gražus, nei šleivas, nei kreivas, kodai sutampa, viskas tobula, jei ne kvapas. Žinojau, kaip jie turi kvepėti, ir čia buvo toli gražu iki to... ji man grąžino pinigus, aš jai kvepalus, bet jei kodai sutampa, dar nereiškia, kad jie originalūs... tas, kas nežinotų kvapo, gal būtų apsigavęs, nes laikėsi padoriai, bet tikrai ne taip ir ne tiek intensyviai, kaip originalūs.

tai aišku, kad sutampantys kodai negarantuoja originalumo, taip pat, kaip ir nesutampantys - neoriginalumo.
bet juk šiuo atveju neverta bereikalingai kurstyti vaizduotę, nes pirkta iš patikimos internetinės parduotuvės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 29 lapkričio 2010 - 18:22