Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

sveikutes, reikia pagalbos. radau Moschino Funny kvepalus va cia
www.kvepalai.us

tik kaina kazkur apie 100 lt maziau, nei kitur uz 100ml. kaip manot, ar cia tikri kvepalai ar padirbti. kaina keistai maza, o ir svetaine tokia be normaliu kontaktu ir panasiai. ka daryti? kaina tai labai patinka, bet bijau pirkti kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2010 11 27, 10:01)
sveikutes, reikia pagalbos. radau Moschino Funny kvepalus va cia
www.kvepalai.us

tik kaina kazkur apie 100 lt maziau, nei kitur uz 100ml. kaip manot, ar cia tikri kvepalai ar padirbti. kaina keistai maza, o ir svetaine tokia be normaliu kontaktu ir panasiai. ka daryti? kaina tai labai patinka, bet bijau pirkti kazkaip.

Čia rimta parduotuvė, teko ne kartą pirkti geromis kainomis tikrai originalius kvepalus. Žodžiu neverta bijoti. Aš asmeniškai užsisakydavau kvepalus, kurių net nebūdavo jų e-parduotuvėje. Tiesiog parašydavau e-mail'ą 4u.gif
O kaina labai normali, nes kiek žinau šiuo metu gaivūs kvepalai gan pigūs pas didmenininkus. O kiekviena e-parduotuvė tiesiog užsideda antkainius nevienodus - taip ir gaunasi kainų skirtumai.
Įdomu, kur jūs matėte Moschino - Funny 100 ml kvepalus, kurie kainuotų apie 230 lt? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 27 lapkričio 2010 - 11:51
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 27, 12:47)
Čia rimta parduotuvė, teko ne kartą pirkti geromis kainomis tikrai originalius kvepalus. Žodžiu neverta bijoti. Aš asmeniškai užsisakydavau kvepalus, kurių net nebūdavo jų e-parduotuvėje. Tiesiog parašydavau e-mail'ą  4u.gif
O kaina labai normali, nes kiek žinau šiuo metu gaivūs kvepalai gan pigūs pas didmenininkus. O kiekviena e-parduotuvė tiesiog užsideda antkainius nevienodus - taip ir gaunasi kainų skirtumai.
Įdomu, kur jūs matėte Moschino - Funny 100 ml kvepalus, kurie kainuotų apie 230 lt?  blink.gif

nu, gal ne visai 230, bet apie 200. truputi virs.
tai gal tada nebesibaiminsiu ir pirksiu is cia. aciu uz patarima:)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Kreipiuosi i Jusu pagalbos, kadangi nutiko tokia situacija (#400) ir man pasiule kreiptis i sia tema. Todel ikelsiu visus turimus paskutinius pirktus kvepalus is, kaip ir iki siol manau, patikimos pardavejos. Tiesiog del sventos ramybes noriu Jusu nuomoniu ax.gif Na ir dar todel kad noriu parduoti vyr. Gyvenchi Pi Neo, deje netikusius mano MB verysad.gif
Givenchi Pi Neo, vyr. EDT 100ml
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hugo Boss Boss bottled, vyr. EDT 100ml
user posted image user posted image user posted image

Papildyta:
Hugo Boss Femme, mot. EDP 50ml
user posted image user posted image user posted image
Atsiprasau kad tiek daug foto, bet norisi parodyt is visu pusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 11 27, 14:41)
Sveikutes  4u.gif Kreipiuosi i Jusu pagalbos, kadangi nutiko tokia situacija (#400) ir man pasiule kreiptis i sia tema. Todel ikelsiu visus turimus paskutinius pirktus kvepalus is, kaip ir iki siol manau, patikimos pardavejos. Tiesiog del sventos ramybes noriu Jusu nuomoniu  ax.gif Na ir dar todel kad noriu parduoti vyr. Gyvenchi Pi Neo, deje netikusius mano MB  verysad.gif

Sveiki, turiu Femme kvepaliukus, tai lygiai tokie pat, kaip foto, o maniskai pirkti sarmoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamileeja @ 2010 11 27, 14:53)
Sveiki, turiu Femme kvepaliukus, tai lygiai tokie pat, kaip foto, o maniskai pirkti sarmoje  biggrin.gif

Saunu thumbup.gif man jau palengvejo, aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 11 27, 14:03)
Saunu thumbup.gif man jau palengvejo, aciu!  4u.gif

su femme tikrai viskas ok, mama turi net gi du buteliukus palyginimui, jei reiks imesiu 4u.gif
Atsakyti
Ir vyriski Hugo man panasus i originalus, draugas turi, irgi pirko sarmoj..
Atsakyti
QUOTE(Kamileeja @ 2010 11 27, 15:13)
Ir vyriski Hugo man panasus i originalus, draugas turi, irgi pirko sarmoj..

Kamileeja, jei kartais atsirastu galimybe, paziurekit kaip atrodo 4u.gif

Pelytea., na kol kas aciu, tikiu ir vis labiau tikiu kad mano pardaveja parduoda ne fake schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 27 lapkričio 2010 - 14:32
QUOTE(Piccola @ 2010 11 27, 15:29)
tikiu ir vis labiau tikiu kad mano pardaveja parduoda ne fake  schmoll.gif  4u.gif

Iš to, ką matau jūsų kvepalų foto, galiu teigti, kad jūsų pardavėja tikrai patikima thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 27 lapkričio 2010 - 14:42
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 11 27, 15:41)
Iš to, ką matau jūsų kvepalų foto, galiu teigti, kad jūsų pardavėja tikrai patikima  thumbup.gif  4u.gif

Dziugu! aciuks.gif karsta.gif Nutariau nekvarsint sau galvos, jei (is mano kitoje temoje pasakotos istorijos peremusi Versace Crystal noir) kazkuo neitiko tie kvepalai, pasiimsiu juos atgal, imesiu del visa pikto ir Jums patikrinimui ir desiu i musu isparduotuve, manau kas nors tikrai uzsimanys. Visoms padejusioms labai labai aciu! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 27 lapkričio 2010 - 15:28
QUOTE(Piccola @ 2010 11 27, 16:24)
Dziugu! aciuks.gif  karsta.gif Nutariau nekvarsint sau galvos, jei (is mano kitoje temoje pasakotos istorijos peremusi Versace Crystal noir) kazkuo neitiko tie kvepalai, pasiimsiu juos atgal, imesiu del visa pikto ir Jums patikrinimui ir desiu i musu isparduotuve, manau kas nors tikrai uzsimanys. Visoms padejusioms labai labai aciu!  4u.gif  4u.gif

Ir teisingai padarysit drinks_cheers.gif
Atsakyti