Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

Sveikos, merginos,

gal kuriai teko pirkti iš kvepalumagija.lt? Nupirkau draugui Versace eau Fraiche ir abejoju jų originalumu. Prisiskaičiau info ir prisižiūrėjau video, radau informacijos, kaip įsitikinti konkrečiai apie mano nupirktus kvepalų originalumu -- kvepalai pagal visus kriterijus lyg ir originalūs (tik mėlynas dėžutės apvadėlis kažko ėmė ir nusitrynė vienoje vietoje, keistai kažkaip, toliau viskas kaip turi būt), tačiau kvapas man atrodo kažkoks salstelėjęs, o Sarmoje jis gaivesnis, labiau jaučiasi citrusai. Sarmos kvepalų ir pats kvapo aštrumas (būtent citrusai ir dar kažkas aštriai gaivaus) ilgiau išlieka, o manieji kažkaip iškart saldžiai "praskysta", ir taip ir laikosi toliau tokie "saldaininiai", nors daug kuom ir panašūs ... Pardavėjas, be abejonės patikino, kad prekė originali. Kaip manot, ar gali būti, kad prekė išties originali, tačiau buvo laikoma netinkamom sąlygom ir dėl to pakeitė kvapą? Nėra taip, kad kvapas kaipmat pranyksta, pasilaiko ilgiau, tik tas aštrus gaivumas Sarmoje papurkštame lapuke laikosi dar ilgai, o manieji tampa vien saldūs... Jei kas pirkote šioje parduotuvėje, labai lauksiu atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(LikeICare @ 2010 11 23, 17:38)
Sveikos, merginos,

gal kuriai teko pirkti iš kvepalumagija.lt? Nupirkau draugui Versace eau Fraiche ir abejoju jų originalumu. Prisiskaičiau info ir prisižiūrėjau video, radau informacijos, kaip įsitikinti konkrečiai apie mano nupirktus kvepalų originalumu -- kvepalai pagal visus kriterijus lyg ir originalūs (tik mėlynas dėžutės apvadėlis kažko ėmė ir nusitrynė vienoje vietoje, keistai kažkaip, toliau viskas kaip turi būt), tačiau kvapas man atrodo kažkoks salstelėjęs, o Sarmoje jis gaivesnis, labiau jaučiasi citrusai. Sarmos kvepalų ir pats kvapo aštrumas (būtent citrusai ir dar kažkas aštriai gaivaus) ilgiau išlieka, o manieji kažkaip iškart saldžiai "praskysta", ir taip ir laikosi toliau tokie "saldaininiai", nors daug kuom ir panašūs ... Pardavėjas, be abejonės patikino, kad prekė originali. Kaip manot, ar gali būti, kad prekė išties originali, tačiau buvo laikoma netinkamom sąlygom ir dėl to pakeitė kvapą? Nėra taip, kad kvapas kaipmat pranyksta, pasilaiko ilgiau, tik tas aštrus gaivumas Sarmoje papurkštame lapuke laikosi dar ilgai, o manieji tampa vien saldūs... Jei kas pirkote šioje parduotuvėje, labai lauksiu atsiliepimų.

Manieji buvo tikrai org, bet jautiesi daugiau citrusas, nei saldumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 11 23, 17:05)
Manieji buvo tikrai org, bet jautiesi daugiau citrusas, nei saldumas  g.gif

Dėl citruso ir parinkau tą kvapą, kažkoks unikalus tas citrusiškumas šių kvepalų. Beje, kvepalumagijos buveinė kaip tik Šiauliuose, gal žinote ką nors apie šią įmonę? Nesinori man kažkaip su jais ginčytis prieš Kalėdas, tuos kvepalus kaip tik Kalėdom dovanot ir pirkau.. Ir ne pusvelčiui -- tada jau būtų pagrindo abejoti. Kaina panaši kaip ir kitų elektroninių parduotuvių. Purkštuko viduriukas juodas, ir kiti originalumo kriterijai atitinka. Nuotraukų patingėjau padaryti, nes vakar radau specialius video apie būtent šių kvepalų klastotes ir viską išsiblusinėjau. Ir viskas sutampa, turi būt originalūs! Tik va dėžutė pasiterliojo vienoje vietoje, bet čia gal nieko -- juk visa kita itin tvarkinga. Tai ir galvoju -- gal labiau nusimanančios forumietės žino kažką apie minėtąjį pardavėją ir jo (ne)patikimumą? O gal kvepalai buvo laikomi neteisingai ir pasikeitė kvapas dėl to?
Atsakyti
QUOTE(LikeICare @ 2010 11 23, 15:38)
Nėra taip, kad kvapas kaipmat pranyksta, pasilaiko ilgiau, tik tas aštrus gaivumas Sarmoje papurkštame lapuke laikosi dar ilgai, o manieji tampa vien saldūs...

Tai kad nelygiaverčius dalykus lyginate - bloterį ir savo odą. Pabandykite ant vienos rankos (ne lapuko) Sarmoje pasipurkšti tų kvepalų, o ant kitos - savųjų. Ir pamatysite, kad ir tie Sarminiai kvepia kiek kitaip, nei ant bloterio.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 23, 17:47)
Tai kad nelygiaverčius dalykus lyginate - bloterį ir savo odą. Pabandykite ant vienos rankos (ne lapuko) Sarmoje pasipurkšti tų kvepalų, o ant kitos - savųjų. Ir pamatysite, kad ir tie Sarminiai kvepia kiek kitaip, nei ant bloterio.

Nea, ne taip lyginau. Purškiau ant vienos rankos savųjų, ant kitos Sarmos kvepalų. Lygiai taip pat purškiau ant vienos megztinio rankovės savųjų, ant kitos -- Sarmos; ir galiausiai pasipurškiau Sarmos kvepalų ant Sarmoje esančių lapukų (čia bloteriai?), paėmiau iš ten nepurkštą lapuką ir papurškiau jį su savaisiais. Ir tik po šių lyginimų (oda/popierius/audinys) kreipiuosi patarimo.
Atsakyti
Na, nežinau, jei viskas sutampa apart kvapo (kuris, kaip suprantu, irgi ne radikaliai skiriasi), tai aš galvočiau, kad čia greičiau Sarmos testeris kaltas (vis tik laikymo sąlygos nėra itin palankios kvepalams) smile.gif

Beje, čia, forume, neigiamų atsiliepimų apie tą parduotuvę kaip ir nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 23, 18:06)
Na, nežinau, jei viskas sutampa apart kvapo (kuris, kaip suprantu, irgi ne radikaliai skiriasi), tai aš galvočiau, kad čia greičiau Sarmos testeris kaltas (vis tik laikymo sąlygos nėra itin palankios kvepalams) smile.gif

Aha, tas guodžia smile.gif Tačiau kiek ištyrinėjau, tik vienas atsiliepimas apie šią parduotuvę ir tėra, tai kažkaip trūksta tų patvirtinimų smile.gif Beje, kvapą bandžiau dviejose Sarmose, rezultatai tie patys... Ir Sarmos kvapas geresnis, nors ten, kaip rašote, nepalankios sąlygos... Aš kaip tik sumojau, kad maniškiai pastovėjo kokioj nepalankioj vietoj, kad citrusai taip sunyko ir apsaldėjo visi.. Kažin, taip įmanoma?
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 23, 18:06)

P.S. O radikalumas tai tas, kad aš būtent dėl unikalių citruso natų ir pirkau šį kvapą! Šiaip tokių vandeninių kvapų pilna, bet šis man pasirodė ypatingas... Tai labai nuliūdau, nepajutusi to kvapo aštrumo...
Atsakyti
QUOTE(LikeICare @ 2010 11 23, 17:14)
P.S. O radikalumas tai tas, kad aš būtent dėl unikalių citruso natų ir pirkau šį kvapą! Šiaip tokių vandeninių kvapų pilna, bet šis man pasirodė ypatingas... Tai labai nuliūdau, nepajutusi to kvapo aštrumo...

Tai jei esate įsitikinusi, jog kvapas skiriasi, parašykite pardavėjui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 23, 18:20)
Tai jei esate įsitikinusi, jog kvapas skiriasi, parašykite pardavėjui smile.gif

Kalbėjausi su pardavėju telefonu, patikino, kad prekė originali, grąžinimą kategoriškai atmetė. Tai belieka pradėti kovoti už savo vartotojiškąsias teises įstatymų numatyta tvarka. Aišku, galima, bet ... Besiuntinėjant prašymus ir skundus ateis ir Kalėdos, o pinigų kitai dovanai skirt nebelabai galėsiu, tai kažkaip nesinori įsisukt į visą šį procesą. Tai pamaniau, jei jau kvapas ne toks, kokio norėjau, tai bent jau paieškosiu dar kokių nors prekės originalumo įrodymų, gal forumietės ką nors žino apie įmonę ir panašiai...
Atsakyti
QUOTE(LikeICare @ 2010 11 23, 18:26)
Tai pamaniau, jei jau kvapas ne toks, kokio norėjau, tai bent jau paieškosiu dar kokių nors prekės originalumo įrodymų, gal forumietės ką nors žino apie įmonę ir panašiai...

Šita parduotuvė ne prie ko, nieko apie ją nežinau, bet iš kitos panašios operos.

Pirkau vasarą Etro Messe de Minuit EDC. Pasidalinom su viena forumiete. Kvapas be priekaištų, buteliukas gražus, kodukai vietoje ir t.t. Mažai pasirodė - nupirkau dar vieną, iš ten pat, tokį patį, tik pirkimo laikas skiriasi keliais mėn. Pati nepauosčiau, bet ji man parašė - kvapas skiriasi doh.gif . Tiekėjas tas pats. Koncentracija ta pati. Kvepalai neabejotinai originalūs. Dabar laukiu kol jinai man atgal atsiųs bent atomiką sulyginimui. Nežinau, ar/kur Vilniuje jų yra pirkti, bet turbūt smalsumo dėlei nueisiu pažiūrėti kokie pas mus. Gal visgi skirtingų metų leidimo, skirtingos partijos galimai turi šiek tiek skirtingą kvapą? Ne prie ko pardavėjai ir ne prie ko laikymo sąlygos, čia gamintojai nepataiko į šabloną? Kas gi padirbinės tokį specifinį kvepalą kaip Etro Messe de Minuit? Yra kokių nors nuomonių šiuo klausimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 23 lapkričio 2010 - 17:39
Čia sakyčiau mistika kažkokia... Man šovė į galvą mintis, kad kvapo jutimas ir suvokimas kažkaip sąveikauja su moters biochemija, kuri ciklo metu visaip įvairuoja.. Žodžiu, tiesa slypi kažkur anapus...
Atsakyti
QUOTE(LikeICare @ 2010 11 23, 18:45)
Čia sakyčiau mistika kažkokia... Man šovė į galvą mintis, kad kvapo jutimas ir suvokimas kažkaip sąveikauja su moters biochemija, kuri ciklo metu visaip įvairuoja.. Žodžiu, tiesa slypi kažkur anapus...

čia tai 100 proc. pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti