Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(Roxetė @ 2010 11 15, 14:52)
Man panasu i fufeli.  cool.gif Turiu omeny, sprendziu is - dugnas labai negrazus, krastai stori, lyginu su savo tikrai originaliu, (pas mane nera tu tokiu 3 liniju dugno krastinese) ir purkstukas- fuflinis, nedailus, purskimo skylute didele, tokia kaip ant fake buna.  blush2.gif
Didelis purkstuko aukstis, pas mane gerokai zemesnis purkstukas.
Dar kazkaip keistai pirmoji foto atrodo, persisviecia kamstelis?  g.gif  Maniskiai tai pries langa nesviecia.  schmoll.gif 
Ant buteliuko (lyg 3 foto) tokia lyg nudazymo siuksle matosi, nebent foto iskreipia vaizda, gal ir klystu.
Beveik esu tikra, kad neoriginalas ir as tokio tikrai nepirkciau  4u.gif

Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 11 15, 16:22)
na jau nebezinau, itarimu kelia tokie dalykai:

Kazkaip nelogiskai skirtingos kainos, panasios vertes kvepalu  mastau.gif

Labai nesigilinau i ta puslapi, bet bendrai paemus galima gaut ivairiu originaliu kvepalu zymiai pigiau, bet kainos ju nevienodos, tai gal paskui ir uzdedant kaina jau gaunasi didesni skirtumai. Nors as tik ziuriu is tos puses, kad pvz cia JAV yra isparduotuviu, kur viskas nuo rubu iki baldu (ta parduotuve perka prekes, kurios buna grazintos i parduotuves, senesniu kolekciju ir pan, nors daznai buna nauju kolekciju, garsiu firmu, dizaineriu ir tt), tai ten kaip kada pasitaiko asortimentas (buna ir Prada bateliu po $400, bet 1-2 poros ir pan, t.y. ne vien pigios prekes, bet nera pasirinkimo dazniausiai). Kvepalai paprastai tokie eiliniai, neypatingi, bet kainos ju iki $50 (paprastai $30-40, paprastesni iki $20) - labai daznai matau: Elizabeth Arden, Elizabeth Taylor, LAMB, Clarins, Lolita Lempicka, Burberry, Escada ir pan. Chanel ir Dior turbut ne karto nemacius, bet... teko neseniai Guerlain kelias alegorijas pamatyt po $30 (cia pirmakart Guerlain uzmaciau, isskyrus 'Samsara', kuria teke matyt).... Kazkada teko uztikt ir nisines parfumerijos, bet labai jau skurdziai. Paciai teko ten uz $25 parduodamus kvepalus nusipirkt uz $15 (nukainuoti buvo), su vyru Escada pirkom, tai 100ml po $10-13 nusipirkom (buvo ispardavimas ir dar akcija puse kainos). Visi kvepaliukai originalai. Tai vat is to sprendziu, kad imanoma gaut pigiai, kainos gali svyruot, BET... Didziausias BET cia yra del to, kiek tu kvepalu eina gaut - o ypac kokiu kvapu. Nes tose isparduotuvese na kaip pasitaiko - vienu yra 10vnt, kitu 1-2vnt. Plius transportavimas, tai tikiu, kad gali but tokia kaina parduodami, bet nesitiki, kad per gera kaina ju butu....
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2010 11 15, 15:55)
sveiko,kaip manot,pasitiket sia parduotuve? kazkaip traukia  tas obuoliukas  biggrin.gif jusukvepalai.lt

manau,kad nelabai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2010 11 15, 15:55)
sveiko,kaip manot,pasitiket sia parduotuve? kazkaip traukia  tas obuoliukas  biggrin.gif jusukvepalai.lt

manau, kad galima. viena forumietė iš čia pirko kvepalus, tai originalūs buvo wink.gif tik jie iš retesnių.
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 11 18, 17:45)
manau,kad nelabai 4u.gif

Ir kodel jau taip manot? Nematau ne vienos priezasties, del ko abjones kiltu schmoll.gif
Atsakyti
pasidalinkit nuomonemis apie siuos coco mademoiselle:

http://www.manodrabu...fumuotas-vanduo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 507: 21 lapkričio 2010 - 19:16
QUOTE(507 @ 2010 11 21, 20:15)
pasidalinkit nuomonemis apie siuos coco mademoiselle:

http://www.manodrabu...fumuotas-vanduo

Man vien kaina ir tai, kad jie iš JAE daug pasako, daugiau nebesigilinu, akivaizdu, kad fake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 11 21, 19:20)
Man vien kaina ir tai, kad jie iš JAE daug pasako, daugiau nebesigilinu, akivaizdu, kad fake 4u.gif

drinks_cheers.gif gerai padirbta fake cool.gif
Atsakyti
na kai pardaveja pradejo aiskinti apie isgraviruotus skaiciukus buteliuko stikle - visai pasimeciau, todel ir nusprendziau patarimo paklausti blush2.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 507: 21 lapkričio 2010 - 19:27
QUOTE(507 @ 2010 11 21, 20:26)
na kai pardaveja pradejo aiskinti apie isgraviruotus skaiciukus buteliuko stikle -  visai pasimeciau, todel ir nusprendziau patarimo paklausti blush2.gif
dekui 4u.gif

Yra skaičiukai išgraviruoti stikle? Sutampa su esančiais ant dėžutės? g.gif Dangtelis stiklinis? Paklauskit kur pirko juos. Man j spalva kažkokia netokia atrodo, na nebent apšvietimas kaltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 11 21, 19:20)

Kad iš JAE dar ne rodiklis, esu parsisiuntusi iš ten ir originalius kvepalus 4u.gif Bet šis, iš nuotraukos ir kainos, panašu į fake.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tays: 21 lapkričio 2010 - 19:39
sako,kad pirkti kvepalu gamykloj, skirti Azijos rinkai g.gif o skaiciukas pasirodo tik vienas - 2.manau tuomet nebera ka daugiau aiskintis ax.gif
Atsakyti