Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 07 23, 15:03)
Įkelkit savųjų foto, bus lengviau kažką pakomentuoti  4u.gif

Siandien laido neturiu salia, siaip neatrodo, kad butu neoriginalus, puse dienos isieskojau info, tai viskas kaip ir liux, tik vienas dalykas, kad kodas ant buteliuko ir ispaustas dezuteje neatitinka.. ant buteliuko 7D36, o ant dezutes ispausta 7K18, tai del to suabejojau.. dezute su reljefu, barkodai normalus, buteliukas atrodo irgi.. apacioj ner jokiu lipduku, tik uzrasai, kurie nenusitrina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamileeja @ 2010 07 23, 15:16)
Siandien laido neturiu salia, siaip neatrodo, kad butu neoriginalus, puse dienos isieskojau info, tai viskas kaip ir liux, tik vienas dalykas, kad kodas ant buteliuko ir ispaustas dezuteje neatitinka.. ant buteliuko 7D36, o ant dezutes ispausta 7K18, tai del to suabejojau.. dezute su reljefu, barkodai normalus, buteliukas atrodo irgi.. apacioj ner jokiu lipduku, tik uzrasai, kurie nenusitrina biggrin.gif

Asmeniškai man kodukų neatitikimas gana didelis kriterijus įtarti neoriginalumą g.gif Įmeskit, kai gelėsit, foto, gal bus aiškiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 07 23, 15:41)
Asmeniškai man kodukų neatitikimas gana didelis kriterijus įtarti neoriginalumą  g.gif Įmeskit, kai gelėsit, foto, gal bus aiškiau  4u.gif

norejau parduot, bet jei ne originalus, tai s.....bus verysad.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamileeja: 23 liepos 2010 - 16:30
ka manot?
Atsakyti
Nuojauta kuzda kad neoriginalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TipuTapu @ 2010 07 24, 10:25)
Nuojauta kuzda kad neoriginalus  4u.gif

del ko?
Atsakyti
Gal dar yra nuomoniu?
Atsakyti
Kamileeja, kam burti "originalas -neoriginalas"? Turima buteliuka nusinesk į parduotuve ir palygink ne tik ipakavima, buteliuka, o svarbiausia, pati kvapa. Neoriginalo kvapas tikrai skirsis nuo tikrojo. rolleyes.gif Ant vieno rieso purksk parduotuvine Nina Ricci , ant kito - savo" nelaimeli". Jei kvapas tikrai toks pat ir po 10-20 min. tai koks skirtumas, sutampa kodai ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Aromamania @ 2010 07 25, 12:16)
Kamileeja,    kam burti "originalas -neoriginalas"?    Turima buteliuka nusinesk į parduotuve ir palygink ne tik ipakavima,  buteliuka,  o svarbiausia, pati kvapa.  Neoriginalo kvapas tikrai skirsis nuo tikrojo.  rolleyes.gif  Ant vieno rieso purksk parduotuvine  Nina Ricci , ant kito - savo" nelaimeli". Jei kvapas tikrai toks pat ir po 10-20 min. tai koks skirtumas, sutampa kodai ar  ne.

Taip ir planuoju ryt padaryt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2010 07 19, 23:27)
Na kvepaliukai jau pakeliui, kai gausiu įkelsiu tikrą foto rolleyes.gif

Nu ir kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamileeja @ 2010 07 23, 19:41)

Man irgi atrodo, kad ne smile.gif
Atsakyti
Kaip manot ar originalas? Man kelia abejonių tas nelygus buteliuko dugnas g.gif

user posted image
Atsakyti