Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(Braskiautoja @ 2010 11 11, 22:01)
tai vat kad nezinau ka daryt, mamyte nustebo kai parasiau kad itariu kad gali but neoriginalas. Noriu issiaiskint  g.gif

matau kad vilniete esat , tai uzbegat i kokia kristiana ir pasiziurit, viskas taps aisku
Atsakyti
Aciu visoms uz pagalba. Buvau siandien Kristianoj ir galutinai isitikinau, kad mano turimi kvepaliukai NEORIGINALUS.
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 11 09, 11:06)
Na jau kaina sneka uz save.  doh.gif  O gal pasitaiko stebuklu artejant Kaledoms, kad ima zmogus ir padovanoja originalius kvepalus hihihi.gif
Is tokiu dvieju foto tikrai sunku pasakyti ar originalus ar ne, bet kai pamatai kaina - pasidaro aisku  cool.gif

Na, jo galiam čia itarti kad tai neoriginalai is kainos, bet pasidalinsiu savo patirtimi.. nesenai nusipirkau kvepalus Burberry Weekend is 100ml.likuti apie 60ml.uz 15lt.aisku, maniau 100proc. kad gali buti cia Fake,bet kazkodel norejosi ju vistiek.. nusipirkau kvapas super...nesu eksperte, kaip jus,atskirime ar jie tikrai originalus ar ne, bet kvapas issilaiko tikrai kelias valandas, buteliukas toks pat kaip ir foto ir nera priekaistu jam...tai va... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 11 09, 13:06)
Na jau kaina sneka uz save.  doh.gif  O gal pasitaiko stebuklu artejant Kaledoms, kad ima zmogus ir padovanoja originalius kvepalus hihihi.gif
Is tokiu dvieju foto tikrai sunku pasakyti ar originalus ar ne, bet kai pamatai kaina - pasidaro aisku  cool.gif

drinks_cheers.gif Siuo atveju, kaina tikrai daug pasako ax.gif
Galiu ir klysti as, bet man atrodo, kad ant to burbuliuko virsaus nera CD raidziu g.gif
Atsakyti
Labas,na ir as ateinu uzkliuvus uz kabliuko. verysad.gif gavau armani -she testeris,nors pardaveja net neuzsimine,kad testeris,sumokejau daug 70lt! o kvapas tik papurskus atsiduoda alkoholiu,o paskui kazkoks valerijono kvapas , kaip tik pries pirkdama is vakaro buvau kristutej paziuret kvapo ar tinka,prisipurskiau rankas-kvapas super,nu o sitas kur gavau net nepanasus, tkrai neissigalvoju, padariau tik 2psykus ir viskas aisku,mano nosis tikrai neapgauna. ka daryt patarkit? idesiu foto butelkos.user posted imageuser posted imageji buvo idejus tokia foto i ispard kvepalu.user posted image
zodziu,pavaiksciojau dar 20 min,kvapas nesikeicia-valerijono,kaip sirdies lasu kazkoks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulee: 13 lapkričio 2010 - 12:42
QUOTE(Linulee @ 2010 11 13, 13:27)
Labas,na ir as ateinu uzkliuvus uz kabliuko. verysad.gif  gavau armani -she testeris,nors pardaveja net neuzsimine,kad testeris,sumokejau daug 70lt! o kvapas tik papurskus atsiduoda alkoholiu,o paskui kazkoks valerijono kvapas , kaip tik pries pirkdama is vakaro buvau kristutej paziuret kvapo ar tinka,prisipurskiau rankas-kvapas super,nu o sitas kur gavau net nepanasus, tkrai neissigalvoju, padariau tik 2psykus ir viskas aisku,mano nosis tikrai neapgauna. ka daryt patarkit? idesiu foto butelkos.

Jus pati atsaket i savo klausima! jai kvapas kitoks, ir jus esate tuo tikra, to kokio patarimo norite?? Pats svarbiausias irodimas kad kvepalai neoriginalus tai kvapas. O ka sako pardaveja?
Atsakyti
pardaveja nuo vakar neprisijungus, sake,kad originalus-kai pirkau 2kart paklausiau. tik is pasto paemiau pries valanda..
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2010 11 13, 12:43)
pardaveja nuo vakar neprisijungus, sake,kad originalus-kai pirkau 2kart paklausiau. tik is pasto paemiau pries valanda..

Kai prisijungs, bandykit gražint kvepalus. Gal susitarsit gražiuoju. 4u.gif
Atsakyti
as irgi tikiuosi,kad priims graziuoju,jei ne po poros sav busiu klaipedoj,tai uznesiu namo,man 70lt yra daug,nesiruosiu dovanot g.gif sedziu papurskus ant rieso,tai net nosi riecia , schmoll.gif
Atsakyti
o gal zinot ar buna tokie testeriai su raudonu dugnu ir raidemis? as kai purskiausi kristianoj,tai buvo tik lipdukas uzklijuotas,kad testeris? g.gif
Atsakyti
issiaiskinta- tai armani white she doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2010 11 13, 18:35)
issiaiskinta- tai armani white she  doh.gif

Na va, pasirodo kvepaliukai originalūs, tik kitas pavadinimas.

O aš ir galvoju, nu nesąmonė, kad testeris būtų neoriginalus, per stebuklą nebent, nesu susidūrusi ar girdėjusi apie padirbtą testerį, nebent tai būtų refillinis buteliukas, į kurį galimą pripilt ko tik nori.. smile.gif
Atsakyti