Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(katalike @ 2010 11 09, 10:50)
parašiau jiems iš pat ryto. laukiu atsakymo ax.gif

na va, gavau atsakymą dėl tų Light Blue. jie užtikrina originalumą ir nesvarsto padirbimo galimybės, nes distributoriai patikimi. o nesutapimas lipduko ir dėžutės uncijų gali būti dėl skirtingo pagaminimo laiko ir pan.

vnž, toliau nebeieškiosiu sliekų po asfaltu.
Atsakyti
vitlij@ , aš turiu tokį patį versace testerį 90ml su dežute,pagal mane viskas su jais tvarkoj mirksiukas.gif pasižiurėkit ar sutampa kodai and dėžutės su buteliuko,bus aiškiau.Iš mano turėtu kvepalų jie visada sutapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 10 lapkričio 2010 - 10:06
QUOTE(katalike @ 2010 11 10, 09:36)
na va, gavau atsakymą dėl tų Light Blue. jie užtikrina originalumą ir nesvarsto padirbimo galimybės, nes distributoriai patikimi. o nesutapimas lipduko ir dėžutės uncijų gali būti dėl skirtingo pagaminimo laiko ir pan.

Na, svarbiausia, kad apar to nesutapimo daugiau jokiu kabliuku nera.
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2010 11 10, 12:05)
vitlij@ , aš turiu tokį patį versace testerį 90ml su dežute,pagal mane viskas su jais tvarkoj mirksiukas.gif  pasižiurėkit ar sutampa kodai and dėžutės su buteliuko,bus aiškiau.Iš mano turėtu kvepalų jie visada sutapo.

Net ir ant labai gero Fakes nebuna kitoje puseje nugareles auksinemis raidelemis nurasineta 4u.gif
Atsakyti
Nežinau kur iškelti savo klausimą, bet bandysiu čia, nors dėl originalumo abejonių nėra ir žinau, kad kvepalai tikrai originalūs.

Taigi, mano nuostaba: purškiu sau kvepalus iš Addict testeriuko ir ką jūs sau galvojat, kvepaliukai mėlyni blink.gif , ne bordiniai kaip kitame testeriuke, yra kam pasitaike mėlynos spalvos Addict`as? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
labai prasau pagalbos. Nusipirkau is vienos mamytes Nina Ricci Pretty kvepaliukus, grizus namo pradejau apziurineti ir pamaciau dalykeliu kelianciu itarimu del originalumo. Nesu labai didele zinove tad prasau jusu padekit. Mamyte originaluma garantuoja. Sako kad pirkti UK duty free.
Gal kas turit tokius pacius ir galetumet pakomentuot 4u.gif
Stai kas sukele itarima:
Ant lapeliu nera uzraso Nina Ricci, nes esu turejus raudona obuoliuka ten buvo radeles. na nzn gal ant sito leidimo nera.
Lapeliai netolygiai nudzyti, matosi vietom nedatepti dazai krastuose.
Lapeliai sukasi aplink savo asi.
blizgutis esantis zemiau purkstuko apsitrynes
nesutampa kodukai ant buteliuko ir ant dezutes
matosi siules buteliuko sonuose, nors palyginus su kitu tik raudonu obuoliuku ten ju nera buteliukas yra islietas tolygiai be siuliu
kas idomiausia tai palyginus dvi vienodas talpas 80 ml tas kuri pirkau yra didesnis (lyginau su tokiu pat tik raudonu obuoliuku)
del kvapo nieko negaliu pasakyt, nes tokio neturejau. Esu turejus tik raudona obuoliuka. Siaip panasus i raudona tik svelnesnis.
blogai laikosi kamstelis, nera viduj tvirtinimo mechanizmo (tokia plastmase kuri tvirtina kamsteli prie buteliuko)
Noretusi tiketi, kad tai tik nekokybiskas leidimas, nenoriu nieko smeizt tiesiog noriu issiaiskinti iki galo ir jei tai tikrai neoriginalas tada noreciaua tagauti pinigelius.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
neryskiai ispaustas kodukas matosi is kaires 7K10
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2010 11 11, 20:44)

Nesu turėjusi nė vienų Nina Ricci kvepaliukų, bet pagal visus jūsų išvardytus požymius aš pati nuspresčiau, kad neoriginalūs unsure.gif
Atsakyti
tai vat kad nezinau ka daryt, mamyte nustebo kai parasiau kad itariu kad gali but neoriginalas. Noriu issiaiskint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2010 11 11, 19:44)

O lapeliai ir kamštelis plastmasiniai čia? g.gif Man rodos blizgaus metalo turėtų būti, kiek internete apžvelgiau foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2010 11 11, 20:01)
tai vat kad nezinau ka daryt, mamyte nustebo kai parasiau kad itariu kad gali but neoriginalas. Noriu issiaiskint  g.gif

Jei neklystu, kaip tik snd Kristianoje maciau tokia pat siu kvepalu versija. O gal pasirode. Aj, tieko to. Sorry uz OFF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incense: 11 lapkričio 2010 - 20:07
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 11 11, 21:02)
O lapeliai ir kamštelis plastmasiniai čia? g.gif Man rodos blizgaus metalo turėtų būti, kiek internete apžvelgiau foto unsure.gif

Taip plastamsiniai. As zinau, kad blizgaus sidabro spalvos metalo lapeliai ir Nina Ricci Nina, o pas mane Nina Ricci Pretty. Internete perkamutriniai lapeliai tik nezinau jie metaliniai turi but ar platikiniai
Atsakyti
nezinau ar kuom galesiu padeti,turiu raudona originalu obuoliuka,tai lapeliai metaliniai, nesisukineja aplink, kamstelis laikos tvirtai su magnetuku,kamstelio viduj buna toks burbuliukas,tai jis ir pritraukia. o sonai turi nezymias sules,matosi,bet neissisokusios 4u.gif
Atsakyti