Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(Renatina @ 2010 11 07, 17:09)
a kas čia buvo įkišęs žalio butelaičio su sidabro spalvos kamšteliu foto? blink.gif
Love by Nina yra žalsvas, riužavu kamšteliu ir lapu.

Aš buvau įkišusi. blush2.gif blush2.gif blush2.gif Tikrai nenorėjau čia tokio šumo sukelti. Tiesiog tai buvo kaip pavyzdys apie padirbinėjamus kvepalus. Kaip sakiau, tokie kvepalai yra, tik N. Ricci nežino. 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar kartą atsiprašau, jeigu ką nors suklaidinau. good.gif angel.gif angel.gif angel.gif
Atsakyti
http://www.infolex.l...t...1&Str=43961
Man atrodo čia išsisprendė dalis būsimų šio skyrelio problemų biggrin.gif Aišku, mes manome, kad patys muitininkai yra sąžiningi ir mitą apie konfiskuotus pigius originalius kvepalus ne jie sugalvojo bigsmile.gif
Atsakyti
Ar sie kvepalai originalus? aciu
http://www.manodrabu...-dior-adict-edp
ir i ka reiktu CD Adicct Dior ziureti ar originalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulgra @ 2010 11 08, 21:30)
Ar sie kvepalai originalus? aciu
http://www.manodrabu...-dior-adict-edp
ir i ka reiktu CD Adicct Dior ziureti ar originalus smile.gif

Kažkoks labai apsitrynęs atrodo buteliukas ir kaži ar už tokią kainą galima gauti originalius g.gif
Atsakyti
mane domina, kodėl ant D&G Light Blue dėžutės parašyta 1.6 fl.oz., o ant buteliuko apačios - 1.7 fl.oz. g.gif
kvepia gerai, interneto parduotuvė patikima.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 08, 20:59)
mane domina, kodėl ant D&G Light Blue dėžutės parašyta 1.6 fl.oz., o ant buteliuko apačios - 1.7 fl.oz. g.gif
kvepia gerai, interneto parduotuvė patikima.

Turejau karta ir as kvepalus, ant dezutes buvo 3.3 fl.oz., o buteliuko dugne - 3.4 fl.oz. Stai, radau panasia diskusija:
paskutinis postas:
"у меня на Лакосте, купленном в Дуглас Риволи точно так же, тоже USA, UK и женева.
А разница в унциях тк. в США и Европе их по разному в мл. измеряют. В Английских унциях это 1,7 а в США 1,6 fl.oz.
Скорее всего, у вас оригинал."
Atsakyti
Bet neturėtų būti kvepalai pagaminti vienoj šaly, dėžutė - kitoj, su brendo vadų nurodymu "užrašyti 100 ml atitikmenį uncijomis" lotuliukas.gif Nors kitaip sunku paaiškint.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 11 08, 23:26)
Bet neturėtų būti kvepalai pagaminti vienoj šaly, dėžutė - kitoj, su brendo vadų nurodymu "užrašyti 100 ml atitikmenį uncijomis" lotuliukas.gif Nors kitaip sunku paaiškint.

Na, antras variantas, kvepalai neoriginalus. g.gif Bet katalike rase, kad e-parduotuve patikima. Gal dar yra kokiu minciu?
O pagaminimo salis ta pati? Skaiciau inete, kad buna ant dezites "Made in Germany", o buteliuko etiketeje "Made in Italy".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incense: 08 lapkričio 2010 - 23:47
O aš turėjau Nina Ricci Premier jour , kur ant buteliuko dugno buvo 3,3 fl.oz, kai apsižiūrėjau, dėžutę jau buvau išmetusi, bet tie kvepalai tikrai turėjo būti originalūs- bet čia išeina atvirkščiai kaip pas jus doh.gif Bet aš taip pradėjau abejoti jų originalumu, vis uostydavau kitus Premier jour , žiūrinėdavau buteliukus , o visi jie kaip tyčia pasitaikydavo po 50 ml. ir 1,7 fl.oz. Kol galų gale tuos kvepalus supykusi nukišau į kampą- man vis atrodė, kad jei rasčiau dar nors menkiausią neatitikimą , įsitikinčiau kad neoriginalūs, ir ramia sąžine išmesčiau, o čia viskas išskyrus tuos fl.oz buvo tvarkoje. Paskui juos vis dėlto sunaudojau, bet daugiau Premier jour nebeperku - vis atsimenu kaip aš tą kvapą visose įmanomuose vietose tikrinau ir kodus žiūrėjau karsta.gif Tai buvo prieš kokius trejus metus, ir informacijos apie tokias anomalijas aš tada neieškojau. Aš manau, kad tokie kvepalai originalūs( ir mano vieta labai patikima buvo tongue.gif ), vis dėlto nuolat juos naudoti ir kiekvieną kartą abejoti ne man , dar ir dabar kai premier jour užuodžiu, juokinga pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUK_TUK: 08 lapkričio 2010 - 23:46
QUOTE(Incense @ 2010 11 08, 23:37)
Na, antras variantas, kvepalai neoriginalus.  g.gif  Bet katalike rase, kad e-parduotuve patikima. Gal dar yra kokiu minciu?
O pagaminimo salis ta pati? Skaiciau inete, kad buna ant dezites "Made in Germany", o buteliuko etiketeje "Made in Italy".

joa, made in Germany ant abiejų, bet ten dar ir usa ženkliukas, ir London kažkoks adresas, nelabai susigaudau.
parduotuvė pigu.lt, o lidpukas ant celofano, kad platintojas amazingsales.lt
aš, kaip ir TUK_TUK, ieškojau fotkių su visokiais kodais doh.gif . radau mūsų forume panašius (tik 100ml), tai visa info sutinka, tik ant dėžutės nugarėlės paskutinis ref. no skaičius pas mane kitoks unsure.gif ai, rašysiu jiems, tegu aiškina, ką čia reiškia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 09 lapkričio 2010 - 07:09
QUOTE(katalike @ 2010 11 09, 07:04)
joa, made in Germany ant abiejų, bet ten dar ir usa ženkliukas, ir London kažkoks adresas, nelabai susigaudau.
parduotuvė pigu.lt, o lidpukas ant celofano, kad platintojas amazingsales.lt
aš, kaip ir TUK_TUK, ieškojau fotkių su visokiais kodais doh.gif . radau mūsų forume panašius (tik 100ml), tai visa info sutinka, tik ant dėžutės nugarėlės paskutinis ref. no skaičius pas mane kitoks unsure.gif ai, rašysiu jiems, tegu aiškina, ką čia reiškia...

nu va, radau kažkokią lentelę, kad 100ml ir 50ml tie ref no paskutiniai skaičiai ir skiriasi, kaip pas mane. tai bent dėl šito aišku smile.gif bet vis dar neaišku dėl 1.6 ir 1.7 fl.oz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 09 lapkričio 2010 - 09:07
QUOTE(katalike @ 2010 11 09, 09:05)
bet vis dar neaišku dėl 1.6 ir 1.7 fl.oz.

Pagal konvertavimo lentele:
50 Milliliters (ml) = 1,69 Fluid ounces (fl. oz.)

Gal vienur suapvalinta iki 1.6 fl.oz., kitur iki 1.7 fl.oz.? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incense: 09 lapkričio 2010 - 09:38