Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

Apie kvepalai-pigu buvo prieš kurį laiką diskusija ir prieita išvados, kad poddielkės. Pati nepirkau, bet ir nepirkčiau iš svetainės, kurioje apie kvepalus rašoma: "Jacques Polge po 87 gyvenimo metų teigė , kai No +5 po metų išleidimo, leidžia mums pamatyti naują šviežio mitinio Chanel šviesą. " Jau nekalbant apie gramatiką - siūsti, užsąkymas, užrąšote... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 11 05, 12:34)
Aš biškį tūndrinėju, bet kodėl šita nepatikima?

www.kvepalai-pigu.lt
kas nors buvo atsitikę? permečiau jų psl, nu, nieko ten įtartino nepamačiau...Blogai žiūrėjau? g.gif

Taip, teko gauti neoriginalę prekę ir nusivilti, nors buvo sakoma, kad yra visi dokumentai ir t.t., zodziu akivaizdu fuflo buvo atsiunte ir dar aptepliota kazkokiais baltais dazais atidarius kamsteli. Buvo daug siusta foto ir t.t.Na o po ilgų įrodinėjimų ir diskusijų nenoriai, bet visgi, pinigus grazino kaltindami netinkamus tiekejus ir atsiusta "ale brokuota" preke, mat tie balti patepliojimai buvo pavalymas kazkokiu skiediniu kad neliktu pirstu antspaudu, mat jie siusdami pirkejui kvepalus isitika ar preke gera. Nu tokio apsurdo dar neteko girdeti. Kaip supratau, ten vyras su zmona tik ir dirba, nes pinigus vedziau i vyro saskaita, o siuntini siunte zmona nurodymama kaip gyvenamojo namo adresa, nei imones pavadinimo nei nieko ant siuntinio, siunte kaip fizinis asmuo. Daugiau tikrai www.kvepalai-pigu.lt paslaugomis nesinaudosiu, nes paliko ne kokius prisiminimus ir jei ne tas baltas patepliojimas, tai kaip supratau, kad pinigu jie man is viso net nebutu grazine, nes ju nuomone "jei dokumentai kvepalu yra-vadinasi jie originalus ir teisus paradvejas",nors kvepalai tikras fuflo,o tam irodyti reikia be galo daug laiko ir sveikatos, na zodziu sudetingas ten su jais reikalas, labai jau arsiai gina savo prekes. Niekam jos nerekomenduociau. Nebent kazkas gali pasidalinti geresniais ispudziais nei manieji.Beje vyrukas labai apsukrus ir pasismailines liezuvi cool.gif
Papildyta:
QUOTE(pelytea. @ 2010 11 05, 13:33)
www.pigu.lt yra patikima parduotuve bigsmile.gif pirkus ne karta bigsmile.gif

Pritariu, www.pigu.lt pirkti saugu, prekes 100proc. originalio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 11 05, 10:34)
Aš biškį tūndrinėju, bet kodėl šita nepatikima?

www.kvepalai-pigu.lt
kas nors buvo atsitikę? permečiau jų psl, nu, nieko ten įtartino nepamačiau...Blogai žiūrėjau? g.gif

Jau vien tuo, kad jie turi Armani Pink. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ar ant Chanel testeriuku buna isgraviruoti kodukai? jei taip - o ant baltos testerines dezutes?
Atsakyti
QUOTE(kunkulis @ 2010 11 05, 14:32)
ar ant Chanel testeriuku buna isgraviruoti kodukai? jei taip - o ant baltos testerines dezutes?

Taip buna mirksiukas.gif ir ant dezutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 11 05, 17:03)
Taip buna  mirksiukas.gif  ir ant dezutes  ax.gif

4u.gif
Atsakyti
Parduotuve sarma,kaip visos sakot,yra patikima.as pirkau trussardi inside 30ml.kamstukas silpnai laikosi,ant dugno lipdukas,o ant mano kitu kvepalu tai ne lipdukas o dazais kodas ir gamintojas.tai as suabejojau del originalumo.idomu kaip pas kitas ant inside lipdukas ar ne?
Atsakyti
Dėl šventos ramybes, ar originalus? ax.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos:) norejau paklausti pasrisiuciau chloe kvepalus tuos su bantuku. ir dabar labai keista pasidare jog tokios firmos o ten kur uzrasytas chloe plasmasinis o ne metaliukas , tad sudvejojau ar nenusipirkau padielkos:( tad gal kuri is jusu juos turite ir galite mano abejones issklaidyti smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 11 05, 11:50)
Man tai nepatikima atrodo.  schmoll.gif
Kainos beveik vienodos, kiekiai didziausi.  g.gif

O ir sis gaminys kazi ar toks yra G. Armani isleistas mastau.gif:
Kvepalai moterims Armani Pink
100ml. (EDP) Kvapas gėlių.
KAINA: 149 Lt.  YPATINGA KAINA!  cool.gif

Deja, deja, nėra jokių Giorgio Armani kvepalų „Pink“. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Viena mamytės juos pardavinėjo SM kvepalų išparduotuvėje. Gerai, kad parašė: kvepalai neorginalūs. Ko tik nesugalvoja: tas pats kaip su žaliu Ninos Ricci obuoliuku. doh.gif 4u.gif biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 06 lapkričio 2010 - 17:45
stai sie ar originalus?smile.gif http://public.fotki....skenele/chloe-/
Atsakyti
viena panele SM kvepalu isparduotuvej pardavineja zalia obuoliuka miniuka ninos,tai irgi neoriginalus?
Atsakyti