Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

Pagal foto cool.gif
Papildyta:
Vis dėlto,nugarėlėje radau skaičiukus-0312 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2010 10 26, 21:11)
Pagal foto cool.gif
Papildyta:
Vis dėlto,nugarėlėje radau skaičiukus-0312 rolleyes.gif

Nežinau kaip yra iš tikro, bet man nuojauta kužda, kad čia senukai kvepaliukai, seniau tokie balsgani ir stori šiaudeliai būdavo ir šiaip dvelkia senumu šis buteliukas, tai greičiausiai bus originalūs, nes ir šiaip visas dailiai tvarkingai atrodo buteliukas rolleyes.gif
Atsakyti
juokinga skaityti biggrin.gif nors pati irgi spaminu nes nzn ar originalas ar ne, nors edt neturiu po ranka tai neturiu net su kuom lyginti biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
nusipirkau kvepalus is vienos paneles ir pasirodo visiskai ne mano kvapas. Gal bandyciau parduoti ar keistis i kokius nors kitus, tik kazkaip suabejojau del originalo - del etiketes ant dugno, o ji kreivai uzklijuota g.gif .
Gal galit savo nuomone issakyti ar originalus ar ne 4u.gif .

Givenchy - My couture EDP 30ml:

user posted image

user posted image

Ir tas keistas lipdukas (tik niekaip nepavyksta nufotografuoti doh.gif , bet gal suprasit ka turiu omenyje "kreivai"):

user posted image

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 26 spalio 2010 - 20:55
QUOTE(RIJADA @ 2010 10 26, 17:04)
Bandau kelti didesnes smile.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
Na va, pagaliau pavyko  ax.gif  Laukiu komentarų  4u.gif

Jeigu man žinomas internetinis puslapis nemeluoja, tai šie kvepelai yra pagaminti 2008 metais. smile.gif biggrin.gif 4u.gif Deja, nesu ekspertė, bet kai pamačiau, koks storas šiaudelis, pamanaiau, kad, iš tiesų gali būti neorginalus. Pati esu pirkusi Chanel „Coco“ 1999 m. tai šiaudelis skaidrus buvo. smile.gif Galbūt tokia partija pasitaikė ir viskas yra gerai. cool.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Storas siaudelis nera joks neoriginalumo rodiklis. mirksiukas.gif Baimes akys placios. tongue.gif
Atsakyti
Stai mano 100 ml buteliukas Chanel COCO EDT (dugne uzrasas isgraviruotas)

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=RIJADA,2010 10 26, 18:04]
Laukiu komentarų 4u.gif

Ačiū visoms už pagalbą.Vis dėlto pasiliksiu aš juos sau,kad paskui nekiltų problemų,nors esu 100% tikra,kad tai originalas.Tik norėjau daugiau nuomonių.
Atsakyti
Sveikos visos ekspertes ir ne ekspertes 4u.gif
Pakliuvau ir as i nemalonia situacija. cool.gif
Pardaviau originalius Chanel Allure sensuelle kvepalus 100ml EDP. Mergina gavo, ir tvirtina, kad neoriginalus g.gif Visa laime, kad pasidariau visu galu foto. Tad dedu jusu teismui fotkes savuju kvepalu:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kvapas laikosi labai gerai, barkodas yra, buteliukas lygus, kokybiskas, purkstukas taipogi, siaudelis dailutis, dezute kaip priklauso ir t.t.

Barkodas 7102 ir ant butelkos, ir ant dezutes.
Neguldyciau galvos, jei butu gauti kur is ranku, o kadangi pirkti farmacijos parduotuvej UK, kur tikrai originalais prekiauja, tai sueme pyktis, kad sneka netiesa. g.gif

Laukiu jusu nuomoniu 4u.gif

Atsakyti
kazkox tai kosmaras...speju nauja mada prasidejo doh.gif mano manymu wiskas ok jiems, tuo labiau, kad pries akis turiu pati 100ml edp g.gif o kuom rementis ji teigia, kad sie kwepalai neorginalus?
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 10 29, 22:52)
Laukiu jusu nuomoniu  4u.gif

O negali pirkeja but naujoke kvepalu sferoj ir but tik paprastus 'Allure' uoscius? Gal galvoja, kad cia tas pats kvapas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 10 29, 21:52)
Laukiu jusu nuomoniu  4u.gif

turiu šį gėrį originalų. tikrai identiškas jūsiškiui.
tikrai čia gal mada tokia prasidėjo... doh.gif
Atsakyti