[quote=MEET,2010 09 26, 17:48]
[quote=1270,2010 09 26, 16:45]
Blaškotės, MEET. Kažkuriam poste rašėt, kad draugei pardavėt, nes ji vis tiek nesuprato, jai taip pat kvepia, dabar jau rašot, kad abi nusprendėt, kad negeri tie kvepalai. Ir kaina už
fuflo yra ryškiai per didelė, čia už tokią kainą originalius pardavinėja, todėl pvz. aš net nebūčiau pagalvojus, kad čia neoriginalūs, nes už fuflo nemokėčiau net 20 Lt. Vien todėl, kad gerbiu originalius kvepalus, jų kūrėjus, dėl to, kad bijau purkštis ant savęs neaiškias chemines medžiagas ir t.t. Žodžiu, turėsit pamoką, SM tokie dalykai
nepraeina
[/quo
isiskaitykit ka rasiau
ji kuo puikiausiai atskyre kad tai ne tie, nes as turejau atomika siu orginaliu, bet kai ji neturejusi ju ir nesikvepinusi, jai kvapas buvo priimtinas
o man deja nei pro kur, as savaite kvepinuosi atiomiku is roxetes pirktu ir skyriau puikiausiai kvapa, nesimetau ir atsokit nuo manes...blyn, padarysite kriminala, o as galiu ir smeiztu apkaltint
nebutu jgraudu, jeigu butu juokinga....
as pirkau uz tokia kaina...baigiam, nes man jau silpna, blyn, per para tapau aferiste, ot buna
ir visai nepaglvojau, kad taip gali atsitikti
[/quote]
Nesinervuokit
harpijų būrelis kaip visada puola.
Asmeniškai man svarbu kvepalų originalumas. O iš kur juos kažkas gavo - visiškai vienodai rodo.