Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(eja @ 2010 10 14, 13:08)
Labas merginos, ar originalas cia? Dekui.
user posted image

palyginau su savo turimu, abejonių nekeltų iš foto mirksiukas.gif
fragranceshop yra normali pard. ir prekės visada originalios tik būna, ne kartą pirkau - nenusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 10 14, 19:36)
palyginau su savo turimu,  abejonių nekeltų iš foto  mirksiukas.gif
fragranceshop  yra normali pard. ir prekės  visada originalios tik būna, ne kartą pirkau - nenusivyliau.

Aciu, tik su tais siaudeliais susibalamutijau, ar reikia, kad jie i kazkuria puse butu pasukti ar ne, ir ar turi remtis i buteliuko pati kampa, ar turi truputuka toliau buti, ar tai neturi reiksmes? Cia siaip idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2010 10 15, 11:31)
Aciu, tik su tais siaudeliais susibalamutijau, ar reikia, kad jie i kazkuria puse butu pasukti ar ne,  ir ar turi remtis i buteliuko pati kampa, ar turi truputuka toliau buti, ar tai neturi reiksmes? Cia siaip idomu ax.gif

na jau nejuokaukit su tais šiaudeliais doh.gif svarbu, kad neužsirietęs kaip baronka, ir gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 10 15, 11:40)
na jau nejuokaukit su tais šiaudeliais doh.gif svarbu, kad neužsirietęs kaip baronka, ir gerai wink.gif

biggrin.gif nugi skaičius kažkur pas parfumerininkes buvau, tai ir įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eja: 15 spalio 2010 - 10:43
seniau pati buvau įsitikinusi kad turi eiti iki pat kraštelio ir tik į vieną pusę smile.gif bet supratau stipriai klydusi, Chanel būna tas pats gaminys bet šiaudukai vienas dešinėje o kita bonkutė jau kairėje p. šiaudukas smile.gif ir tai nieko tokio, viskas ok. nuo ko priklauso nžn, gal nuo gaminimo datos, vietos. bet kad šiaudukas turi būti ne "susiraitęs" tolygaus storio tai tikrai.
Atsakyti
[quote=MEET,2010 09 26, 17:48]
[quote=1270,2010 09 26, 16:45]
Blaškotės, MEET. Kažkuriam poste rašėt, kad draugei pardavėt, nes ji vis tiek nesuprato, jai taip pat kvepia, dabar jau rašot, kad abi nusprendėt, kad negeri tie kvepalai. Ir kaina už fuflo yra ryškiai per didelė, čia už tokią kainą originalius pardavinėja, todėl pvz. aš net nebūčiau pagalvojus, kad čia neoriginalūs, nes už fuflo nemokėčiau net 20 Lt. Vien todėl, kad gerbiu originalius kvepalus, jų kūrėjus, dėl to, kad bijau purkštis ant savęs neaiškias chemines medžiagas ir t.t. Žodžiu, turėsit pamoką, SM tokie dalykai nepraeina tongue.gif
[/quo
isiskaitykit ka rasiau doh.gif ji kuo puikiausiai atskyre kad tai ne tie, nes as turejau atomika siu orginaliu, bet kai ji neturejusi ju ir nesikvepinusi, jai kvapas buvo priimtinas doh.gif o man deja nei pro kur, as savaite kvepinuosi atiomiku is roxetes pirktu ir skyriau puikiausiai kvapa, nesimetau ir atsokit nuo manes...blyn, padarysite kriminala, o as galiu ir smeiztu apkaltint doh.gif biggrin.gif nebutu jgraudu, jeigu butu juokinga....

as pirkau uz tokia kaina...baigiam, nes man jau silpna, blyn, per para tapau aferiste, ot buna doh.gif ir visai nepaglvojau, kad taip gali atsitikti
[/quote]

Nesinervuokit smile.gif harpijų būrelis kaip visada puola.
4u.gif

Asmeniškai man svarbu kvepalų originalumas. O iš kur juos kažkas gavo - visiškai vienodai rodo.
Atsakyti
Ar čia originalai,viena mergina man parašė,kad ne g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2010 10 26, 10:54)
Ar čia originalai,viena mergina man parašė,kad ne g.gif

jei man pardavėja tokio dydžio nuotraukas atsiųstų, tai iš kart nuspręsčiau, kad ne originalas smile.gif
t.y. - įkelkit didesnes nuotarukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandau kelti didesnes smile.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
Na va, pagaliau pavyko ax.gif Laukiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2010 10 26, 17:04)

Nesu ekspertė, bet man kažkodėl rodosi, kad čia seno leidimo kvepalai arba padielka, vienas iš dviejų g.gif biggrin.gif

O skaičiukų išgraviruotų stikle nėr buteliuko nugarėlėj?
Atsakyti
Taip,jie senoki biggrin.gif Nugarėlėj nieko nėra,tik kas ant dugno.Šiaip man kvapas abejonių nekelia,o laiko net sakyčiau per gerai,kaip edt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2010 10 26, 20:57)
Taip,jie senoki biggrin.gif Nugarėlėj nieko nėra,tik kas ant dugno.Šiaip man kvapas abejonių nekelia,o laiko net sakyčiau per gerai,kaip edt smile.gif

o abejonę (kažkas kitas, ne pati, kaip supratau - ?) kelia tik pagal foto ar ir pagal kvapą?

Atsakyti