Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

įdėjusi skelbimą į išparduotuvę pagalvojau, kad jei pati norėčiau pirkti ir gaučiau tokias nuotraukas, tikrai suabejočiau ar originalūs. ir vienodai man tie popierai. pati chanel'ių nemėgstu. šitie - pirmieji mano, todėl ir atkreipiau dėmesį i butelį, ypač žinant, kad juos dažnai padirbinėja.
perskaičiusi centifolijos postą pamąsčiau, kad turbūt rimtai čia tas keitimas nebūtinas, jei pasitaiko tokių kreivalakų... paskambinau ir pasakiau, kad viskas ok, man tinka koks yra. juolab, kad perleidžiu savam žmogui ir tikrai originalų. ateityje žinosiu, jog nėr ko stebėtis, jei chanel'iai originalūs bus kreivam butelyje biggrin.gif svarbiausia - originalūs. aš čia rimtų rimčiausiai rašau smile.gif
tiesa, patys internetinės parduotuvės atstovai pasakė, kad butelis negražus ir jog tai yra gamintojo brokas. vėlgi pamąsčiau - o jei apkeitus vėl gausiu kreivą (kaip pastebėta katalikės) arba dar kas nors ne taip? dėl to ir nekeičiau...
nuotraukas ne dėl abejonių ar originalūs įdėjau. tiesiog gal kažkam bus naudinga, kaip dabar yra man žinoti, jog pasitaiko tokių talpų smile.gif
Atsakyti
iš tiesų niekur nemačiau 35ml talpos padirbinėjamos( t.y padirbtos).
stovėtų šimtukas, verta galvoti būtų dėl "šleivumo", nžn gal aš akla, bet man jis visai normalus...
Atsakyti
Gal pagelbėsit kurios suprantat, ar originalūs jie, daugiau foto neturiu

user posted image

Anais anais edt 100ml. Labai reikia išsiaiškinti, kas suprantat atrašykit prašau. Ten matosi įspausti skaičiukai, reiškia jie ką nors ar ne....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 12 spalio 2010 - 07:55
Aš tik pasmalsauti norėjau: ar Coco Edp neturėtų būti tradiciniame Chanel kvadratiniame buteliuke? Dėl EdT viskas aišku, o čia tokį variantą pirmą kartą pamačiau. Klausiu dėl savęs, jei pirkčiau kada.
Atsakyti
QUOTE(London @ 2010 10 12, 08:54)
Aš tik pasmalsauti norėjau: ar Coco Edp  neturėtų būti tradiciniame Chanel kvadratiniame buteliuke? Dėl EdT viskas aišku, o čia tokį variantą pirmą kartą pamačiau. Klausiu dėl savęs, jei pirkčiau kada.

35 ml Coco EDP tikrai yra būtent tokie, kaip kad lobo įdėjo, pati turiu būtent tokį pirktą iš Kristutės mirksiukas.gif O 50 ml jau įprastinis buteliukas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 12, 09:56)
35 ml Coco EDP tikrai yra būtent tokie, kaip kad lobo įdėjo, pati turiu būtent  tokį pirktą iš Kristutės  mirksiukas.gif  O 50 ml jau įprastinis buteliukas.

Aiškuma. Ačiū, Ingėnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 10 12, 08:40)
Gal pagelbėsit kurios suprantat, ar originalūs jie, daugiau foto neturiu

Anais anais edt 100ml. Labai reikia išsiaiškinti, kas suprantat atrašykit prašau. Ten matosi įspausti skaičiukai, reiškia jie ką nors ar ne....

Originalus. O tie skaiciukai - unikalus gaminio kodas smile.gif
Atsakyti
Labas merginos, ar originalas cia? Dekui.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eja: 14 spalio 2010 - 12:10
QUOTE(eja @ 2010 10 14, 13:08)
Labas merginos, ar originalas cia? Dekui.
user posted image

jei pataikiau, kad jie iš Menininkės (mačiau, kad išparduotuvėj panašų likutį parduoda), tai turėjau iš jos kvepalus - priekaištų pardavėjai dėl originalumo neturiu
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2010 10 14, 13:52)
jei pataikiau, kad jie iš Menininkės (mačiau, kad išparduotuvėj panašų likutį parduoda), tai turėjau iš jos kvepalus - priekaištų pardavėjai dėl originalumo neturiu

4u.gif
Atsakyti
http://www.fragrance...pray-17-oz.html
galit pasakyt ar padielke ar ne? blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2010 10 14, 18:55)
http://www.fragrance...pray-17-oz.html
galit pasakyt ar padielke ar ne?  blush2.gif aciu  4u.gif

Juk parduotuve garantuoja parduodamu prekiu originaluma
user posted image
Atsakyti