Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

O buteliukas toks kreivas turi buti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 10 08, 11:05)
O buteliukas toks kreivas turi buti?  unsure.gif

Man irgi akivaizdus kreivumas krito į akis drinks_cheers.gif Nors apie šiuos kvepalus nieko negaliu komentuoti.
Atsakyti
būna ir tokių bajerių, kaip kad nutiko man biggrin.gif
pirkau kvepalus iš amazingsales.lt. perskaičiau viską kiek įmanoma apie juos, ir įsitikinusi, kad kvepalai originalūs, užsisakiau. atsiuntė greitai, kvapas liuksiškas, jokių priekaištų, bet va pati tara doh.gif prašom, gal bus įdomu:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(tuoj dar papildysiu nuotraukų, nes vienoje daugiau SM neleidžia)
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

nežinau ar jums pavyko pamatyt akivaizdžiai negražiai padarytą buteliuką (nelygios sienelės šonuose, nugarėlė, dugnas). net neabejoju, kad tai originalas (su kodukais, kvapu viskas ok), tik kad labai jau atmestinai padarytas... nusiunčiau nuotraukas amazingsales.lt - laukiu pakeitimui atsakymo, pinigų atgaut nenoriu. buvau galvojusi parduot SM (gal kam Klaipėdoje reikėjo čia ir dabar pigiau nei parfumerijos parduotuvėje), bet paskui pamąsčiau, kad padovanosiu sesei gimtadienio proga, tik va tas butelis man nuo pirmos gavimo minutės neduoda ramybės - išparduotuvėj parašiau, kad nebeturiu, o pati kaip koks katinas vis slankioju apie ją - pauostau, kilnoju, apžiūriu... nu labai labai prastai padaryta talpa schmoll.gif doh.gif ačiū Dievui užteko proto pasilaikyt dėžutę (celofaną praplėšiau tik viršuje) ir čekį bei sąskaitą biggrin.gif
.........

(paskambino mergaičiukė ir pasakė, kad "na gal ir matosi, kad nekokybiškas butelis, laukite atsakymo..." pabandytų pasakyt, kad nekeis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labo: 11 spalio 2010 - 14:34
o jei ir pakeistas bus šleivas kreivas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 10 11, 15:43)
o jei ir pakeistas bus šleivas kreivas? g.gif

pasakiau, kad jei jie nori - aš sutinku, kad keičiant prieš išsiųsdami patys atidarytų naują butelį ir jį apžiūrėtų ar vėl nepasitaikys toks pat biggrin.gif taip išvengčiau pakartotinio nuotraukų siuntimo, važinėjimosi grąžint ir šiaip nervų gadinimo. na, nžn - gal pasakys, kad gražina pinigus... arba nei keis, nei gražins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2010 10 11, 15:08)
būna ir tokių bajerių, kaip kad nutiko man  biggrin.gif

O tai kas jums nutiko? Mano ne vienas ir ne du Chanel buteliukai yra kreivi šleivi jūsų supratimu, bet dėl to niekam pretenzijų nekeliu. Jų originalumu esu 100 proc. tikra. Nu tokie jau yra tie buteliukai - neidealiai tiesūs biggrin.gif Neiškokit sliekų vienoj vietoj
Atsakyti
Eveliina, seip is nuotrauku man jusu Gucci II kvepaliukai tikrai atrodo originalus g.gif pati tokius esu turejus, bet jau nebeturiu butelaicio doh.gif buciau viska sutikrinus tiksliau:oh jeigu Duty free parduotuveje pirkote tai bukite rami tikrai bus originalas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 11 spalio 2010 - 15:34
QUOTE(centifolija @ 2010 10 11, 16:24)
O tai kas jums nutiko? Mano ne vienas ir ne du Chanel buteliukai yra kreivi šleivi jūsų supratimu, bet dėl to niekam pretenzijų nekeliu. Jų originalumu esu 100 proc. tikra. Nu tokie jau yra tie buteliukai - neidealiai tiesūs  biggrin.gif Neiškokit sliekų vienoj vietoj

nemėgstu žvejot - sliekų ir neieškau biggrin.gif tiesiog įdėjau nuotraukas, kad visko su tais originaliais kvepalais būna - juk nematėte mano klausimo dėl neoriginalumo smile.gif
Atsakyti
Man irgi kiltu visokiu paranojisku minciu, kai buteliukas banguotas unsure.gif
Atsakyti
tiek to ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo centifolija: 11 spalio 2010 - 17:25
Coco tikrai atrodo normalūs, ne fakė, todėl nelabai suvokiu kodėl tik dėl buteliuko menamų nelygumų reikia keisti juos, nesikvepinti jais g.gif
Atsakyti