As tai irgi susimoviau ebay su kvepalais. Net geda rasyt cia, nes ebay esu tik pora kartu likucius nepopuliariu kvepalu pirkus ir viskas sekmingai... Gunde neseniai Chanel 'chance eau tendre' (manau nera labai populiarus butent sie) testeris, bet susilaikiau. O vat pasimoviau ant Calvin Klein 'Eternity purple orchid' (gal klystu, bet irgi ne is populiariuju sis kvapas). Kazkada seniai teko turet, labai patiko ir norejau prisimint ji, tai sumasciau isigyt. Ebay uztikau 15ml miniuka, pardavejas atsiliepimu begale turi, visi geri, tai kaip ir nebaisu pirkt. Buvau dar isidejus i 'watch' sarasa, bet kai paskutinis miniukas teliko, tai griebiau, nes kitur neradau geresnes kainos ir patikimesnio pardavejo. Tai va, penktadieni skambutis i duris, gaunu labai laukta siuntinuka, atsidarau ir... faktas, kad padielka gavau. Net nelyginau su jokiais aprasymais internete, neieskojau jokios info, nes akivaizdus fuflo ten. Visu pirma, nera absoliuciai jokio lipduko/etiketes/uzraso ir pan, kad butu parasyta kas cia, pavadinimas, firma, kiekis ir tt. Kamstukas vos laikosi uzdetas, purkstukas negraziai uzdetas nat buteliuko (tas metalas apeinantis apie buteliuka nelygiai nukirptas) ir man rodos kiek per ilgas visumoj tas purkstukas (ne siaudelis). Kvapa jau gerai nepamenu, bet labai tikra esu, kad nepanasus: nuo sito iskart galva paskaudo, nesijaucia spirito kaip daugumoje fuflo, bet kvapas toks nekvepalingas, 'skystas', vandeningas, neturi to kvepalu sodrumo. Zodziu, parasiau pardavejui kas man kelia itarimus ir parasiau, kad noriu siust atgal. Atraso, ok atsiusk, kvepalai originalus, nebent purkstukas neveiktu, tai glaim pakeist, bet del neorinalumo, tai nesamone ir tt. As aisku rasau, kad tegul man apmoka siuntima atgal, nes ne mano kalte (JAV galima internetu etikete pasto nusipirkt ir atsispausdint, tai glai man i emaila persiust). Vel atraso kaip jis 20 metu kvepalais prekiauja, nebuna miniuku padielku, as cia nesmaones sneku ir tt, kad ant dugno yra sidabrine etikete su visa kvepalu info ir kad galiu grazint, o tada jau man pinigelius atgal atiduos. Ai, dar pabrezia didziausiom raidem, kad butent ta buteliuka grazinciau (EXACT bottle). Na paskui atsiunte man pinigelius grazinimui ir parase apie tai laiskeli ir vel parase, kad grazinciau TA buteliuka. As vel jam atrasiau, kad nera NIEKO ant buteliuko ir kad issiusiu pirmadieni atgal kvepaliukus. Jauciu kazkas negerai su tuo pabreztinu prasymu ta buteliuka grazint - bijau, kad neapkaltintu, kad sukeiciau su padielka ir pan. Tai dar apsidraudimui padariau foto buteliuko is visu kampu ir atidariau ebay case'a - ten parasiau kas man kelia nepasitenkinima, kad turiu foto su visais trukumais, parasiau, kad pardavejas bendrauja ir tt, ir kad grazinu daikta jam. Na cia zodziu visa info, jei tektu iki ebay prieit pagalbos. Pardavejas tam case'e sutiko grazint pinigelius, tai dabar belieka man issiust, irasyt siuntos nr ir kai nukeliaus pas pardaveja, atgausiu pinigelius. Tai dabar esu tikra, kad jei nukeliaus ir pinigeliu negausiu, uzteks paspaust mygtuka, kad sprestu ebay, o jie patikrine siuntos nr ir pamate, kad viskas graiznta, grazins pinigelius. Nerizikavau taip grazint ir laukt pinigeliu, nes tas pabreztinumas is pardavejo tikrai nekaip skamba ir mane gasdina - labai jauciu buciau apkaltinta grazinus ne ta, ka jis man siunte.
Zodziu, issipleciau cia, bet norejau smulkiau ir aiskiau aprasyt savo patirti. Bet jau po sio karto atsizadu ebay kvepalu pirkimui (isskyrus meginukus, kuriu manau tikrai niekas nepadirbineja (?)).
QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 20:46)
as temose irgi neradau jos, ji mane susirado pogal skelbima, kad ieskau versance ir eclat
Jau yra kvepalu isparduotuvej jos skelbimukas - gal kas daugiau is foto pasakys, nes as sios firmos kvepalu nezinau. O siaip, tai yra ir internetiniu parduotuviu tema, ir pagooglint galit - tikrai ju yra pirkti patikimose internetinese parduotuvese (pati ar per tarpininke galit siustis, bet busit garantuota, o kai kur ir pigiau gausis nei vietoj pirkt).
Pvz.:
-cia nemokamai siuntimas i LT yra (ir turbut pigiausias 100-ukas, jei butent jo ieskot):
fragrancex
-cia 100-ukas be dezutes ne $30 nesiekia, bet reiketu per tarpininke siustis (siuntimas kainuotu ir iki jos, ir iki jusu):
perfumenetwork
-is cia pirmakart perkant dar 15% nuolaida gaunat (reikia pries tai emaila irasyt ir gausit kupona i ji):
fragrancenet