Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(1270 @ 2010 09 26, 17:00)
Taip... aš kai perku kvepalus visada perskaitau visas nario žinutes... kartais jos būna 5 metų senumo, bet vistiek perskaitau. Kartais būna, kad tai užtrunka ir kai pabaigiu skaityti kvepalų nebelieka...

lotuliukas.gif oi, geras čia biggrin.gif

QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 17:14)
noreciau baigti kvaila diskusija ir noriu paprasyti, kad jei kas turi idetu LANVINI kvepalu pavyzdi
gal kas turi foto etiketes apacioje dugne priklijuotos

vėl dėsit skelbimuką? bigsmile.gif

na, nepykit taip labai, bet jūsų argumentai tokie jau menki, kad sunku patikėt jūsų naivumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1270 @ 2010 09 26, 16:00)
Rimtai? Vaje, kaip baisu  fear.gifpadielkių pardavinėjimą irgi nepagirs bigsmile.gif
Taip... aš kai perku kvepalus visada perskaitau visas nario žinutes... kartais jos būna 5 metų senumo, bet vistiek perskaitau. Kartais būna, kad tai užtrunka ir kai pabaigiu skaityti kvepalų nebelieka...

čia tai žiauru... 5 metų senumo žinutes skaityti... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 15:36)
bet is kainos galima buvo atspeti....

Tai jei jau esat tokia gudri, kad is kainos galit atspeti, kad fuflo, kaip pati apsigavot biggrin.gif

QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 16:14)

noreciau baigti kvaila diskusija ir noriu paprasyti, kad jei kas turi idetu LANVINI kvepalu pavyzdi
gal kas turi foto etiketes apacioje dugne priklijuotos

Zinosim kokiu kvepalu nepirkti isparduotuvej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 26, 19:24)
lotuliukas.gif oi, geras čia  biggrin.gif
vėl dėsit skelbimuką?  bigsmile.gif

na, nepykit taip labai, bet jūsų argumentai tokie jau menki, kad sunku patikėt jūsų naivumu  4u.gif

ne, pati pikrsiu 4u.gif dabar jau ir man juokinga, tereikejo prideti zodziu jungini, kad nesu tikra del orginalumo ir nors buciau ramiai gyvenus
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 09 26, 19:41)
Tai jei jau esat tokia gudri, kad is kainos galit atspeti, kad fuflo, kaip pati apsigavot  biggrin.gif
Zinosim kokiu kvepalu nepirkti isparduotuvej  biggrin.gif

deja, as ju nemacius pirkau, telefonu paklause kokiu noriu, pasakiau ir nupirko, ta boba, kuri parduoda neva gyvena gretimoj saly, ant dezutes buvo 65 latai, vat cia tai naivumas, pirkti nemacius doh.gif

nu neuzsiimu as jokiu bizniu doh.gif tai buvo vienintelis ir paskutinis kartas, kai neapsvarscius visko iki galo suklydau neparasius
Papildyta:
manot as dar sedeciau sioje temoje ir rinkciau duomenis apie fufliakus, jei tikrai tai butu piktybinis poelgis... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 26 rugsėjo 2010 - 18:54
Oi, baigiam pagaliau apie tą nelaimingą fufelį lotuliukas.gif Pamoka MEET ir kitoms - nepasitikėt bet kuo ir tiksliai nurodyt, ką parduodam.
Beje, pirkdama SM nė karto nepaklausiau, ar tai originalas - jei nenurodyta kitaip, tai juk savaime aišku. Ir nė karto fufliako negavau. Bet gal viskas, kas geriausia, dar ateity lotuliukas.gif
Atsakyti
taaaaaaip, pamoka tai jau visam laikui....visada viskuo tikejau patikliai, dabar jau nebe schmoll.gif
tai gal galite atsiusti ko prasiau..nes noriu siu kvepalu, bet siulo 100 ml uz 100
lt, o kaip cia temoj perskaiciau, tai kas zemiau 150, fufliakas gali but
Atsakyti
džysus....

fufelis gali būti ir už 300.
visų pirma, iš kur ruošiatės pirkt?
antra, ar tai Lanvin ar Lanvini, kaip parašėt? jei antras variantas, tai viskas aišku ir taip.
jei pirmas, tai Lanvin kvepalų gal bent 20 yra. apie ką kalba?
jei perkat ne iš kokios bobos tarpuvartėj, paprašykit atsiųsti nuotraukas visais galais. pardavėja, jei suinteresuota parduoti, atsiųs. nueisit į normalią pardę ir palyginsit. jei kils abejonių, įdėsit foto čia, tada jau bus galima padiskutuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 26 rugsėjo 2010 - 19:27
QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 19:14)
taaaaaaip, pamoka tai jau visam laikui....visada viskuo tikejau patikliai, dabar jau nebe schmoll.gif
tai gal galite atsiusti ko prasiau..nes noriu siu kvepalu, bet siulo 100 ml uz 100
lt, o kaip cia temoj perskaiciau, tai kas zemiau 150, fufliakas gali but

ironijos nesuprantat? doh.gif
ar jau pati ironizuojat? tuo atveju, visai ne laiku.
beje, teko man iš vienos forumietės, atrodytų patikimos (vien originalus pardavinėjančios, o ir pati ji kažkada buvo dėl jai parduoto fuflo skandalą forume iškėlusi) pirkti kvepaliukus. kaina normali, ir net nepagalvojau paklaust dėl originalumo. toookį fuflo gavau doh.gif Grąžinau, žinoma. tik gaila sugaišto laiko, siuntimo išlaidų ir, aišku, sumažėjusio pasitikėjimo verysad.gif
tai va. visada, mergaitės, klauskit dėl originalumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 26 rugsėjo 2010 - 19:28
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 26, 20:23)
džysus....

fufelis gali būti ir už 300.
visų pirma, iš kur ruošiatės pirkt?
antra, ar tai Lanvin ar Lanvini, kaip parašėt? jei antras variantas, tai viskas aišku ir taip.
jei pirmas, tai Lanvin kvepalų gal bent 20 yra. apie ką kalba?
jei perkat ne iš kokios bobos tarpuvartėj, paprašykit atsiųsti nuotraukas visais galais. pardavėja, jei suinteresuota parduoti, atsiųs. nueisit į normalią pardę ir palyginsit. jei kils abejonių, įdėsit foto čia, tada jau bus galima padiskutuot.

http://www.kosmetika...ege.html?lang=2
sie kvepaliukai, parduoda cia sm
QUOTE(Laumė* @ 2010 09 26, 20:27)
ironijos nesuprantat?  doh.gif
ar jau pati ironizuojat? tuo atveju, visai ne laiku.

neironija visai 4u.gif tik susimasciau

o vat as tu kvepalu buciau negalejus grazinti, nes ji jau isvyko atgal, atvaziuos tik kitais metais...atseit i metus karta atvaziuoja ir vazineja po lt, nu kai pasake, kad uzrasyta 65 latai, pamaniau pirmiausia, kad tikrai turi but tikri
naivi as dar, nes ka tik sm pradejau ieskotis, bet pirkau is 3 mamu ir tfu tfu tfu viskas buvo gerai...
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 20:36)

kas parduoda? neranda man paieška šiuo metu tokių nei pagal "lanvin", nei pagal "eclat".
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 26, 20:45)
kas parduoda? neranda man paieška šiuo metu tokių nei pagal "lanvin", nei pagal "eclat".

as temose irgi neradau jos, ji mane susirado pogal skelbima, kad ieskau versance ir eclat

is lanvitos pirkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 26 rugsėjo 2010 - 20:14
As tai irgi susimoviau ebay su kvepalais. Net geda rasyt cia, nes ebay esu tik pora kartu likucius nepopuliariu kvepalu pirkus ir viskas sekmingai... Gunde neseniai Chanel 'chance eau tendre' (manau nera labai populiarus butent sie) testeris, bet susilaikiau. O vat pasimoviau ant Calvin Klein 'Eternity purple orchid' (gal klystu, bet irgi ne is populiariuju sis kvapas). Kazkada seniai teko turet, labai patiko ir norejau prisimint ji, tai sumasciau isigyt. Ebay uztikau 15ml miniuka, pardavejas atsiliepimu begale turi, visi geri, tai kaip ir nebaisu pirkt. Buvau dar isidejus i 'watch' sarasa, bet kai paskutinis miniukas teliko, tai griebiau, nes kitur neradau geresnes kainos ir patikimesnio pardavejo. Tai va, penktadieni skambutis i duris, gaunu labai laukta siuntinuka, atsidarau ir... faktas, kad padielka gavau. Net nelyginau su jokiais aprasymais internete, neieskojau jokios info, nes akivaizdus fuflo ten. Visu pirma, nera absoliuciai jokio lipduko/etiketes/uzraso ir pan, kad butu parasyta kas cia, pavadinimas, firma, kiekis ir tt. Kamstukas vos laikosi uzdetas, purkstukas negraziai uzdetas nat buteliuko (tas metalas apeinantis apie buteliuka nelygiai nukirptas) ir man rodos kiek per ilgas visumoj tas purkstukas (ne siaudelis). Kvapa jau gerai nepamenu, bet labai tikra esu, kad nepanasus: nuo sito iskart galva paskaudo, nesijaucia spirito kaip daugumoje fuflo, bet kvapas toks nekvepalingas, 'skystas', vandeningas, neturi to kvepalu sodrumo. Zodziu, parasiau pardavejui kas man kelia itarimus ir parasiau, kad noriu siust atgal. Atraso, ok atsiusk, kvepalai originalus, nebent purkstukas neveiktu, tai glaim pakeist, bet del neorinalumo, tai nesamone ir tt. As aisku rasau, kad tegul man apmoka siuntima atgal, nes ne mano kalte (JAV galima internetu etikete pasto nusipirkt ir atsispausdint, tai glai man i emaila persiust). Vel atraso kaip jis 20 metu kvepalais prekiauja, nebuna miniuku padielku, as cia nesmaones sneku ir tt, kad ant dugno yra sidabrine etikete su visa kvepalu info ir kad galiu grazint, o tada jau man pinigelius atgal atiduos. Ai, dar pabrezia didziausiom raidem, kad butent ta buteliuka grazinciau (EXACT bottle). Na paskui atsiunte man pinigelius grazinimui ir parase apie tai laiskeli ir vel parase, kad grazinciau TA buteliuka. As vel jam atrasiau, kad nera NIEKO ant buteliuko ir kad issiusiu pirmadieni atgal kvepaliukus. Jauciu kazkas negerai su tuo pabreztinu prasymu ta buteliuka grazint - bijau, kad neapkaltintu, kad sukeiciau su padielka ir pan. Tai dar apsidraudimui padariau foto buteliuko is visu kampu ir atidariau ebay case'a - ten parasiau kas man kelia nepasitenkinima, kad turiu foto su visais trukumais, parasiau, kad pardavejas bendrauja ir tt, ir kad grazinu daikta jam. Na cia zodziu visa info, jei tektu iki ebay prieit pagalbos. Pardavejas tam case'e sutiko grazint pinigelius, tai dabar belieka man issiust, irasyt siuntos nr ir kai nukeliaus pas pardaveja, atgausiu pinigelius. Tai dabar esu tikra, kad jei nukeliaus ir pinigeliu negausiu, uzteks paspaust mygtuka, kad sprestu ebay, o jie patikrine siuntos nr ir pamate, kad viskas graiznta, grazins pinigelius. Nerizikavau taip grazint ir laukt pinigeliu, nes tas pabreztinumas is pardavejo tikrai nekaip skamba ir mane gasdina - labai jauciu buciau apkaltinta grazinus ne ta, ka jis man siunte.

Zodziu, issipleciau cia, bet norejau smulkiau ir aiskiau aprasyt savo patirti. Bet jau po sio karto atsizadu ebay kvepalu pirkimui (isskyrus meginukus, kuriu manau tikrai niekas nepadirbineja (?)).

QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 20:46)
as temose irgi neradau jos, ji mane susirado pogal skelbima, kad ieskau versance ir eclat

Jau yra kvepalu isparduotuvej jos skelbimukas - gal kas daugiau is foto pasakys, nes as sios firmos kvepalu nezinau. O siaip, tai yra ir internetiniu parduotuviu tema, ir pagooglint galit - tikrai ju yra pirkti patikimose internetinese parduotuvese (pati ar per tarpininke galit siustis, bet busit garantuota, o kai kur ir pigiau gausis nei vietoj pirkt).

Pvz.:
-cia nemokamai siuntimas i LT yra (ir turbut pigiausias 100-ukas, jei butent jo ieskot): fragrancex
-cia 100-ukas be dezutes ne $30 nesiekia, bet reiketu per tarpininke siustis (siuntimas kainuotu ir iki jos, ir iki jusu): perfumenetwork
-is cia pirmakart perkant dar 15% nuolaida gaunat (reikia pries tai emaila irasyt ir gausit kupona i ji): fragrancenet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 26 rugsėjo 2010 - 21:57