Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

kam meluojat saket pati nezinojot kad fuflo, o dar sakot jei butu paklause buciau atsakiusm kad neoriginalus, jum nesimeto 150 lt o sm metosi uz fufeli, del streso neparaset apie fufeli o kaina tai sugebejot parasyt ar cia irgi is streso , bukit visos atsargios su sia pardaveja, o jai sekmes prekiaujant "originalais"
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 25, 14:12)
neturiu, bet kvapas gali skirtis taip stipriai?spiritu tokiu ir vien kaina 150 lt,ir kamstelis plastamsinis, ir nuo orginalo, juk negali buti taip, kad nuo kamstelio lupasi sidabrinis dazas

etikete kreivai uzklijuota ir zenkiukas priklijuotas per vidury, kur buteliuko vidury

tai negi dar abejojat? nereikia nei foto, kad suprast,jog tai neoriginalas. uztenka parasymo,kad etikete kreivai priklijuota. o dar ir kvapas nelabai atitinka, kamstelio dazai lupasi. jau visai reik but naiviam, kad bandyt manyt, jog tai originalas.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 09 26, 16:13)
kam meluojat saket pati nezinojot kad fuflo, o dar sakot jei butu paklause buciau atsakiusm kad neoriginalus, jum nesimeto 150 lt o sm metosi uz fufeli, del streso neparaset apie fufeli o kaina tai sugebejot parasyt ar cia irgi is streso , bukit visos atsargios su sia pardaveja, o jai sekmes prekiaujant "originalais"

as vienintelius kvepalus idejau idejau i cia, nereikia manes smeizti, gavusi kvepalus ir atidarius dezele supratau, kad kvapoas ne tas, paskui paskaitykite ir apie atskyrima temoje klausiau ar tai gali buti tikri ar ne, nes pati turiu atomika siu kveplais, tad norejau isitikinti, kad tikrai ne orginalus doh.gif idejau sklebima, tikedamasi, kad gal kas nupirks, net jei neorginalas..svarsciau pati, ar tai gali buti tikri ar ne doh.gif ar tai baisi nuodeme...viespatie, kokios issirutuliojo diskusijos...as nesu pardavinetoja kvepalu.... doh.gif nusipirkau is pazistamos kvepalus, maniau, kad ji nemeluos, bet kvapai skyresi kaip diena ir naktis doh.gif idejau viena skelbima be prieraso, o stai kas gavosi....uzklauskit jei norit kokioj norit temoj apie kvepalus -nesu jokiu kvepalu gyvenime cia pardavus, nes pastoviai kvepindavausi tik laura arba lacoste kvepalais, kuriuos pirkdavau parduotuvese..drauge pasiule pasidairineti cia, taip, kad jau lentynoje 4 nauji kvapai pirkti is cia, aciu dievui, pasiseke su pardavejom ir gavau visus orginalus...
taip kad nesmeiskite, jei nezinote, padarete didziausia nusikaltele del vieno ideto skelbimo....dieve tu mano, dedu ranka prie sirdies ir sakau, kad jei drauge butu nenorejusi tu kvepalu, tikrai buciau aiskiai parasiusi, kad fuflas, nes mes kartu ir nutarem, kad ne tas kvapas, taciau jis jei tiko ir ji juos pasiime.....tai ir parasiau, kad ju nebera....ar manote susisikciau nuomone apie save, del 150 lt doh.gif taip, nesimeto jie, ir pagalvojau, gal kas nores ir ne orginalo(nors sventai tuo nebuvau isitikinus) tad pasiuliau doh.gif o kad parasyti zodi netikri 4u.gif bet is kainos galima buvo atspeti....nes realiai, as pati dar tikejausi, kad jie tikri....nes tas kas pardave man garantavo doh.gif uz kiek pirkau, uz tiek ir idejau.....

nesmeiskit prasau manes doh.gif kiekvienas interpretuoja pagal save, bet daryti isvadas mane smeiziancias ir paskui dar viesai pareiksti, manau tikrai izulu...blyn, esu dvieju vaiku mama, ne aferiste doh.gif

kokia nesamone gavosi, tai baisu 4u.gif puolete kaip hienos ant manes, nors as nuosirdziausiai sakau kaip yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 26 rugsėjo 2010 - 15:44
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 26, 14:11)
teks kažkaip įrodyt dabar  g.gif nes kaina jau pati už save kalba  lotuliukas.gif

juokauju, be abejo  4u.gif

kai navaro nereikia, galima ir papigiaja atiduoti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Blaškotės, MEET. Kažkuriam poste rašėt, kad draugei pardavėt, nes ji vis tiek nesuprato, kad čia nėra tikras gaminys, jai taip pat kvepia, dabar jau rašot, kad abi nusprendėt, kad negeri tie kvepalai. Ir kaina už fuflo yra ryškiai per didelė, čia už tokią kainą originalius pardavinėja, todėl pvz. aš net nebūčiau pagalvojus, kad čia neoriginalūs, nes už fuflo nemokėčiau net 20 Lt. Vien todėl, kad gerbiu originalius kvepalus, jų kūrėjus, dėl to, kad bijau purkštis ant savęs neaiškias chemines medžiagas ir t.t. Žodžiu, turėsit pamoką, SM tokie dalykai nepraeina tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1270: 26 rugsėjo 2010 - 15:46
[quote=1270,2010 09 26, 16:45]
Blaškotės, MEET. Kažkuriam poste rašėt, kad draugei pardavėt, nes ji vis tiek nesuprato, jai taip pat kvepia, dabar jau rašot, kad abi nusprendėt, kad negeri tie kvepalai. Ir kaina už fuflo yra ryškiai per didelė, čia už tokią kainą originalius pardavinėja, todėl pvz. aš net nebūčiau pagalvojus, kad čia neoriginalūs, nes už fuflo nemokėčiau net 20 Lt. Vien todėl, kad gerbiu originalius kvepalus, jų kūrėjus, dėl to, kad bijau purkštis ant savęs neaiškias chemines medžiagas ir t.t. Žodžiu, turėsit pamoką, SM tokie dalykai nepraeina tongue.gif
[/quo
isiskaitykit ka rasiau doh.gif ji kuo puikiausiai atskyre kad tai ne tie, nes as turejau atomika siu orginaliu, bet kai ji neturejusi ju ir nesikvepinusi, jai kvapas buvo priimtinas doh.gif o man deja nei pro kur, as savaite kvepinuosi atiomiku is roxetes pirktu ir skyriau puikiausiai kvapa, nesimetau ir atsokit nuo manes...blyn, padarysite kriminala, o as galiu ir smeiztu apkaltint doh.gif biggrin.gif nebutu jgraudu, jeigu butu juokinga....

as pirkau uz tokia kaina...baigiam, nes man jau silpna, blyn, per para tapau aferiste, ot buna doh.gif ir visai nepaglvojau, kad taip gali atsitikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 26 rugsėjo 2010 - 15:50
QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 15:12)

Nu blyn doh.gif Kaip neužšokt ant tokios doh.gif Pasirodo, kvepalų išparduotuvėj totalų fuflą už gerus pinigus stumdo, o aš turiu gaišt laiką klausinėdama, kas, iš kur, kodėl po tiek, rodai etiketę, rodai kamštelį... Paskui dar išvarto visaip doh.gif
Pirma skelbimas, paskui įtarimas hihihi.gif Ir nekaltom akim aiškina, kas būtų dar ne taip prikėjau prisuokus... O jei pirkėja nebūtų net paklaususi?
Pinigus sumoka ir laukia gėrio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2010 09 26, 16:49)
Nu blyn  doh.gif  Kaip neužšokt ant tokios  doh.gif  Pasirodo, kvepalų išparduotuvėj totalų fuflą už gerus pinigus stumdo, o aš turiu gaišt laiką klausinėdama, kas, iš kur, kodėl po tiek, rodai etiketę, rodai kamštelį... Paskui dar išvarto visaip  doh.gif
Pirma skelbimas, paskui įtarimas  hihihi.gif  Ir nekaltom akim aiškina, kas būtų dar ne taip prikėjau prisuokus... O jei pirkėja nebūtų net paklaususi?
Pinigus sumoka ir laukia gėrio  mirksiukas.gif

zinot, ka issiliekit ant ko nors kito.....klaida padariau, kad neparasiau to zodzio...o jus logiskai pasvarstykit, jei turit laiko smeizt, tai turetkit laiko pasukt galvas.....
idedu sklebima, o paskui klausiu kitoje temoje ar tie kvepalai padirbti...logiska jums atrodo?jei noreciau pasipelnyti , turbut tyleciau , o ne viesai forume klausciau patarimo doh.gif ne taip? doh.gif juk zinutes atsekti galima, kur lankaisi, ka rasai doh.gif

jus mane jau taip apsmeizet, kad daugiau ir but negali...
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 16:48)
nesimetau ir atsokit nuo manes...blyn, padarysite kriminala, o as galiu ir smeiztu apkaltint

Rimtai? Vaje, kaip baisu fear.gifpadielkių pardavinėjimą irgi nepagirs bigsmile.gif

QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 16:53)
o jus logiskai pasvarstykit, jei turit laiko smeizt, tai turetkit laiko pasukt galvas.....
idedu sklebima, o paskui klausiu kitoje temoje ar tie kvepalai padirbti...juk zinutes atsekti galima, kur lankaisi, ka rasai

Taip... aš kai perku kvepalus visada perskaitau visas nario žinutes... kartais jos būna 5 metų senumo, bet vistiek perskaitau. Kartais būna, kad tai užtrunka ir kai pabaigiu skaityti kvepalų nebelieka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1270: 26 rugsėjo 2010 - 16:06
QUOTE(1270 @ 2010 09 26, 17:00)
Rimtai? Vaje, kaip baisu  fear.gifpadielkių pardavinėjimą irgi nepagirs bigsmile.gif
Taip... aš kai perku kvepalus visada perskaitau visas nario žinutes... kartais jos būna 5 metų senumo, bet vistiek perskaitau. Kartais būna, kad tai užtrunka ir kai pabaigiu skaityti kvepalų nebelieka...

tai ka as ir noriu pasakyti...juk perskaicius zinutes galima atsekti, o tai jei as norejau , anor jusu afera padaryt, tai tikrai nebuciau apsiulankius sioje temoje..pirma idejau skelbima, o tik paskui radau sia tema, pagal min galima net paskelbimo atsekti.gavosi nesusipratimas....ir tiek, bet viespatie, tikrai nespecialiai darytas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 26 rugsėjo 2010 - 16:05
QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 17:02)
tai ka as ir noriu pasakyti...juk perskaicius zinutes galima atsekti

Aš tai noriu pasakyt, kad niekas tų žinučių neseka ir laiko negaišta, nes dažniausiai žmonės iškart parašo, kad parduoda neoriginalų gaminį. Ir kainą atitinkamą. Tada nebūna jokių nesusipratimų. Sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1270 @ 2010 09 26, 17:11)
Aš tai noriu pasakyt, kad niekas tų žinučių neseka ir laiko negaišta, nes dažniausiai žmonės iškart parašo, kad parduoda neoriginalų gaminį. Ir kainą atitinkamą. Tada nebūna jokių nesusipratimų. Sėkmės biggrin.gif

tai cia ir buvo didziausia klaida, kuria padariau doh.gif tikrai nepamaniau, kad tai gali issaukti toki dalyka.... doh.gif atsiprasau, kad nepagalvojus parasiau, bet man tokiu akmenu metyt irgi nereikia..

noreciau baigti kvaila diskusija ir noriu paprasyti, kad jei kas turi idetu LANVINI kvepalu pavyzdi
gal kas turi foto etiketes apacioje dugne priklijuotos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 26 rugsėjo 2010 - 16:35