Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 10:19)
mane irgi isdure, sake atvesti is kitos salies, patikejau varna, bet kai gavau ir atidariau kamsteli doh.gif turiu su kuo lyginti, tai skiriasi kaip kvapas doh.gif pasiuliau draugei, kadangi ji nezino tikrojo orginalaus kvapo, jai tiko doh.gif o as pirma karta likau apgauta doh.gif

nu jus ir "gera drauge", kad parduodat uz kosmine kaina fufliakus savo draugam, man geda butu tureti tokia drauge tikrai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 09 26, 09:53)
nu jus ir "gera drauge", kad parduodat uz kosmine kaina fufliakus savo draugam, man geda butu tureti tokia drauge tikrai blink.gif

tikrai ne uz tokia kaina, i interneta dejau uz tiek, uz kiek pati pirkau, kad nuostolio netureciau, nes neisivaizavau kiek fuflas kainuoja, nesu tokiu nei pardavusi, nei pirkusi, o paskui pagalvojau, kad drauge neturi kvepalu ir pasiuliau beveik dykai, nes kai ji neuoscius tikrojo kvapo, jai jie patiko, o man labai skyresi doh.gif pirma karta sitaip. vakar kaip tik ji jais kvepinosi ir sake kuo toliau,m tuo labiau jai jie patinka...
kad as daugiau ziureciau i kaina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 26 rugsėjo 2010 - 09:04
nu tada nesupykit hi.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 26, 01:03)
Ne jus viena tokia - faktas tada kaip blynas, kad beveik visos cia SM'e fuflius stumdo, jei kaina nesiekia 150Lt  doh.gif  lotuliukas.gif

e..eee.... aš po 65 parduodu ne fuflą cool.gif 4u.gif
Atsakyti
geras,cia sm norejo isdurt kad nuostolio neturetu, tik pamirso parasyt kad sudas
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 09 26, 14:47)
e..eee....  aš po 65 parduodu ne fuflą  cool.gif  4u.gif

teks kažkaip įrodyt dabar g.gif nes kaina jau pati už save kalba lotuliukas.gif

juokauju, be abejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 09 26, 15:01)
geras,cia sm norejo isdurt kad nuostolio neturetu, tik pamirso parasyt kad sudas

nustokit kabinetis, jei nesugebate paklausti, ar orginalas ar ne, tai jusu beda, as visuomet klausiu sm pirkdama, o ir nevisi turi galimybiu nuspirkti uz 300 orginala, nemaniau, kad tai sukels tokias diskusijas doh.gif galu gale tai ir is foto butu galima sprest apie kokybe doh.gif turiu nevine drauge, kurios perka fuflus ir tik tokius.manau atsirastu ne viena cia, kuri tokius parduoda, as biznio nedariau, tik pagauta streso idejau, jei butu atsiliepe kas, neabejokit, kad tikrai buciau pasakius, kas man itartina, nes sm parduodu ir perku nemazai, kam susigadinti reputacija del kvepalu doh.gif bet kadangi drauge panorejo ju, tai ir parasiau, kad ju jau nebera..ji sekmingai jais kvepinasi

ir baigiam diskusija, paprasiau pagalbos atskiriant, nes dar naiviai tikejau, kad neapgavo manes..va, tam geda, kas man juos isiule, o ne man, nes nieko nenusizengiau doh.gif

vietoj kabinejimosi, geriau rasykit i tema, kaip atskirti kvepalus, o ne prie zodziu kabinekites doh.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 26 rugsėjo 2010 - 14:14
QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 15:12)
o ir nevisi turi galimybiu nuspirkti uz 300 orginala,

tai, kad internetinėse pardėse už 200-230 gali originalų 100-uką paimt.
o čia fufelis už 150 ...

Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 26, 15:17)
tai, kad internetinėse pardėse už 200-230 gali originalų 100-uką paimt.
o čia fufelis už 150 ...

tai ir pirkit, ko kabinejates, neturit ka veikt, daugiau neturiu ko teisintis, nes apgaut nesisitengiau...nepagalvojau gal is streso kaip aiskiai parasyti skelbima, nes buvau isiutus kaip....juk nekiekvienam metosi 150 lt, o dar kai garantuoja , kad orginalas doh.gif mano draugei, tai dideli pinigai 150, ji tokiu net fuflu nebutu ipirkusi
baigiam tema, atsibodo....
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 15:21)
tai ir pirkit, ko kabinejates, neturit ka veikt, daugiau neturiu ko teisintis, nes apgaut nesisitengiau...nepagalvojau gal is streso kaip aiskiai parasyti skelbima, nes buvau isiutus kaip....juk nekiekvienam metosi 150 lt, o dar kai garantuoja , kad orginalas doh.gif mano draugei, tai dideli pinigai 150, ji tokiu net fuflu nebutu ipirkusi
baigiam tema, atsibodo....

o ko teisinatės, jei apgaut nenorėjot? biggrin.gif gera jūs draugė. viskas ok wink.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 26, 15:22)
o ko teisinatės, jei apgaut nenorėjot?  biggrin.gif  gera jūs draugė. viskas ok wink.gif sėkmės  4u.gif

norejau papasakoti tikraja padeti...kaip ir ka, nesu as nieko apgavusi niekada, nei parduodama, nei pirkdama, tad kai gavosi tokia diskusija doh.gif paasikinau kaip buvo ir tiek, bet randa tai prie to,, tai prie kito zodzio kas prisikabinti doh.gif
radau jau sau tokius pat kvepaliukus, tikiuosi, kad nenusvilsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 26, 15:24)
norejau papasakoti tikraja padeti...kaip ir ka, nesu as nieko apgavusi niekada, nei parduodama, nei pirkdama, tad kai gavosi tokia diskusija doh.gif paasikinau kaip buvo ir tiek, bet randa tai prie to,, tai prie kito zodzio kas prisikabinti doh.gif
radau jau sau tokius pat kvepaliukus, tikiuosi, kad nenusvilsiu doh.gif

Jei žmogus rašo, kad parduoda kvepalus, vadinasi, preziumuoja, kad tai ne fuflo. Jei parduoda fuflo, tai taip ir rašo, kad fuflo. O kiekvienoje situacijoje klausti, ar kvepalai, drabužiai, pienas ,kefyras tikri, tai ir paranoją galima įsivaryti. Ar jūs matėte, kad kas parduotuvėje klaustų, ar tikrai tikrai daiktas originalus, jei prie jo parašyta pvz. EDT kaina 100 lt. ? O kaina 150 labai normali, esu už tiek pirkusi būtent originalių Versace. Ir iš viso, vakar viena gyrėsi ,kad vogtus kvepalus parduoti nori, ir tai tik suprantate moraliniai įsitikinimai, ne vagystė, dabar kita fuflo prastuminėja ir pats kaltas, jei to nepaklausi , o atsakymas visoms progoms tinkantis: ko kabinėjatės prie žodžių, ką noriu tą ir darau. Bet juk po tokių dalykų kažkas visada lieka APVOGTAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 26 rugsėjo 2010 - 14:37