Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

HappyAngel, aciu 4u.gif Tadu man jau ramu, nes ir ant Jusu kamstelio pamaciau tuos sudurimus (3 ir 4 foto)
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 09 23, 19:38)
Aš tai bijočiau iš tokio siųstis.

Tai va ir pabijojau, o ir kaina sukilo tiek, kad praktiskai nauja originala gali nupirkt... ax.gif Ai, negalejau prisiverst rizikuot pirkt neaiskioj vietoj blush2.gif
Atsakyti
mergaites gavau kvepalus versace versence doh.gif kaip atpazinti ar tikri, nes kvapas tai oi kaip skiraisi doh.gif ir ant dezutes ra doh.gif so 3,4 US, o intern paziurejau dezele raso 1,7 US, tai ir yra irodymas, kad jie fufliakai?kamstukas plastmasinis, nusitrina vos ne folija nuo jo, padekit prasau
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 25, 14:59)
mergaites gavau kvepalus versace versence doh.gif kaip atpazinti ar tikri, nes kvapas tai oi kaip skiraisi doh.gif ir ant dezutes ra doh.gif so 3,4 US, o intern paziurejau dezele raso 1,7 US, tai ir yra irodymas, kad jie fufliakai?kamstukas plastmasinis, nusitrina vos ne folija nuo jo, padekit prasau

3.4 yra 100ml, 1.7 - 50ml, jei galit idekit foto, gal kuri gales sulygint smile.gif
Atsakyti
neturiu, bet kvapas gali skirtis taip stipriai?spiritu tokiu ir vien kaina 150 lt,ir kamstelis plastamsinis, ir nuo orginalo, juk negali buti taip, kad nuo kamstelio lupasi sidabrinis dazas

etikete kreivai uzklijuota ir zenkiukas priklijuotas per vidury, kur buteliuko vidury
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 25 rugsėjo 2010 - 14:16
QUOTE(MEET @ 2010 09 25, 14:12)
neturiu, bet kvapas gali skirtis taip stipriai?spiritu tokiu ir vien kaina 150 lt,ir kamstelis plastamsinis, ir nuo orginalo, juk negali buti taip, kad nuo kamstelio lupasi sidabrinis dazas

etikete kreivai uzklijuota ir zenkiukas priklijuotas per vidury, kur buteliuko vidury

Tai negi sunku nufotografuot biggrin.gif
Kvepalu isparduotuvej pati tokius pardavet, tada paraset, kad buvo neoriginalus ir ieskot originaliu, kas cia per makles? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Porcelianinė: 25 rugsėjo 2010 - 17:27
QUOTE(MEET @ 2010 09 25, 15:12)

maciau neoriginalius, dazai nuo ju tikrai lupasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiggg: 25 rugsėjo 2010 - 17:37
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 09 25, 18:24)
Tai negi sunku nufotografuot  biggrin.gif
Kvepalu isparduotuvej pati tokius pardavet, tada paraset, kad buvo neoriginalus ir ieskot originaliu, kas cia per makles?  g.gif

tai ir pardaviau, kaip neorginala, nes skyresi kvapas, ieskau orginaliu, jokiu makliu nera doh.gif pamirsau parasyti skelbime, bet pagal kaina matesi, kad 100 ml 150 lt
Papildyta:
QUOTE(kristiggg @ 2010 09 25, 18:35)
maciau neoriginalius, dazai nuo ju tikrai lupasi

tai va va , lupasi

o nufotografuot negalejau, nes neturiu siuo metu su kuo, kvealus nupirko drauge, paprasysiu, kad ji nufotografuotu ir idesim parodyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 25 rugsėjo 2010 - 22:14
QUOTE(MEET @ 2010 09 25, 22:44)
tai ir pardaviau, kaip neorginala, nes skyresi kvapas, ieskau orginaliu, jokiu makliu nera doh.gif pamirsau parasyti skelbime, bet pagal kaina matesi, kad 100 ml 150 lt

fufelį už 150 pardavėt? bigsmile.gif o pirkėja žinojo, ką perka?
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 25, 22:44)
pamirsau parasyti skelbime, bet pagal kaina matesi, kad 100 ml 150 lt

Tai fufliakai tiek kainuoja? TIEK??? Ir iš tos kainos dar reikia pačiai suprast, kad tai fufliakas? blink.gif Vajė vajė, aš, kaimietė, ne pagalvojus nebūčiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 09 25, 23:50)
Tai fufliakai tiek kainuoja? TIEK??? Ir iš tos kainos dar reikia pačiai suprast, kad tai fufliakas? blink.gif Vajė vajė, aš, kaimietė, ne pagalvojus nebūčiau... g.gif

Ne jus viena tokia - faktas tada kaip blynas, kad beveik visos cia SM'e fuflius stumdo, jei kaina nesiekia 150Lt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 09 25, 23:50)

mane irgi isdure, sake atvesti is kitos salies, patikejau varna, bet kai gavau ir atidariau kamsteli doh.gif turiu su kuo lyginti, tai skiriasi kaip kvapas doh.gif pasiuliau draugei, kadangi ji nezino tikrojo orginalaus kvapo, jai tiko doh.gif o as pirma karta likau apgauta doh.gif
Atsakyti