HappyAngel, aciu Tadu man jau ramu, nes ir ant Jusu kamstelio pamaciau tuos sudurimus (3 ir 4 foto)
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 09 23, 19:38)
Aš tai bijočiau iš tokio siųstis.
Tai va ir pabijojau, o ir kaina sukilo tiek, kad praktiskai nauja originala gali nupirkt... Ai, negalejau prisiverst rizikuot pirkt neaiskioj vietoj
mergaites gavau kvepalus versace versence kaip atpazinti ar tikri, nes kvapas tai oi kaip skiraisi ir ant dezutes ra so 3,4 US, o intern paziurejau dezele raso 1,7 US, tai ir yra irodymas, kad jie fufliakai?kamstukas plastmasinis, nusitrina vos ne folija nuo jo, padekit prasau
QUOTE(MEET @ 2010 09 25, 14:59)
mergaites gavau kvepalus versace versence kaip atpazinti ar tikri, nes kvapas tai oi kaip skiraisi ir ant dezutes ra so 3,4 US, o intern paziurejau dezele raso 1,7 US, tai ir yra irodymas, kad jie fufliakai?kamstukas plastmasinis, nusitrina vos ne folija nuo jo, padekit prasau
3.4 yra 100ml, 1.7 - 50ml, jei galit idekit foto, gal kuri gales sulygint
neturiu, bet kvapas gali skirtis taip stipriai?spiritu tokiu ir vien kaina 150 lt,ir kamstelis plastamsinis, ir nuo orginalo, juk negali buti taip, kad nuo kamstelio lupasi sidabrinis dazas
etikete kreivai uzklijuota ir zenkiukas priklijuotas per vidury, kur buteliuko vidury
etikete kreivai uzklijuota ir zenkiukas priklijuotas per vidury, kur buteliuko vidury
QUOTE(MEET @ 2010 09 25, 14:12)
neturiu, bet kvapas gali skirtis taip stipriai?spiritu tokiu ir vien kaina 150 lt,ir kamstelis plastamsinis, ir nuo orginalo, juk negali buti taip, kad nuo kamstelio lupasi sidabrinis dazas
Tai negi sunku nufotografuot
Kvepalu isparduotuvej pati tokius pardavet, tada paraset, kad buvo neoriginalus ir ieskot originaliu, kas cia per makles?
QUOTE(MEET @ 2010 09 25, 15:12)
maciau neoriginalius, dazai nuo ju tikrai lupasi
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 09 25, 18:24)
Tai negi sunku nufotografuot
Kvepalu isparduotuvej pati tokius pardavet, tada paraset, kad buvo neoriginalus ir ieskot originaliu, kas cia per makles?
tai ir pardaviau, kaip neorginala, nes skyresi kvapas, ieskau orginaliu, jokiu makliu nera pamirsau parasyti skelbime, bet pagal kaina matesi, kad 100 ml 150 lt
Papildyta:
QUOTE(kristiggg @ 2010 09 25, 18:35)
maciau neoriginalius, dazai nuo ju tikrai lupasi
tai va va , lupasi
o nufotografuot negalejau, nes neturiu siuo metu su kuo, kvealus nupirko drauge, paprasysiu, kad ji nufotografuotu ir idesim parodyti
QUOTE(MEET @ 2010 09 25, 22:44)
tai ir pardaviau, kaip neorginala, nes skyresi kvapas, ieskau orginaliu, jokiu makliu nera pamirsau parasyti skelbime, bet pagal kaina matesi, kad 100 ml 150 lt
fufelį už 150 pardavėt? o pirkėja žinojo, ką perka?
QUOTE(MEET @ 2010 09 25, 22:44)
pamirsau parasyti skelbime, bet pagal kaina matesi, kad 100 ml 150 lt
Tai fufliakai tiek kainuoja? TIEK??? Ir iš tos kainos dar reikia pačiai suprast, kad tai fufliakas? Vajė vajė, aš, kaimietė, ne pagalvojus nebūčiau...
QUOTE(biologė @ 2010 09 25, 23:50)
Tai fufliakai tiek kainuoja? TIEK??? Ir iš tos kainos dar reikia pačiai suprast, kad tai fufliakas? Vajė vajė, aš, kaimietė, ne pagalvojus nebūčiau...
Ne jus viena tokia - faktas tada kaip blynas, kad beveik visos cia SM'e fuflius stumdo, jei kaina nesiekia 150Lt
QUOTE(biologė @ 2010 09 25, 23:50)
mane irgi isdure, sake atvesti is kitos salies, patikejau varna, bet kai gavau ir atidariau kamsteli turiu su kuo lyginti, tai skiriasi kaip kvapas pasiuliau draugei, kadangi ji nezino tikrojo orginalaus kvapo, jai tiko o as pirma karta likau apgauta