Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(shopingas @ 2010 09 17, 14:16)
Tai va taip noriu ir bijau. Ka daryt: bandyt laimet sita testeri ar apsieit ir kiek daugiau sumoket parduotuvej tikrai originala isigyjant?

bijai vilko - neik į mišką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 09 16, 21:45)
Visiškas fuflo - vien dėl kiekio man užkliuvo. Taigi kur prierašas NEORIGINALUS? bash.gif banned2.gif
Prašom info - The perfume L`eau The One is available as 50 ml EDT and 75 ml EDT.
O pas pardavėją kiek tada buvo, jei liko 90 ml?
blink.gif  blink.gif
p.s . dar neteko nei šio nei paprasto The One kvapo matyti 100 ml  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Po to parase naujam skelbime, kad virs 45 ml g.gif
Vistiek fufliakas, o dar ginasi.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 09 17, 13:37)
Po to parase naujam skelbime, kad virs 45 ml  g.gif
Vistiek fufliakas, o dar ginasi.

Atejo, pasiskaite ir pataise biggrin.gif
Atsakyti
sveikos paneles 4u.gif noreciau jusu pagalbos, atskirti ar sie kvepaliukai originalus ar ne. sakykit kokios informacijos reikia 4u.gif nuotraukytes kolkas turiu tokias. kvepalai Kenzo amour

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujkyteww: 17 rugsėjo 2010 - 16:32
QUOTE(shopingas @ 2010 09 17, 14:16)
Na ka, susigundziau Chanel isigyt ir radau naudota 100ml testeri pigiau nei parduotuvej 50ml - nu taip sakant gundo labai mane tas testeris. Pardavineja ebay ji, pardavejas su keliais tukstanciais atsiliepimu ir tik 1 neigiamas del neoriginalumo (cia per 12men, nezinau kaip pries tai buvo - va cia mane labiausiai sulaiko), foto nelabai kokybiska (paprasius daugiau sake neis nufotografuot visko detaliai), bet bendrauja normaliai, i klausima kaip pazymeta, kad tai testeris atrase, kad isgraviruotas zodis 'tester' ir 4 ksaiciukai buteliuko apacioje. Tai man sitas lyg ir originalumo pozymis (nes kazin ar padirbinet apsimoketu testeri ir dar su visais graviravimais)  g.gif Tai va taip noriu ir bijau. Ka daryt: bandyt laimet sita testeri ar apsieit ir kiek daugiau sumoket parduotuvej tikrai originala isigyjant?

Manau, galima ir surizikuoti. As tik viena karta pirkau per ebay 100ml Chanel (nes puikiai suprantu, kad butent tokios talpos+ Chanel padirbineja ko gero labiausiai), irgi buvo testeris (taciau naujas). Na aciu Dievui, pasiseke, gavau originala. Taciau kiek zinau, fufliakus stumiantis pardavejai labai bijo neigiamu atsiliepimu, ir jei jau taip atsitiks, kad gausite neoriginala ir jam pranesite apie tai, grasindama neigiamu feedbacku, grazins jums pinigus ir net neprasys issiusti jo fufela atgal tongue.gif
P.S. pas mane taip pat ant butelio isgraviruota "tester" ir yra tie 4 skaiciukai.
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 09 17, 18:36)
Manau, galima ir surizikuoti. ...

Dekui 4u.gif Manau bandysiu. Mane labiausiai ir itikina tai, kad naudotas + yra tvarkingai isgraviruota. 100ml pilna talpu (bet testeriu apart sio neaptikau kolkas), naudotu pora radau (bet arba vos ne parduotuvine kaina, arba nepatikimai atrodo). Tik kazkaip tikejausi, kad turetu but kitoks testerio isgraviravimas (kaip mineta straipsniuose t1 arba ch1). Ai, bandysiu laimet, o palygint gi bus su kuo parduotuvese. ax.gif Baisiai noriu ju ir dar kitu kvepaliuku, tai gaila visus pirkt parduotuvej... Nors tiesa sakant ebay tik antrakart zvalgausi kvepalu - labai daug ten fuflo ir bijau nudegt... ax.gif

O truputi ne i tema, tai juokinga buna radus koki naudotu kvepaliuku skelbima, viskas tvarkingai, buteliukas mazdaug 1/2 ar 1/3 nunaudota, o aprasyme raso 'used few times' - nu tai nieko sau purskiasi, jei per kelis kartus tiek sunaudoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkyteww @ 2010 09 17, 17:29)
sveikos paneles 4u.gif  noreciau jusu pagalbos, atskirti ar sie kvepaliukai originalus ar ne. sakykit kokios informacijos reikia  4u.gif  nuotraukytes kolkas turiu tokias. kvepalai Kenzo amour

Tai juk pati saket, kad is Olandijos, ar kur jums atveze? Ir dabar sudvejojot? biggrin.gif
Atsakyti
taip,taip jau atsitiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 17, 13:16)
Na ka, susigundziau Chanel isigyt ir radau naudota 100ml testeri pigiau nei parduotuvej 50ml - nu taip sakant gundo labai mane tas testeris. Pardavineja ebay ji, pardavejas su keliais tukstanciais atsiliepimu ir tik 1 neigiamas del neoriginalumo (cia per 12men, nezinau kaip pries tai buvo - va cia mane labiausiai sulaiko), foto nelabai kokybiska (paprasius daugiau sake neis nufotografuot visko detaliai), bet bendrauja normaliai, i klausima kaip pazymeta, kad tai testeris atrase, kad isgraviruotas zodis 'tester' ir 4 ksaiciukai buteliuko apacioje. Tai man sitas lyg ir originalumo pozymis (nes kazin ar padirbinet apsimoketu testeri ir dar su visais graviravimais)  g.gif Tai va taip noriu ir bijau. Ka daryt: bandyt laimet sita testeri ar apsieit ir kiek daugiau sumoket parduotuvej tikrai originala isigyjant?

Aš tai bijočiau iš tokio siųstis. Gali būti, kad fuflą gausite. Aš vadovaujuosi tokiu principu, kad jeigu nors vienas atsiliepimas yra Fake, tai reiškia, kad fufeliais prekiauja. O kiek tas pardavėjas fedbekų turi ir kiek jis parduoda per mėnesį? Nes jei daug parduodi (esi top rated ir power seller) gali ebėjaus prašyti, kad nuimtų 5 negatyvius fedbekus. Ir kaip taisyklė - prašo nuimti fedbekus, kuriuose atsiliepimai apie feikus. O kiek dar pirkėjų nesiskundžia, kiek susitaria dėl pinigų grąžinimo ir be negatyvių fedbekų...
Aš va irgi ebėjuj radau nebrangiai testerį, CD "Pure poison" , bet pardavėjas turi porą Fake negatyvų g.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, o as del tu siaudeliu noreciau pasiklausti. Turiu D&G kvepalus Feminine, kvapas geras, jokiu itarimu del neoriginalumo neturiu, nes kvapa labai gerai zinau. Taciau siaudelis nera 100% idealus. Gaila, fotiko dabar neturiu, kad ideti nuotrauka doh.gif Tai va, noriu paklausti- gal pas kazka yra sie kvepalai ir galetu pasiziureti, koks siaudelis jusu buteliuke? Nes planavau deti po kiek laiko tuos kvepalus i isparduotuve, bet tas siaudelis neduoda man ramybes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O man vis neduoda ramybes Cristobal Balenciaga EDT kamstelis doh.gif Viskas kitas (buteliukas, kvapas) - tvarkoj, bet kamstuko krastuose matosi tos "folijos" sudurimai, kuriuos atrodo net ir nagu butu galima uzkabinti. Gal kas nors paziures savo kamstuka ir mane nuramins unsure.gif
Atsakyti
Nufotografavau savo turimų Balenciaga kamštuką iš abiejų pusių, gal padės kuo

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti