Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(AMARILIS @ 2010 09 05, 18:19)
Man atrodo originalus, tik gal ne pirmo sviezumo- paprastai laikui begant Organza vis tamsieja  mirksiukas.gif Spręskite  pagal kvapa- jei jauciasi "metaline" nata, reiskia pradejo gesti  unsure.gif

Na juos turiu apie metus (tiksliau mama jais kvepinosi), o "metalinės" natos nejaučiu g.gif
Nors ir man jie atrodo kaip originalai, bet norėjau isitikinti dar. ax.gif
Atsakyti
Esu pastebejus tik vienus neorginalius kvepalus, kuriuos gan ilgai siule isparduotuvej.
O labai daznai, tik pasiulo - capt ir nebera.
Va taip va ir gyvenam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 09 05, 18:19)
Man atrodo originalus, tik gal ne pirmo sviezumo- paprastai laikui begant Organza vis tamsieja  mirksiukas.gif Spręskite  pagal kvapa- jei jauciasi "metaline" nata, reiskia pradejo gesti  unsure.gif

turėjau ir tamsesnę, ir šviesesnę Organzas - abi kvepėjo vienodai.
Atsakyti
bukit atsargios isparduotuvej maciau parduoda padirbtus dolce gabana"the one", nors tvirtina kad originalus
Atsakyti
sveikos,as noriu is cia nusipirkti J.Lo live.testerinius kvepalus edp ir hugo boss femme edp pirkti is anglijos sake,kad originalus,kaip isitikinti ar originalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wenomraid @ 2010 09 06, 22:13)
sveikos,as noriu is cia nusipirkti J.Lo live.testerinius kvepalus edp ir hugo boss femme edp pirkti is anglijos sake,kad originalus,kaip isitikinti ar originalus? g.gif

Jei testeriai, mano manymu galit drąsiai pirkt, testerių kolkas nepadirbinėja, juolab, jei visi testeriniai užrašai būna uždažyti, ne lipukas, kurį lengva padirbti.
Atsakyti
Kaip del siu originalumo? 4u.gif Siulo pirkti be dezutes 50ml uz +-100 lt
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2010 09 07, 23:38)
Kaip del siu originalumo? 4u.gif Siulo pirkti be dezutes 50ml uz +-100 lt
user posted image
user posted image

Šioje foto kvepaliukai atrodo originalūs, tik keista, kodėl dėžutės neduoda, gal atsiųs ne tai, ką matot šioj foto? g.gif
Atsakyti
Manau, kad kvepalai originalus. Paskaityki apie siuos kvepalus 1 psl. yra info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 07 rugsėjo 2010 - 22:27
QUOTE(MilGana @ 2010 09 07, 23:22)
Manau, kad kvepalai originalus. Paskaityki 1 psl. yra info del siu kvepalu.

pagal ta info panasu,kad originalus...Itarima sukelia tik atvirksciai uzklijuotas skaiciu kodas.Ar tai neturi reiksmes?
Atsakyti
o paklauskit, kodel be dezutes?

tik dabar 1 psl. tituline foto pamaciau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 09 07, 23:46)
kodel be dezutes?

nes mazas vaikas dezute sugadino ir jos nebera.
Atsakyti