Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

QUOTE(MilGana @ 2010 08 26, 19:55)
kaina, buteliuko dugna nufotkinkit.

Tai,kad neturiu as dar to buteliuko schmoll.gif Cia tiek kiek pardaveja nufotkino...
Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2010 08 26, 19:06)
Tai,kad neturiu as dar to buteliuko schmoll.gif Cia tiek kiek pardaveja nufotkino...

Paprasykit kad nufotkintu dugna ir jum atsiustu nuotrauka wink.gif ir dar tik buteliuko nuotraukas, kad matytusi is visu pusiu.
Atsakyti
Kaip manot ar fake ? g.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akvilia @ 2010 08 27, 20:10)
Kaip manot ar fake ? g.gif  g.gif

Iš manęs žinovė ne kokia, bet čia yra limituoto leidimo J'adore kvepalai (su blizgučiais), mano galva, kvepalų spalva turėtų būti tamsesnė, blizgučiai ryškesni taip pat (galbūt čia taip dėl prasto apšvietimo). user posted imageDeja, nesu jų turėjusi, turiu tik jadore EDP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 27 rugpjūčio 2010 - 20:08
Kaip manot, originalūs?
šie?
Atsakyti
QUOTE(Indecence @ 2010 08 28, 21:00)
Kaip manot, originalūs?
šie?

Keistai atrodo, kad kaina nuleista 62 procentais.
Atsakyti
QUOTE(Indecence @ 2010 08 28, 23:00)
Kaip manot, originalūs?
šie?

man atrodo kad anksciau dar buvo prie ju prierasas- suzinojau, kad neoriginalus, todel nuleidziu kaina, kuris dabar dingo. O ir pardaveja, neturi nei vieno atsiliepimo ir tik viena daikta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indecence @ 2010 08 28, 22:00)
Kaip manot, originalūs?
šie?

Koks kvailys galėtų parduoti už tokią kainą originalius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 08 24, 22:37)
o tikrai be reikalo- buvau nuvaziavusi i Kristiana ir sulyginau kvapus, maniskis tikrai originalas ir spalva kristuteje buvo tokia pati, ir kvapas, tad sukelete sumaisti be reikalo... gal jusu miniukas (turint galvoje salyti su oru) pakites buvo, o ne mano kvepalai.... bet nebe esme, kita karta geriau pirkti parduotuveje- kad nekelti nesusipratimu  tongue.gif

Jau tikrai ir as uzstosiu Roxete,ji tai tikrai tik orginalus pardavineja,esu pirkus pas ja jokiu priekaistu,pirkau savo Gyvenchy kvapa,turejau ir savo likuti is Amerikos viskas man tiko ir atitiko...Tai manau pirkeja pati kazka sumaise,kazkoks nesusipratimas gavosi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Turiu Organza, noriu juos parduoti, bet norėčiau isitikinti ar jie tikrai originalūs(nes gavau juos keistom aplinkybėm), 100ml.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2010 09 05, 16:08)
Sveikos merginos 4u.gif
Turiu Organza, noriu juos parduoti, bet norėčiau isitikinti ar jie tikrai originalūs

"Organzos" spalva tikrai tokia tamsi?
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2010 09 05, 16:08)

Man atrodo originalus, tik gal ne pirmo sviezumo- paprastai laikui begant Organza vis tamsieja mirksiukas.gif Spręskite pagal kvapa- jei jauciasi "metaline" nata, reiskia pradejo gesti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 05 rugsėjo 2010 - 17:21