Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 5

user posted imageKokios talpos yra Yves Rocher Ispahan EDT miniatiuros 15 ml ar 12,5 ml ?

Atsakyti
QUOTE(inetule22 @ 2010 08 24, 10:50)
aciu uz foto, atrodo taip pat, bet kadangi skyresi kvapas, jau grazinau pardavejai..  mirksiukas.gif

o tikrai be reikalo- buvau nuvaziavusi i Kristiana ir sulyginau kvapus, maniskis tikrai originalas ir spalva kristuteje buvo tokia pati, ir kvapas, tad sukelete sumaisti be reikalo... gal jusu miniukas (turint galvoje salyti su oru) pakites buvo, o ne mano kvepalai.... bet nebe esme, kita karta geriau pirkti parduotuveje- kad nekelti nesusipratimu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 24, 09:50)
Ko laukiat???

klause LumiLumi kur taip pigiai pardavinejami black xs,jai atsakiau,kad jau laukiu kada pastininke atnes. is manodrabuziai.lt.
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2010 08 24, 22:30)
user posted imageKokios talpos yra Yves Rocher Ispahan EDT miniatiuros 15 ml ar 12,5 ml ?

Pas mane buvo 15 ml
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 08 24, 21:37)
o tikrai be reikalo- buvau nuvaziavusi i Kristiana ir sulyginau kvapus, maniskis tikrai originalas ir spalva kristuteje buvo tokia pati, ir kvapas, tad sukelete sumaisti be reikalo... gal jusu miniukas (turint galvoje salyti su oru) pakites buvo, o ne mano kvepalai.... bet nebe esme, kita karta geriau pirkti parduotuveje- kad nekelti nesusipratimu  tongue.gif

Na jau Roxete, tai tikrai patikimas zmogus, padielku pas ja nera, naudoja tik originalia kosmetika, cia pirkejai kazkas turbut susisuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 25, 09:28)
Na jau Roxete, tai tikrai patikimas zmogus, padielku pas ja nera, naudoja tik originalia kosmetika, cia pirkejai kazkas turbut susisuko  biggrin.gif

nebūkite tokia tikra dėl jos, aš atsimenu ne vieną istoriją tiek dėl kvepal,tiek kitokių, kai juodajam ar nepamenu, skolininkų sąrašuose buvo minimas nikas dar ir senasis (gal ne šiaip pasikeitė).
Atsakyti
As pirkau du kartus (berods) is Roxetes. Neturiu jokiu priekaistu del originalumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2010 08 24, 23:30)
]Kokios talpos yra Yves Rocher Ispahan EDT miniatiuros 15 ml ar 12,5 ml ?

pas mane kvepalai , 15 ml irgi
Atsakyti
Is Roxetes pirkau ne karta ir ne du - jokiu abejoniu nei del prekiu originalumo, nei del pardavejos patikimumo - viskas buvo super smile.gif
Atsakyti
Neturejau niekada Allure,nenutuokiu apie orginaluma nieko,ale pirkt noriu biggrin.gif Padekit mergaites,kad ramiai miegociau. blush2.gif user posted image
user posted image
user posted image
Cia "tikri"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2010 08 26, 18:45)
Neturejau niekada Allure,nenutuokiu apie orginaluma nieko,ale pirkt noriu biggrin.gif Padekit mergaites,kad ramiai miegociau. blush2.gif user posted image
user posted image
user posted image
Cia "tikri"? blush2.gif

Ar cia man atrodo, kad dugno vienas kampas storesnis uz kita? g.gif
Atsakyti
kaina, buteliuko dugna nufotkinkit.
Atsakyti