QUOTE(Cobre @ 2010 08 23, 22:24)
JM, o tu isitikinusi, kad gimtadienio atveju, net tame paciame Palace visi, kas svencia gimtadieni gautu ta pati, ka gavote jus? Nes siaip tai dauguma viesbuciu tokiu baikiu nepraktikuoja
O taves paklausius, tai galima ispudi susidaryti, kad visa tai turetu gauti visur ir visi.
As Delphin Divoje gavau
na,kad visi gauna dovanu komplektukus tai maciau,kad jie surusiuoti buvo(kepure,marskineliai,pliazine rankine,puodukas,grazus pasveikimas,geles),o toliau jau tai cia as tiksliai nezinau ar visi gauna(jakuzzi privaciai manau imanoma uzklausus gauti,na o ta kambari parai tikrai net nezinau
)na vakariene ala karte uzsisakai tose pavesinese,net ir nesvenciant nieko,manau imanoma.Bet as visada noriu pabrezti,kad nieko neimanomo nera,jei puikiai bendrauji su personalu,pasismailini liezuvi ir imanoma kazka idomaus isties gauti
aisku ne reikalauti,o siaip bendraujant uzklausti,gal imanoma ta ir ta isbandyti ir t.t. Svarbu,klausti,dometis ir galbut gausi...as kaip pavyzdi galiu pasakyti,mums dovanu dave Delphin Deliuxas pirties komplektuka-graziai ipakuota ranksluosciai du,muilas,aliejiukas,kempine ir tokiame krepselyje,tai as ir sakau vyrui jei jau dave sita eik paklausk gal duos nemokamu masazu...vyras sako ale tu ir pavarai,sakau nueik ir paklausk,neduos tai neduos....DAVE.O draugai su kuriais buvome gavo tik ta rinkinuka,nes apie masazus net nepklause
Todel nebijokime klausti ir klauskite to vadybininku,jie turi didesni lemiama zodi,viskas ten imanoma,tik nereikia labai kuklintis aisku reikalaujant kazko irgi nieko neiseis
Del to kambario kur buvome gave parai laiko(4 kartus brangesnis uz family)tai as ta kambari pamaciau kai ji vale(durys buvo praviros),na man smalsu pasidare,vyras uzklause vadybininku ar imanoma apziureti,pasirodo buvo tokie kambariai 2- vienas pink room(ar kaip jis ten reiktu jau pasitikslinti) kitas riteriu kambarys
leido apziureti,papasakojo apie juos,kambariai tikrai grazus,ispudingi,norint romantiskai praleisti vakara superinis dalykas-kambariai neuzsakyti,laisvi...
na cia jau mano fantazija ir pasireiske,kad gimtadienio sventimui puikiai tiktu
O kai atvykome,juk buvome uzsisake standarta,tai ir dave standarta ir mums ir draugams(na jie dviese tai ne itin svarbu).Na Divos standartai tai tikrai man nepatiko-vakare atsisedome su draugais ir svarsteme,kaip cia mums gavus geresni kambari
tiesiog sudeliojome visus minusus to kambario(o minusai mano manymu nemazi buvo) ir issiunciau ryte vyra pas vadybininka
deryboms
gavome,nezinau kaip,nes Delphinuose imanoma gauti tik oficialiai primokejus,nes Deliuxe mes buvome uzsisake be vaizdo i jura,tai toki ir dave,tik is pradziu skyre pirmame aukste,bet paprasius dave auksciau
o daugiau nieko ir nepraseme.Gal tiesiog ta karta mums pasiseke,kitais kartais gal negausime absoliuciai nieko
bus kaip bus ,gal kita syki net i ta viesbuti musu neileis,nes per daug prasome visko
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 08 23, 22:24)
O taves paklausius, tai galima ispudi susidaryti, kad visa tai turetu gauti visur ir visi.
ne turetu gauti,bet gali gauti