Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Adade @ 2010 07 29, 14:06)
sveii visi vel  4u.gif dar noriu karteli nulekt i Turkija smile.gif ka zinote apie  DELTA BEACH RESORT Bodrume ? aciu  4u.gif

Na jau radau, kad Cobre mama buvo smile.gif bet noriu daugiau, ar nebus nuobodu man su daruge ir suneliu ? juk nuo miesto toloka ?
Atsakyti
Gal visgi kas buvo Peker viesbuty? Ir gali parasyti koki trumpa komentara 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Grįžome iš Nena Club, netoli Side. Lyginant su daugeliui žinoma Simena, pastarajai rašyčiau pliusą, o Nenai - mažiuką pliusiuką.

Pliusai - labai graži teritorija,
superinis paplūdimys,
didelis kambarys,
viešbučio šunų voljeras, kur smagiai praleidom laiką,
į viešbutį ir iš jo važiavom vieni, nereikėjo pervažiuot visų viešbučių,
labai gera animatorių komanda

Minusai - nėra kur pasivaikščioti, yra tik vienas takas nuo registratūros iki jūros,
mėsiaėdžiams turbūt mažokai mėsos būtų,
kam aktualu vaikų stalas - tai tik trys lėkštės kažkokios marmalynės,
mokantiems tik anglų, būtų problema, nes kalbama vokiškai arba rusiškai,
žiauriai prastas darbas reception'e - dar neteko to matyti,
per daug žmonių - pasijaučiau kaip skruzdelyne

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Miestelis
user posted image
Italų restorane
user posted image

Šuniukai, iš viso yra aštuoni
user posted image

Ekskursijos labai fainos - raftingas, jeep safaris + kanjonas ir, aišku, hamamas
Stručių fermoje
user posted image
Kanjone
user posted image




Papildyta:
Dar pratęsiu

Pasilaistom
user posted image
Buvo tik dvi mašinos, daug smagiau, nei daug džipų ir žmonių

Apelsinaujam
user posted image

Kaktusiukas
user posted image

Raftingas
user posted image

ir saulėlydis
user posted image
Atsakyti
Gal kas esate buvę Havana viešbutyje, Kemere? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 07 27, 21:16)
Keliautojos, kurį iš viešbučių rinktumėtės?
Valeri Beach 3*+, Kemeras.
Sumela Garden 3*Kemeras
Antique Roman Palace 4*Kemeras
Ozkaymak Alaaddin 4*Avsalaras.

Antique Roman Palace 4* Alanijoj, nes 2007 ir 2008 metais ten buvom birželio mėnesį ir patiko. Draugiškas personalas, paslaugus, skanus maistas, žalia ir prižiūrėta ( nors ir nedidelė) aplinka. Pirmaisiais metais daugumą atostogaujančių sudarė vikiečiai, mes vieni lietuviai buvom, o antraisiais jau dauguma buvo rusai, bet jie mums nemaišė ( kultūringi pasitaikė). Prie pat miestelis, yra kur pasivaikščioti, o pirmadieniai už poros gatvelių ir turgus buvo. Iki Alanijos centro pusvalandis pėstute arba dolsmušai nuolat zuja.
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2010 07 29, 17:06)
Gal kas esate buvę Havana viešbutyje, Kemere?  smile.gif

Kuklus viesbutukas, bet nusiskundimu del jo si sezona nebuvo. Tiesa, ir lietuviu mazokai jame lankosi, is triju zvaigzduciu jie Mr Crane labiausiai megsta.

Nezinau, kas domina. Viesbutis nera naujas, bet ggyventi tinkamas, iki juros kokie 300 metru paejet pestute, iki centro - koks desimt minuteliu.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 07 30, 08:56)
Kuklus viesbutukas, bet nusiskundimu del jo si sezona nebuvo. Tiesa, ir lietuviu mazokai jame lankosi, is triju zvaigzduciu jie Mr Crane labiausiai megsta.

Nezinau, kas domina. Viesbutis nera naujas, bet ggyventi tinkamas, iki juros kokie 300 metru paejet pestute, iki centro - koks desimt minuteliu.


Aha, pastebėjau užsieniečių atsiliepimai tik iš vokiečių lotuliukas.gif Gal ir privalumas, kad nei rusų, nei lietuvių nėra biggrin.gif Nors, iš kitos pusės, malonu ir nauų pažinčių užmegzti rolleyes.gif
Papildyta:
Kiek kainuota raftingas? Į kokius kanjonus išvykas siūlo Kemere? blush2.gif ir kokia kaina ekskursijų pas vietinius?
Atsakyti
sveiki, nieks nepapasakojo apie Delta beach, tai persigalvojom, labai gera kaina i Crystal Admiral 4u.gif tik baisoka, kad jis toks didelis ir laukuose...
gal kas yra buves ?
Atsakyti
Nesu susipazinusi su raftingo kainomis gatves agenturose, bet vidutiniskai apie 20 doleriu, manau, ima. Gerokai pigiau, nei pirkti is savo agenturu. Taciau yra vienas BET. Gatves agenturos nesuteikia visu saugumo priemoniu, todel turistams, kurie seda i daugiavieti plausta, neduoda salmu. 2001 metais mano buvusi kolege is Turkijos grizo karste sad.gif Raftinge iskrito is plausto, trinktelejo galva i akmeni ir prigere doh.gif

2003 metais mes su mamulia pirma karta isvaziavome ilsetis i Turkija. as labai norejau i raftinga, o mamulia kategoriskai atsisake vaziuot, kaip tik del tos priezasties, kad tada vos pries trejus metus buvo nuskendusi mano buvusi bendradarbe. Bet as ja ikalbejau, nes laikausi nuostatos, jog jei tau lemta sudegt, tu niekados nenuskesi. o jei jau nulemta nuskest, tai ir karves kanopoj gali prigert.

Tai va, nusipirkom irgi kelione gatves agenturoj, pries sesrius metus mokejom po penkiolika doleriu. Kadangi as esu ekstremaliu pramogu gerbeja, tai sedau i dviviete baidare, o dvivietese visiems duoda salmus. Mamulia sedo i daugiavieti plausta ir buvo vienintele visame plauste, kuri sedejo su salmu, o ji per kraujus issireikalavo, sake, kad be salmo niekur neplauks.

Keista tu turku logika. Jei plauki dvivietej, vadinasi pavojingiau, o jei plauste - nepavojinga. Tai ka, is plausto krentantys ant pagalviu galva dauzo ar vis tik ant tu paciu kietu akmenu? Tai va, mano koleges liudna patirtis rodo, kad akmenys ten visiems kieti, nesvarbu is kur ant ju krisi
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 07 30, 12:19)
sveiki, nieks nepapasakojo apie Delta beach, tai persigalvojom, labai gera kaina i Crystal Admiral  4u.gif tik baisoka, kad jis toks didelis ir laukuose...
gal kas yra buves ?


http://www.supermama...?...68221&st=84 Zemiau tam puslapyje pavaziuokit smile.gif
Atsakyti
Raftingas mums visiems labai labai patiko . Kainos tiksliai nepamenu, 2suag ir 2vk kažkur apie100. Važiavome su SummerTour, davė šalmus, liemenes, buvo labai fainas instruktorius, rusas, linksmas toks, prijuokino, labai fainai praplaukėm. Trasa labai paprasta, tikėjausi kažko sudėtingesnio. Kartu plauste plaukė kokių 5 metųvaikis. Vienas plaustas apsivertė, baidarės nuolatos vartėsi. Nemačiau nei vieno be šalmo, labai griežtai žiūrėjo instruktoriai.
Žodžiu, rerkomenduočiau visiems
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 07 30, 13:25)
Gatves agenturos nesuteikia visu saugumo priemoniu, todel turistams, kurie seda i daugiavieti plausta, neduoda salmu.

vienos duoda, o kitos duoda, jei paprasai, taciau kad neduotu ir reiktu reikalauti per kraujus, tai to negirdejau kemere. bet rankos nukirsti negaliu duoti, nes kitu gali buti kitokia patirtis.
siaip jau raftingas kemere nera pavojingas, lengvutelis toks, issiverti sunkoka, ismeta kartais patys turkai, kurie plaustuose sedi, nes cia tipo atrakcija tokia turistams, kad linksmiau butu.
Bijau pameluoti, bet berods raftingas vyksta Koprulu kanjone. Ir yra grazus Goynuk kanjonas. Gal kas vyke i dzipu safari, tai gali pasakyti, ar nevaziuojama ir palei kazkuri is siu kanjonu. Nes siaip jau po tas vietas vezina berods.
P.S. Smurka, as suprantu, tau darbas ir t.t., bet nepamirsk, kad prie keleta meteliu pati rasei, kad vaziuoti reiktu su vietiniais, tik jei neduoda salmu, tai pasireikalauti ju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 30 liepos 2010 - 12:46