suprasčiau, jei dėt miltelių pavidale tas kriaukles/lukštą, bet čia iki antro/trečio liejimo, paskui jau išsiplauna.. o iš didesnių gabaliukų kaip tą kalcį jos pasiima
Rusvi pailgi, pilksvi, balksvi, nezinau net kaip tiksliai ivardyti. O laksto daugiausia ant saknu, substrate ir paryciais megsta islysti, nes dienos metu nieko nesimato, pietu jauciu miega Neperlaistau, duodu substratui isdziut, nes jei ilgiau laikyciau, tai lapai glemba, nori dregmes.
nežinau kaip jūs, bet aš orkaitėje išdžiovinu 1 vazonui 3 kiaušinio lukštus, įdedu į maišelį ir su kočėlu pervažiuoju. Lygtai Rojaus soduose kažkas patarė, ar ne Dalia Raimunda, nepamenu. Paskui su substratu sumaišau.
nežinau kaip jūs, bet aš orkaitėje išdžiovinu 1 vazonui 3 kiaušinio lukštus, įdedu į maišelį ir su kočėlu pervažiuoju. Lygtai Rojaus soduose kažkas patarė, ar ne Dalia Raimunda, nepamenu.
Paskui su substratu sumaišau.
tik šį pavasarį nusipirkau pirmas savo gyvenime raibuoles, tai pirmąkart persodinėjau ir, prisiskaičius įv.forumų, taip padariau. Mažai pas mane patirties, tad semiuosi iš kitų