geras daiktas yra skystas Kemiros "Delfan", tai augimo stimuliatorius, puikiai tinka silpniems augalams. Tinka orchidėjoms, tik dozę reik mažesnę naudoti.
geras daiktas yra skystas Kemiros "Delfan", tai augimo stimuliatorius, puikiai tinka silpniems augalams. Tinka orchidėjoms, tik dozę reik mažesnę naudoti.
Noreciau pasiklausti del savo orchidejos Zydi nuostabiai, dideliais graziais ziedais, bet va su lapais kazkas negerai, vienas buvo nurudaves, tai as apkarpiau, jauciu kad negerai padariau o kiti salia keli lapai ir gi tokie demeti ka daryti, orchideja grazi, bet va lapai grozio neprideda
gerai neiziuriu, bet man cia panasu i margalapi phalaenopsi kokios tos demes buvo kai nukarpet, tokios kaip pask nuotraukoj didele balta? nes ta balta tai nudegimas nuo saules. o ir saknu lyg nelabai graziu matau
na tos demes buvo kiek pamenu rudos, na gal ir nudege vargsiuke, nes budavo ji prie lango bet tie lapai man lyg ir ligoti atrodo o va kas del saknu, tai as jau nesuprantu, ar jos geros, ar blogos
Žaliajam centre (pati jame radau) ar žalioj stotelėj, o teoriškai turėtu būti visose didesnėse parduotuvėse turinčiose didesnį chemijos pasirinkimą ( oj kaip aš čia painiai )
na tos demes buvo kiek pamenu rudos, na gal ir nudege vargsiuke, nes budavo ji prie lango bet tie lapai man lyg ir ligoti atrodo o va kas del saknu, tai as jau nesuprantu, ar jos geros, ar blogos
nekokia is manes patareja, bet man atrodo, kad pirmiausia reiketu palieti gelyte, pilkos saknys jau
Guoste, tos kur matosi lyg ir sveikos, bet neaisku kas viduje vazono nes lyg ir matau kiminu imaisyta i substrata lapai suglebe gali ir rodyti saknu problema o gal ir nedalieta, nes sausa viskas ten atrodo
O tos vidinej pusej rudos demes nzn, gal kuri kita atsakys, neteko susidurt