Prašau pagalbos....
nežinau kodėl SM neveikia kodų mygtukai ir šypsenėlės... Šiandien antra diena kaip neveikia... ir neturiu žalio supratimo kas nutiko... nesu naujokė ir moku įkelti ir foto ir paryškinti tekstą, ir pakeisti spalvą, dydį ir pasirinkti šypsenėles, bet kodėl dabar niekas neveikia, nesuprantu...
Bandžiau įėjusi į kitą forumą įkelti paveiksliuką bei šypsenėles viskas veikia, o Supermamos forume neveikia... PADĖKITE arba nukreipkite, kas galėtų suteikti informaciją, jei galite... Didelis AČIŪ!!!
Labas vakaras. Nu man su paveiksleliu,nuotrauku ikelimu niekaip nesiseka. rasant zinute neatsiranda mygtukas browse taigi negaliu ikelti i jokia tema nuotrauku, paveiksliuku. anksciau atsimenu budavo tas mygtukas browse, as ji paspausdavau, issirinkdavau koki faila ikelti is kompiuterio, bet niekaip neisikeldavo. forume budavo tik zinute, be jokiu foto, paveiksleliu. PADEKITE. Noriu ideti skelbimu su foto, bet niekaip negaliu.
QUOTE(ewacka @ 2010 09 04, 23:58)
rasant zinute neatsiranda mygtukas browse
Žr. čia.
QUOTE(ewacka @ 2010 09 04, 23:58)
taigi negaliu ikelti i jokia tema nuotrauku, paveiksliuku
Jei perskaitysite pirmą šios temos žinutę, tai tikrai galėsite
Papildyta:
QUOTE(Solemi @ 2010 09 04, 20:39)
nežinau kodėl SM neveikia kodų mygtukai ir šypsenėlės...
Mozilla naudojatės? Nebandėte kitų naršyklių?
QUOTE(Borzika @ 2010 09 05, 00:37)
Mozilla naudojatės? Nebandėte kitų naršyklių?
Opera naudojuosi. Ačiū už norą padėti Nežinau, kas buvo, kažką reguliavau pati, ir kompą buvau perkrovusi, bet vistiek niekas nesigavo ir miegoti nuėjau pikta. O šiandien viskas veikia kuo puikiausiai... problema išspręsta! Ačiū
neiseina man nuotraukos ideti, nors pirma puslapi atrodo atidziai perkskaiciau
QUOTE(Solemi @ 2010 09 05, 10:14)
Nežinau, kas buvo veikia kuo puikiausiai...
Greičiausiai netyčia buvot nuėmus varnelę prie klausimo "Įjungti šypsenėles?" po atsakymo langu.
Papildyta:
QUOTE(Adrija* @ 2010 09 05, 21:48)
neiseina man nuotraukos ideti, nors pirma puslapi atrodo atidziai perkskaiciau
Jūs geriau konkrečiau rašykit (na kurioj vietoj konkrečiai "stringa"), nes visa (net ne pirma) tema apie tai. Nepradėsi gi visko perrašinėt
pvz. punktais
bandau ikelti paweiksliuka
C:\Users\xps16d7350a\Desktop\fotkikes\nice
C:\Users\xps16d7350a\Desktop\fotkikes\nice
QUOTE(Wanillia @ 2010 09 07, 23:18)
bandau ikelti paweiksliuka
Neįkelsit, nes neskaitėt pirmos temos žinutės.
skaiciau, bet nesupratau
QUOTE(Wanillia @ 2010 09 07, 23:27)
skaiciau, bet nesupratau
Jūs dar negalite kelti nuotraukos tiesiai iš savo kompiuterio, o ir ne visuose skyreliuose tas yra įmanoma - žr. Kaip prisegti nuotrauką per Browse?
Todėl turite susikurti internetinį fotoalbumą - tik iš jo galėsite įkelti
na va ir problema aiski
aciu
aciu
man irgi nesigauna ikelt foto , skaiciau lygtais nuo pradziu ir vistiek nesigauna