Gaunas ir su Mozilla
1. Spaudi ant paties jau normaliai padidinto paveikslėlio dešinį klavišą
2. Renkiesi "View image info" (ar koks lietuviškas atitikmuo)
3. Susirandi paveikslėlio "adresą" (labai ieškot nereikia, būna jau pažymėtas) ir nusikopini
4. Toliau viskas taip pat.
ir va
O tiesiogiai iš google puslapio (kol nepatenki į tikrą puslapį kuriame tas paveikslėlis yra) neįkėlinėjama.
Per Mozila pavyko
QUOTE(hi:) @ 2010 09 29, 09:42)
Gaunas ir su Mozilla
2. Renkiesi "View image info"
2. Renkiesi "View image info"
O man ne visada gaunas su Mozilla Dabar taip greit nesurandu pavyzdžio, bet esmė ta, kad ne ant visų paveikslėlių leidžia paspaust dešinį klavišą, tiksliau - paspaudus neduoda "View image info" pasirinkimo.
QUOTE(Borzika @ 2010 09 29, 11:16)
O man ne visada gaunas su Mozilla Dabar taip greit nesurandu pavyzdžio, bet esmė ta, kad ne ant visų paveikslėlių leidžia paspaust dešinį klavišą, tiksliau - paspaudus neduoda "View image info" pasirinkimo.
Gal paveikslėliai būna apsaugoti nuo kopijavimo. Tas ne tik Mozilloj pasitaiko. Jei tik Mozilloj, nežinau, nemoku aš technine kalba kalbėt, bet gal kažkas sukonfigūruojant sistemą tik Mozillai pritaikyta. Na būna portalų, kurie ne per visas naršykles veikia vienodai sklandžiai.
Pagaliau pavyko, aciu
Bandau kelti nesigauna
QUOTE(Anzeliunia @ 2010 10 03, 16:57)
Bandau kelti nesigauna
O kaip jūs keliat? Iš radikal.ru reikia nukopijuoti antrą nuorodą ("2. Картинка в тексте") ir ją tiesiog įkelti į rašomą žinutę (spaust IMG jau nereikia).
bandau:)
QUOTE(Mirmukė @ 2010 10 04, 13:50)
nu bandau dar karta
Papildyta:
Padariau viesa, o kur man rasti nuotraukos adresa ? Nu ir kaip galima but tokiai beviltiskai??? Noriu irodyti vyrui, kad galiu ir be jo ismokti, bet blanksta jau tas mano pasirizimas...