Mes rinkomės pobūvių salę - restoraną, kurio antrame aukšte yra įrengti svečių kambariai su miegamaisiais. Likau labai patenkinta - buvo ir erdvus išpuoštas kiemelis, ir supynės paskendusios gėlėse, ir raudonas kilimas nuo automobilio iki durų, terasa su staliukais, kur svečiai gali išeiti pailsėti... Tiek pati salė, tiek maistas buvo nuostabūs ir visiems svečiams labai patiko Labiausiai nenorėjau tos "kaimiškos" aplinkos, kurios dominuoja sodybose. Paieškojom - ir radom sau idealiausią variantą
QUOTE(barda @ 2012 10 26, 15:44)
Labiausiai nenorėjau tos "kaimiškos" aplinkos, kurios dominuoja sodybose. Paieškojom - ir radom sau idealiausią variantą
man tos kaimo sodybos taip pat labai nepriimtinas variantas vestuvėms. nesuprantu, iš kur ta mada atėjo o ir kainas kai pasižiūri, ne ką daugiau restorano nuoma kainuoja.
Gal tas "kaimas " daugiau turistams, kas atvažiuoja iš užsienio miestų, o gal nebūtinai iš užsienio, gal kam egzotika... Man taip pat sunku paaiškinti Nieko prieš tai neturiu, man tik atrodo, kad vestuvės per daug iškilminga šventė ir kaimo turizmas jai visiškai netinka.
QUOTE(taskelis2 @ 2012 10 26, 18:03)
sveiki. jei ne paslaptis koks cia restoranas turi miegamuosius virsuje?
Parašiau Jums į AŽ.
QUOTE(barda @ 2012 10 26, 18:07)
Parašiau Jums į AŽ.
Galite ir viešai pasakyti Manau, atsiras ir daugiau norinčių
QUOTE(jecky @ 2012 10 28, 19:50)
Galite ir viešai pasakyti Manau, atsiras ir daugiau norinčių
Na, mes šventėm restorane "Dairidis", čia Ramučiuose, visai šalia Kauno:) Turiu ir puikių nuotraukų, jei kas norėtų pamatyti. Bet jie turi ir savo, tik reikia internete įsivesti:)
as rinkciausi restorana, bet del to pas mane seimoje iskilo konfliktas , kad kaip cia dabar restorane tik keleta valandu (nes mes taip norim), o ne kur nors atokiau nuo miesto, sodyboj iki pat paryciu , sakau galim ir sodyboje keleta valandu, bet kad ta sodyba nebutu tokia ''sodybiska'', nekenciu medinio vidaus , o Panevezyje nieko doro nerandu
+2012 11 03, 15:31-->
maniskiai irgi nelabai suprato, kaip cia restorane tos vestuves, bet kai ten padarem, tai labai patenkinti ir dziaugiasi...
QUOTE(Bridz @ 2012 11 03, 15:31)
as rinkciausi restorana, bet del to pas mane seimoje iskilo konfliktas , kad kaip cia dabar restorane tik keleta valandu (nes mes taip norim), o ne kur nors atokiau nuo miesto, sodyboj iki pat paryciu , sakau galim ir sodyboje keleta valandu, bet kad ta sodyba nebutu tokia ''sodybiska'', nekenciu medinio vidaus , o Panevezyje nieko doro nerandu
maniskiai irgi nelabai suprato, kaip cia restorane tos vestuves, bet kai ten padarem, tai labai patenkinti ir dziaugiasi...
+2012 11 03, 07:31-->
bet shvente, juk, Jusu, ne ju
QUOTE(Bridz @ 2012 11 03, 07:31)
as rinkciausi restorana, bet del to pas mane seimoje iskilo konfliktas
QUOTE(Rashkyte @ 2012 11 03, 18:56)
Zinoma musu, tik va tevai sito nelabai supranta, vertinu ir esui dekinga jiems uz tai, kad ienri prisideti ir pinigeliais prie vestuviu, bet uz tai tektu daryt taip kaip jiems reikia. Kuo toliau tuo labiau pradedu itarineti, kad ne restorane beda, o valandu skaiciuje, as noriu ramiai pavakarieniaut po taure ar dvi isgerti ir vsio, o jiems tai netinka: jiems ir muzikanto reikia ir sales sokiams ir da biesas zino ko.
+2012 11 03, 18:17-->
Tai gal tokiu atveju pagalvokit,apie kazkoki alia pratesima,tik be jusu. Darykite,taip,kaip norite jus,pasibukit ramiai,graziai,tiek,kiek norit,laikui atejus pamojuokite rankele ir dinkit meducio kopineti ir lai jie ten tesia sokius-pokius ir baliavojimus.
QUOTE(Bridz @ 2012 11 03, 18:17)
Zinoma musu, tik va tevai sito nelabai supranta, vertinu ir esui dekinga jiems uz tai, kad ienri prisideti ir pinigeliais prie vestuviu, bet uz tai tektu daryt taip kaip jiems reikia. Kuo toliau tuo labiau pradedu itarineti, kad ne restorane beda, o valandu skaiciuje, as noriu ramiai pavakarieniaut po taure ar dvi isgerti ir vsio, o jiems tai netinka: jiems ir muzikanto reikia ir sales sokiams ir da biesas zino ko.
Tai gal tokiu atveju pagalvokit,apie kazkoki alia pratesima,tik be jusu. Darykite,taip,kaip norite jus,pasibukit ramiai,graziai,tiek,kiek norit,laikui atejus pamojuokite rankele ir dinkit meducio kopineti ir lai jie ten tesia sokius-pokius ir baliavojimus.