QUOTE(mafijozė @ 2011 09 30, 18:31)
o ką veikti restorane be valgymo ? Na, ok, geriausiu atveju vienas kitas atsistos palinguos pagal fone skambančią muziką ir vėl atsisės valgyt... Restoranas tai man visiškai ne vestuvėm skirta vieta. Vestuvėm gali būti konferencijų salė, sodyba, bet tik ne restoranas mano tokia nuomonė
O imti sodybą vienai dienai tai irgi nelogiška ... apskritai man atrodo savaime suprantamas dalykas, kad jei kvieti žmones į vestuves, tai turi pasirūpinti ir jų nakvyne, o ne vidury nakties paleisti kas kur ..
O imti sodybą vienai dienai tai irgi nelogiška ... apskritai man atrodo savaime suprantamas dalykas, kad jei kvieti žmones į vestuves, tai turi pasirūpinti ir jų nakvyne, o ne vidury nakties paleisti kas kur ..
Lygai taip, pat kaip ir sodyboj, pasamdyti muzikantus arba DJ'us, vedejus, su sokiais, zaidimais, leist i vandeni ar dangu visoskias grozybes ir t.t. (cia pagal kiekvienu jaunuju norus). Sveciu vidury nakties niekas nepaledzia (na, niekas, nezinau, kaip su niekuo, bet manau, dauguma apie tai pagalvoja is anksto ir jau buna paskirtos nakvynes vietos). kodel man nepriimtina sodyba su 2 nakvynem (nors visiskai jos neatmetu)? tai kad sekancia diena, kai jau nori ramybes, tau reikia vel pasidaryti makiaza, sukuosena ir isejus visiems besisypsant sakyti "kaip smagu jus ir vel matyti", nors is tikruju, nori tik savo lovos, savo duso ir savo vyro bet sia vasara buvau drauges vestuvese sodyboj 2 dienas, tai jauniesiems neatrode, kad tai yra kancia, sokiai pokiai iki paryciu, o ryte "jus dar nevaziuokit, dar pabukit"... ir taip nuosirdiais skambejo tai, kaip minejau, daug priklauso ir nuo paciu zmoniu... pati randu pliusu ir minusu tiek sodyboj, tiek restorane, todel gana sunku issirinkti... ir tikrai niekam nesakau, kategoriskai, kad reiktu rinktis ta ar ana... Mafijoze, dalinai pritariu ir tau, sodyboj laisves tikrai daugiau veiklai... bet kartais geriau jos tiek nesuteikt