Labai puiki tema, kaip tik svarstau, ką rinktis-restoraną ar sodybą. Svečių bus apie 30, mamos tėčiai ir draugai, jaunimas. Restoranuose dabar +-80 lt žmogui be alkoholio, daug kur leidžia atsinešti savo alkoholį, tad tarkime kad išlaidos alkoholiui bus tos pačios ir sodyboj ir restorane. Už nuomą tokią kaip ir neima irgi, aš čia kalbu apie maždaug vidutinės klasės restoraną ar kavinę
Tik viršvalandžiai po 100 lt.. Visos rašot, kad sodyboje perkat maistą arba samdot šeimininkes, o kaip toks variantas pasiruošti ką įmanomą patiems? Užkandžiai, salotos iš vakaro, na tarkim virėją galima būtų paimti kelioms valandoms tuos karštus patiekalus paruošti ir atiduoti, arba iš viso užsakyti paruoštus patiekalus, sudėti į marmitus ir svečiai patys įsidėtų? Tuomet maistas bus parduotuvės-turgaus kainomis, tai taip įsivaizduoju kad 50lt žmogui užtektų..Virėjai porą šimtų litų ir padavėjui irgi už kelias valandas. O sodybą aš taip tikiuosi įmanoma būtų paimti už 1000-1300
Visą šventę darom iš savų pinigų, jokie giminės nepadės, nes jų nėra. Tai norisi pigiai susiplanuoti, bet kad nebūtų jau visai paprastai.. Taigi sumoj:
Sodyba: 1100 nuoma+1500 maistas+400 darbuotojai VISO 3000
Restoranas: 2400 maistas+500 viršvalandžiai VISO 2900
Kaina praktiškai vienoda...Keista, galvojau pačiai užsiimant maistu sodyboje bus pigiau...Suglumau:) Bet sodyboje taaaaaaip gražu...gamta...Plius norėčiau, kad ceremonija vyktų ne CMB, o toj sodyboj ar restorane.
Kaip manote, ar verta daryti sodyboje ir jaudintis ar suspėsi, ar paruoši, ar laiku bus ir t.t. Be to, kėdžių gražūs papuošimai nežinau ar būna sodybose, jei dar reiktų ir juos nuomotis, ar indų nuoma dar prisidėtų... Ar spjaut ir daryt restorane, kur viskas bus padaryta, patiekta, aptarnauta, bet labai susiaurėja pasirinkimas gražių, nebrangių restoranų Vilniuje su gamtos kampeliu