Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

user posted image
nupiesiau 4

brezdama linijas,isejau uz popieriaus lapo,pjutau,bet neatsimerkusi grizau atgal
kadangi dar nesirenku spalvu,labai daznai melynus atspalviu imu
Papildyta:
skanuosiu veliau,dukra pagadino skaneri.fotkint negaliu,kaip man neiseina,siaip jis ryskus,o cia gavosi blankus
Atsakyti
Labas vakaras, jungiuosi ir as prie jusu.Kol kas nupiesiau 3.Pas mane labai daug mazu gardeliu, gaunasi tokia raizgalyne, kol nuspalvinau doh.gif.Vis krito zalia ir melyna bei skirtingi ju atspalviai.Paskutiniam piesinyje daznai linijos dubliuojasi, atrodo kaip viena.Piestukus traukiau desine ranka, o dabar perskaiciau, kad reikia kaire rolleyes.gif .Vis pabreziat, kad i diena galima piesti tik viena fraktala, bet is sitos citatos supratau kitaip g.gif.
QUOTE(Linkon @ 2010 11 11, 02:33)
Здесь уместно подчеркнуть: технологией диктуется необходимость обязательного выполнения 21 рисунка в те¬чение двух-трех недель с момента знакомства с данной тех¬нологией. За этот же период надо расшифровать 20 рисун¬ков других авторов.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zemaite: 11 lapkričio 2010 - 18:57
sakykite tos, kurios komentuoja, ar jūs esate knygą skaičiusios ar ne? iš anksčiau pateiktų citatų supratau, kad reikia nupiešti savo 21 ir per tą laiką išanalizuoti kitų autorių 20 fraktalų. bet kaip analizuoti, jeigu pvz., nesi knygos skaitęs? intuityviai?
bijau, kad pradėjusi analizuoti kitų darbus pagal knygą, pati "susigadinsiu" nuo informacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(putlute @ 2010 11 11, 20:39)
sakykite tos, kurios komentuoja, ar jūs esate knygą skaičiusios ar ne? iš anksčiau pateiktų citatų supratau, kad reikia nupiešti savo 21 ir per tą laiką išanalizuoti kitų autorių 20 fraktalų. bet kaip analizuoti, jeigu pvz., nesi knygos skaitęs? intuityviai?
bijau, kad pradėjusi analizuoti kitų darbus pagal knygą, pati "susigadinsiu" nuo informacijos  g.gif

Pačios knygos nesu skaičius, bet turiu Brigitos atsiųstas spalvų reikšmes.
Žiūrėdama į kitos autorės fraktalą stengiuosi jį pajusti. Jeigu tuo metu esu rami, galva tuščia, būna, kad ir pavyksta. O dabar, pvz, grįžau iš tėvų susirinkimo, tai pilna galva minčių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 11 lapkričio 2010 - 21:04
QUOTE(girene @ 2010 11 11, 20:45)
user posted image
nupiesiau 4

brezdama linijas,isejau uz popieriaus lapo,pjutau,bet neatsimerkusi grizau atgal
kadangi dar nesirenku spalvu,labai daznai melynus atspalviu imu
Papildyta:
skanuosiu veliau,dukra pagadino skaneri.fotkint negaliu,kaip man neiseina,siaip jis ryskus,o cia gavosi blankus

Tavo fraktalai man primena manuosius. Jaučiu šiame sumaištį, tikriausiai esi nuotaikos žmogus. Ir tarsi bandymas jau išsinerti iš tos sumaišties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloris: 11 lapkričio 2010 - 21:19
QUOTE(Chloris @ 2010 11 11, 22:18)
Tavo fraktalai man primena manuosius. Jaučiu šiame sumaištį, tikriausiai esi nuotaikos žmogus. Ir tarsi bandymas jau išsinerti iš tos sumaišties.

taip biggrin.gif
Atsakyti
O čia mano šiandienos dar vienas - trečiasisi iš viso. Tiesiog jutau didelį stimulą dar vieną nupiešti.

user posted image

Pirmuose dviejuose buvo mažų plotelių juodos ir rudos spalvos, o šiame jie tiesiog "iššoko" lauk. Turbūt vyksta nuoskaudų valymasis...
Ir iš tiesų jį nupiešus jaučiuosi tarsi akmuo būtų nuo širdies nusiritęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloris: 11 lapkričio 2010 - 21:29
Įdomiai visos piešiat. Išpildot beveik visą lapą. Užsimerkus atrodo, kad po visą lapą lakstau su rašikliu. Atsimerkiu - centre pamakalūzinta daugiausiai... blink.gif Kai kažkas vadino bandelėm - neišeina man bandelės blink.gif

kažkas sakė, kad spalvas galima tarsi prisijaukinti. panašiai. ne tai kad pamėgau tą oranžinę, bet pakviečiau ją draugaut su manimi tongue.gif

Taisyklės. Nelaikau savęs tokia ryškia ir traukiančia akį, kaip sakė linkon. Priešingai. Negaliu pakęst dėmesio. Ypač perdėto savo atžvilgiu.

Tačiau taip, vis tik mano darbas per daug sterilus dvasiškai - tiesus kelias į nieką. Mano ne galimybės, bet vidus, ko gero, užgniaužtas. Trokštu nerti, o tenka plūduriuoti. Tam, kad galėčiau padėti savo tėvams ir t.t. O šiaip, kai nutolstu nuo šurmulio ir dirbtinių šviesų, pozų ir ryšių, jaučiuosi bene geriausiai. Kai lyja. Sninga. Balos. Ne už lango smile.gif Ilgiuosi ramybės. Ypač, kai galima skęsti tyloj ir krapštytis ties mėgiamais rankdarbiais bei niūniuoti kažką po nosim (dažniausiai E isso ai - ak.... biggrin.gif )

Čia tokios mintys kilo po to, kai paskaičiau linkon ir vaižgantės mintis.

Ačiū už įdomius skaitinius. Buvo netikėta interneto platybėse kažką tokio atrasti. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 11, 22:27)
O čia mano šiandienos dar vienas - trečiasisi iš viso. Tiesiog jutau didelį stimulą dar vieną nupiešti.

Pirmuose dviejuose buvo mažų plotelių juodos ir rudos spalvos, o šiame jie tiesiog "iššoko" lauk. Turbūt vyksta nuoskaudų valymasis...
Ir iš tiesų jį nupiešus jaučiuosi tarsi akmuo būtų nuo širdies nusiritęs smile.gif

klupintis drambliukas biggrin.gif

isitaise mano mergina piest ax.gif
Atsakyti
O man šiandien nesigavo - vėl mažai gardelių cool.gif Turbūt tikrai esu jau suvaikėjusi g.gif
Pripaišiau plačiai, net iš krašto išėjau, bet labai jau stambiai viskas. O gal nereikia į laiką labai susikoncentruoti, aš laiką vis stebiu tai sustoju braižyti, taip ir gaunasi. O gal galima nepavykusį išmesti ir iš naujo piešti unsure.gif
Atsakyti
user posted image

si nupiese mano 17-mete

noreciau,kad pakomentuotumet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 11, 23:38)
user posted image

si nupiese mano 17-mete

noreciau,kad pakomentuotumet ax.gif

man širdutė matosi smile.gif
Atsakyti