Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

Labutis,

galima pabandyti čia:

Kaip gaila, kad negaliu atsidaryti. verysad.gif
Atsakyti
Saron
aha, čia reikia programikę turėti ..
bet gal kuri mergina atsiųstų el.paštu ..
šioje temoje buvo draugiškai pasisiūliusių ..
aš paprašiau ir su manim pasidalino
4u.gif

{jeigu ką tai "mirktelėk" man}
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 26 liepos 2010 - 18:17
Ir as pradejau siandien piest fraktala,fantastika kaip atpalaiduoja,tiesiog taip ir noris kuo greiciau baigt namu ruosa,kad prisest prie fraktalo...ziuresim kokios emocijos islys ax.gif
Atsakyti

Jo, atpalaiduoja nerealiai. Atrodo užmiršti viską aplinkui. Praeitą savaitę nusipiešiau, bet nebaigiau spallvint doh.gif. Šiaip reiktų tą knygą atidžiau panagrinėt, nors ir nepatinka, kas rusiškai.

O gal galėtumėm dėt čia savo fraktalus ir draugiškai nagrinėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 07 29, 06:50)
Jo, atpalaiduoja nerealiai. Atrodo užmiršti viską aplinkui. Praeitą savaitę nusipiešiau, bet nebaigiau spallvint  doh.gif. Šiaip reiktų tą knygą atidžiau panagrinėt, nors ir nepatinka, kas rusiškai.

O gal galėtumėm dėt čia savo fraktalus ir draugiškai nagrinėt  g.gif

as vakar net du nupiesiau,mielai idesiu vakarop kai nufotkinsiu...nagrinet as nesugebu,nes knygos neskaiciau,bet savo piesima mielai galiu idet. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti

Nagrinėt ir aš nesugebu, tad sakau bendrom jėgom gal kas ir gautųsi. Knygos sąžiningai neperskaičiau, nes gan suku skaityt rusiškai.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 07 29, 08:34)
Nagrinėt ir aš nesugebu, tad sakau bendrom jėgom gal kas ir gautųsi. Knygos sąžiningai neperskaičiau, nes gan suku skaityt rusiškai.

ir as nelabai idealiai skaitau rusiskai biggrin.gif kol perksaityciau puslapi,turbut pamirsciau kas buvo parasyta.
O kaip nagrinet pvz.? g.gif nors kazkuo remtis reiktu,is pirsto neprilausi g.gif

nufotkinau savo pirma fraktala paskubom ir ikeliu.Nezinau ka galima toliau su tuo daryt g.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Pirmiausiai turėtų nesimatyt aiškaus brūkšniavimo, kuris rodo nekantrumą Aš čia pagal save sprendžiu. Spalvinta turi būti lygiai. Nežinau ar aiškiai aš čia. Toliau jau reik skaityt knygą doh.gif

Šiaip gražiai gavosi ir spalvos šviesios dominuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulux: 29 liepos 2010 - 09:59
QUOTE(rutulux @ 2010 07 29, 09:58)
Pirmiausiai turėtų nesimatyt aiškaus brūkšniavimo, kuris rodo nekantrumą Aš čia pagal save sprendžiu. Spalvinta turi būti lygiai. Nežinau ar aiškiai aš čia. Toliau jau reik skaityt knygą  doh.gif

Šiaip gražiai gavosi ir spalvos šviesios dominuoja.

jo bruksniavimas matosi todel,kad labai prasti dukros piestukai.As antra fraktala piesiau jau su savo profesionaliais piestukais,visai kitaip atrodo.
O kas del spalvu,padariau sau viena tokia taisykle,kad su viena spalva spalvinu tik 5 laukelius,nes norisi ir kitu spalvu(galbut tai ir rodo nekantruma biggrin.gif ),paskui traukiu kita spalva veluzsimerkus,jei ta pati spalva vel spalvinu 5 laukelius.
Atsakyti
Jei spalva nepatinka, galima tik vieną laukelį spalvint ir traukt kitą. Ir tada jau spalvint kad ir cielus 12 . Gal tada nu ta prasme pagal gautas spalvas lengviau analizuot g.gif Jaučiu reiks rimtai užsiimt kningos skaitymu, kad nereiktų spėliot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulux: 29 liepos 2010 - 10:30
QUOTE(rutulux @ 2010 07 29, 10:30)
Jei spalva nepatinka, galima tik vieną laukelį spalvint ir traukt kitą. Ir tada jau spalvint kad ir cielus 12  . Gal tada nu ta prasme pagal gautas spalvas lengviau analizuot  g.gif Jaučiu reiks rimtai užsiimt kningos skaitymu, kad nereiktų spėliot.

kol tu tada knyga skaitysi ir mokinsies,as imsiuos piesimo biggrin.gif
kad butu kokie nors linkai kaip visa tai analizuot,tik zinoma ne rusu kalba,tai ir as paskaitineciau... g.gif
Atsakyti

Nu tada tu nupieši visą 1000, kol perskaitysiu hihihi.gif
Atsakyti