Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Linkon @ 2010 11 11, 12:20)

Su ta Barbės spalva užsiknisau.Rožinė, rausva tai šviesi raudona, pas mane ryški, sodri vos vos bet  link violetinės.[COLOR=deeppink]Gal greičiau levandos, bet mažiau mėlynumo, todėl ir vadinu Barbės , nes parduotuvėse kiniškos Barbės taip aprengtos.

Tikrai nežinau, kokia spalva aprengtos kiniškos barbės, nors mano dukra barbių turi smile.gif Bet, manau, įsivaizduoju, kokią spalvą turi galvoje. Turiu labai gražaus atspalvio pieštuką, bet norisi juo mažus plotelius spalvinti, o didelius- ne.
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 11 10, 23:02)

Rekomenduočiau nueiti,jei tik yra galimybė-užsiėmimo metu pateikiama info visai kitaip nei pati pasiskaitai ar ką nuskaitai čia-vienai aktualu vieni sluoksniai,kitai -kiti,trečiai dar kas kita..Ir gaunas pakankamai subjekyvimišrainė.O 2 pamokos su profesionaliu vedančiuoju-visai kas kita smile.gif

aciu uz patarima 4u.gif
QUOTE(Jugile @ 2010 11 10, 23:05)
Si savaitgali eisiu i Brigitos paskaita apie fraktalus smile.gif  Labai laukiu smile.gif Ziuriu cia temele kaip reikiant atsigavo:-)  As pati kol kas esu nupiesusi 44fraktalus

Kaune?

QUOTE(vasarelele @ 2010 11 10, 23:12)
Jei nueisi, tai tikiuosi papasakosi ir mums mažumėlę ax.gif
Lauksim įdomybių smile.gif  oho 44  blink.gif

butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, čia antras.

user posted image

P.S. Piešiu pasidėjusi ant popierių segtuvo, todėl gaunasi tokia faktūra spalvinant, tarsi su akvarele lieta. Bet matosi taip tik nuotraukoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloris: 11 lapkričio 2010 - 13:18
QUOTE(Chloris @ 2010 11 11, 13:15)
Na va, čia antras.

user posted image

P.S. Piešiu pasidėjusi ant popierių segtuvo, todėl gaunasi tokia faktūra spalvinant, tarsi su akvarele lieta. Bet matosi taip tik nuotraukoj smile.gif

Ar šiuo metu nesergi?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 11, 15:20)
Ar šiuo metu nesergi?

Sergu.
Atsakyti
Iš savo antro piešinio matau, kad nedarnios 3 ir 4 čakros, o taip pat ir iš fizinių pojūčių. Gal ir klystu, bet taip manau.
Atsakyti
Chloris,
o ten kai kurios linijos sutampa ar praeina visai visai šalia, ar tik taip atrodo?
Beveik centre šalia rudos raudona ar vyšninė?
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 11, 14:15)
Na va, čia antras.

kokia forma idomi
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2010 11 11, 15:53)
Chloris,
o ten kai kurios linijos sutampa ar praeina visai visai šalia, ar tik taip atrodo?
Beveik centre šalia rudos raudona ar vyšninė?

Sutapo tik vienoj vietoj linijos, o šiaip praeina visai šalia.
Centre, prie rudos, yra dvi spalvos, nes tam raudonom plotelyje yra dar vienas, tik dėl nuotraukos kokybės nesimato sad.gif Ten yra ir vyšninė, ir raudona.

Vėliau paprašysiu vyro, kad kada iš darbo normalų fotoaparatą paimtų arba nuskanuotų, su telefonu nebefotografuosiu, nes labai sunkiai matosi.
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2010 11 11, 15:54)
kokia forma idomi

Šiaip forma man primena gerklę (apvertus piešinį), o ją man kaip tik ir skauda. smile.gif Įdomu tai. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloris: 11 lapkričio 2010 - 13:59
Kai linijos pasikartoja ar kad ir visai šalia praeina, rodo kaip ir kažkokį užsiciklinimą (pvz: mintimis grįžimas prie kažkokių įvykių, problemų, pasikartojimai).
Daug energijos išnaudoji spręsdama kažkokią problemą (tą pačią) ir nesėkmingai?
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2010 11 11, 16:12)
Kai linijos pasikartoja ar kad ir visai šalia praeina, rodo kaip ir kažkokį užsiciklinimą (pvz: mintimis grįžimas prie kažkokių įvykių, problemų, pasikartojimai).
Daug energijos  išnaudoji spręsdama kažkokią problemą (tą pačią) ir nesėkmingai?

Taip. Labai tiksliai iššifruota...
Atsakyti
user posted image

3 mano
kadangi traukiu spalvas neziuredamavis traukesi melynos,pilkos,juoda
jau poto vel istraukiant ta pacia spalva,spalvinau tik kelius langelius,nes buciau ezera padariusi
spalvu turiu daug,ir tu barbisku,tiesiog nei vienos neistraukiau

kazkokia zuvies forma
nuo pietu pameciau nuotaika kazkur.be priezasties.dabar atsigavau papiesusi,matyt atsipalaidavau
istraukus oranzine,buvo like keli dideli laukeliai,ir teko viena spalvint ja-labai suerzino ta spalva kazkodel

na merginos lauksiu komentaro

tikrai,gal skanuot reik,nes labai jau man neryskiai nusifotkina
Atsakyti