Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(vasarelele @ 2010 11 10, 19:49)
g.gif  o aš antro veido nepastebėjau  ax.gif

user posted image
ax.gif moters kairėje (elegantiškos, su skrybėlaite, smulkaus sudėjimo ir vyriškio dešinėje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2010 11 10, 21:06)
user posted image
ax.gif  moters kairėje (elegantiškos, su skrybėlaite, smulkaus sudėjimo ir vyriškio dešinėje  blush2.gif

Aš taip pat tą įžiūrėjau... smile.gif
Atsakyti
Mano fraktalai

http://zalte.xanga.c...4277/fraktalai/

Nr. 5 specialiai paišiau greitai, bet taip nepatiko greitas tempas... Nežinau, kodėl jie tokie centre susispaudę. Kažkaip... Hmmmmm. schmoll.gif

Turiu spalvų aprašus, pasiskaitinėjau, pasižiūrėjau. Na, ir be piešimo lyg ir viskas aišku buvo. Bet čia subjektyviai. Nemanau, kad moku analizuot, tai jei yra kas galėtų paanalizuoti, būčiau dėkinga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo modestina: 10 lapkričio 2010 - 20:55
QUOTE(flesi @ 2010 11 10, 18:39)
Labutės.  4u.gif
Seku temą jau senokai, pasipaišiau jau sau keletą - malonumas.
Nors visai ne į temą, bet aš matau du veidus - vyro ir moters, žvelgiančius į skirtingas puses  ax.gif

as irgi ta pati maciau smile.gif
Atsakyti
Vasarėle, nesu aš fraktalų žinovė...
Atsakyti
Šiandien nuspalvinau savo ketvirtąjį, bet jau taip ant greitų, tept lept, nes dažniausiai ištraukiau: geltoną, žalią ir rudą, tai man taip apkarto tas piešimas blush2.gif taip norėjos mest tą fraktalą į šoną, bet labai nemėgstu palikinėt tuščių vietų, tai stengiaus kuo daugiau užspalvint.
Dabar vien pagalvojus apie žalią, geltoną , rudą nupurto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Na kas taip nustatė? Mano supratimu, 4-ių fraktalų yra per mažai. Na, dar 10. Aš sąžiningai nupiešiau 21-ą per mėnesį, nesirinkdama spalvų. Ir tik tada pasidomėjau spalvų reikšmėmis.

Brigita sakė-aiškiai ir konkrečiai smile.gif

Mielai pieščiau ir pati tą 21-ą relakse(nesirenkant spalvų)-taip (bent jau man) tikrai daug paprasčiau ir fainiau..

Papildyta:
QUOTE(Pintikė @ 2010 11 10, 17:19)
sveikos,moterys,matau snekate apie kursu vadove Brigita,pas mus ,,kaime,, kaip tik si men bus 2 pamokos siu kursu,svarstau ar verta nueiti,nes kaip suprantu per 2 pamokas tik susipazinsiu su pradziamoksliu ,na,gal dar siek tiek daugiau,nes kazkokiu pastoviu pamoku pas mus nera,gal tiesiog uztenka knyga perskaityti,va,jau ir sia tema perskaiciusi nemazai suzinojau.Kaip patartumete?aciu is anksto

Rekomenduočiau nueiti,jei tik yra galimybė-užsiėmimo metu pateikiama info visai kitaip nei pati pasiskaitai ar ką nuskaitai čia-vienai aktualu vieni sluoksniai,kitai -kiti,trečiai dar kas kita..Ir gaunas pakankamai subjekyvimišrainė.O 2 pamokos su profesionaliu vedančiuoju-visai kas kita smile.gif
Atsakyti
Si savaitgali eisiu i Brigitos paskaita apie fraktalus smile.gif Labai laukiu smile.gif Ziuriu cia temele kaip reikiant atsigavo:-) As pati kol kas esu nupiesusi 44fraktalus
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 11 10, 17:19)
sveikos,moterys,matau snekate apie kursu vadove Brigita,pas mus ,,kaime,, kaip tik si men bus 2 pamokos siu kursu,svarstau ar verta nueiti

Jei nueisi, tai tikiuosi papasakosi ir mums mažumėlę ax.gif

QUOTE(Jugile @ 2010 11 11, 00:05)
Si savaitgali eisiu i Brigitos paskaita apie fraktalus smile.gif  Labai laukiu smile.gif Ziuriu cia temele kaip reikiant atsigavo:-)  As pati kol kas esu nupiesusi 44fraktalus

Lauksim įdomybių smile.gif oho 44 blink.gif
Atsakyti
hmm, tokie baisūs fraktalai, kad nė vieno komentaro? smile.gif)

na, manau, kad geltona spalva mano spalvinimuose yra gerai, ruda irgi, nors va čia perskaičiau, kad blogai. ligos man neatitinka visiškai, ką perskaičiau. be to, ar spalvų pertekliumi gali būti laikoma tai, kad viename tarkim violetinės daugoka, o jau kitame kitos? ar tai turi apskritai būti visuose padauginta tos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(modestina @ 2010 11 10, 23:49)
hmm, tokie baisūs fraktalai, kad nė vieno komentaro? smile.gif)

na, manau, kad geltona spalva mano spalvinimuose yra gerai, ruda irgi, nors va čia perskaičiau, kad blogai. ligos man neatitinka visiškai, ką perskaičiau. be to, ar spalvų pertekliumi gali būti laikoma tai, kad viename tarkim violetinės daugoka, o jau kitame kitos? ar tai turi apskritai būti visuose padauginta tos spalvos?

Ligos čia iš kitos operos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 11, 00:54)
Ligos čia iš kitos operos  mirksiukas.gif

ta prasme spalvos nieko nerodo apie žmogaus fizinę būklę?
Atsakyti