Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 09, 19:49)
Gi negalvojam tik tada, kai miegam. Manau, kad yra naudinga bet kokia veikla užsiimti tai išnaudojant maximaliai. Juk yra skirtumas, ar pieši ir galvoje mišrainė, ar mąstai apie kažkokį konkretų dalyką. Tarkim, dabar ieškau patalpų nuomai, tai piešdama fraktalą galvoju apie tai, kokių aš tų patalpų norėčiau, kur jos turėtų būti, kaip atrodyti, ką aš jose darysiu ir t.t. Ir spalvas savime renkuosi šviesias, jų deriniai skaidrūs  ax.gif

Ir ta prasme apie viska nuosekliai galvodami materilizuojas tie musu pamastymai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 09, 19:56)
Ir ta prasme apie viska nuosekliai galvodami materilizuojas tie musu pamastymai? g.gif

Bent jau manieji tikrai materializuojasi... ax.gif
Atsakyti
Merginos,kas link norų realizavimo,Brigita minėjo,kad tai "veikia" padarius prapiešimą-t.y.nupiešus 21-ą fraktalą...Tikiuos kad gerai nugirdau,mat realios patirties dar neturiu-piešiu tik 4-ąjį.

Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 11 09, 20:04)
Merginos,kas link norų realizavimo,Brigita minėjo,kad tai "veikia" padarius prapiešimą-t.y.nupiešus 21-ą fraktalą...Tikiuos kad gerai nugirdau,mat realios patirties dar neturiu-piešiu tik 4-ąjį.

Taip.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 09, 19:25)
Tai reikėjo piešti labai žaaaalią fraktalą  ax.gif

Gaila nežinojau verysad.gif. Kaip jau minėjau gavosi su daug tamsių spalvų. Gal dėl to ir neišsikapanojam.
Atsakyti
Vaizgante,

o dabar, kai Tu piesi ir galvoji apie konkrecius dalykus, spalvas samoningai renkiesi?
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2010 11 09, 20:10)
Vaizgante,

o dabar, kai Tu piesi ir galvoji apie konkrecius dalykus, spalvas samoningai renkiesi?

Taip, spalvas renkuosi sąmoningai, bet kurią gardelę spalvinti galvoju gal kokią akimirką.
Papildyta:
QUOTE(rutulux @ 2010 11 09, 20:05)
Gaila nežinojau  verysad.gif. Kaip jau minėjau gavosi su daug tamsių spalvų. Gal dėl to ir neišsikapanojam.

Brigita sakė apie žalią spalvą.
Kai turi kažkokį tikslą, turi spalvinti ne taip, kaip tau įprasta, o priešingai. Pvz, mano fraktaluose buvo labai mažai žalios spalvos, tai ji patarė jos spalvinti kuo daugiau. O rožinės buvo vos ne per daug, tai pasiūlė jos sumažinti.
Aš taip galvoju: jei niūri nuotaika, norisi imti tamsias spalvas ir spalvinti tamsiai, būtų daug geriau, jei darytum atvirkščiai. Vakar mane migdė lietus, tai nupiešiau 2 ryškius fraktalus ir tos spalvos mane atgaivino. Ir dar gavosi vienas panašus į dramblį, o kitas- į vėžlį.
Atsakyti
o tuos pirmuosius 21-a piesti taip kaip norisi, negalvojant?
na, jei norisi tamsiu spalvu, tai jomis ir paisyti?

as ir buvau pas Brigita seminare. ji man sake, kad reiktu daugiau melynos ir fraktalus labiau strukturuotus daryti. ir tai galima daryti jau prapiesus pirmuosius 4. dabar skaitau cia, kad lyg visus 21-aji piesti bilekaip. man paciai norisi bile kaip blush2.gif
tai ir galvoju, kaip cia reiktu daryti g.gif
Atsakyti

Ruduke,

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 09, 20:17)
Aš taip galvoju: jei niūri nuotaika, norisi imti tamsias spalvas ir spalvinti tamsiai, būtų daug geriau, jei darytum atvirkščiai.

aš supratau, kad reikia priešingai spalvint, jei nori poveikio
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2010 11 09, 20:30)
o tuos pirmuosius 21-a piesti taip kaip norisi, negalvojant?
na, jei norisi tamsiu spalvu, tai jomis ir paisyti?

as ir buvau pas Brigita seminare. ji man sake, kad reiktu daugiau melynos ir fraktalus labiau strukturuotus daryti. ir tai galima daryti jau prapiesus pirmuosius 4. dabar skaitau cia, kad lyg visus 21-aji piesti bilekaip. man paciai norisi bile kaip  blush2.gif
tai ir galvoju, kaip cia reiktu daryti  g.gif

Aš jai nunešiau 21-ą, pieštus rugsėjo mėnesį. Išdėliojau visus iš eilės ir matėsi, kokį mėnesį turėjau ax.gif
Jeigu niekam neplanuoji tų fraktalų rodyti, tai, mano manymu, ir pieši kaip nori. O man norėjosi išsamios analizės, todėl kruopščiai ir paišiau, spalvinau, kiek galima labiau atjungus protą ,21-ą fraktalą. ax.gif
Gi priklauso nuo to, ko pati nori. Ar maloniai laiką praleisti bespalvindama, ar save labiau pažinti nori, ar nori kažkokias svajones realizuoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rutulux @ 2010 11 09, 20:56)
Ruduke,

Mano pirmi fraktalai buvo panašūs į bandutes, o tai rodo kūrybiškumo trūkumą, savęs įstatymą į rėmus, neleidimą sau atsiskleisti. Todėl ir stengiuosi nebepiešti bandučių ax.gif Tik va kol kas niekaip neišeina visą fraktalą braižyti ne tvirta linija, o padrebinti, paštrichuoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 11 09, 21:56)
Ruduke,

As ir taip supratau: jei nori poveikio, reikia spalvinti priesingai nei norisi.
bet...
norint uzsiimti poveikiu, rekomenduojama prapiesti 21 fraktala. lyg tai taip?

noriu prapiesti 21 fraktala ir paskui su Brigita juos aptarti.
tuos 21- fraktalus (kuriuos aptarinesiu su Brigita) man piesti taip kaip sirdis nori ir ranka gula? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 11 09, 03:18)
Užsukau  biggrin.gif
Girene, toje lapo pusėje, kurioje paišai, jokiu būdu nieko negalima rašyti, užrašą reikia daryti kitoje lapo pusėje, tojėst pirmiausia užrašai ant to lapo informaciją ir tada, apvertusi lapą į kitą pusę, jau pieši ant švaraus popieriaus lapo  mirksiukas.gif

o aš skaičiau, kad reikia datą ir nr užrašyti... taip ir padariau, ir dar kai kuriems pavadinimus parašiau - taip ekspromtu kilo mintis...
Atsakyti