Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(Naktibalda @ 2010 11 09, 18:34)
čia skanuoti jie, gal fotografuoti geriau gautusi  g.gif , reiks pamėginti, nes gyvi jie man gražesni 

Man kaip tik skanuoti "tikresni" g.gif
Aš laukiu kada mano sūnus grįš iš užsiėmimų, MB atsibus (dabar miega), tai sodinsiu visus piešti lotuliukas.gif Reikia pasiruošti juodus rašiklius, spalvikes.....
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2010 11 09, 18:54)
tai sodinsiu visus piešti  lotuliukas.gif .....

lotuliukas.gif nu pavarai,visa seima suvarysi
as siuliau mazajai,sako gal veliau,neturi laiko,daug mokosi,dar kieme nori pabut
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 09, 18:19)
lotuliukas.gif nu pavarai,visa seima suvarysi
as siuliau mazajai,sako gal veliau,neturi laiko,daug mokosi,dar kieme nori pabut

Mano dukra jau daug fraktalų pripiešė, tik jeigu būna didesnis, neturi kantrybės jį baigti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 09, 19:21)
Mano dukra jau daug fraktalų pripiešė, tik jeigu būna didesnis, neturi kantrybės jį baigti smile.gif

tavo gal mazesne,mano 17m jaunele,tai repetitoriai kasdien,sportuoja,ir su draugais,to laiko amzinai jai negana
Atsakyti

Nu merginos ir prirašėt doh.gif. Linijas aš irgi braižau tušinuku. Bet kad tas noras piešti man atsiranda retokai. Bandžiau piešti kaip siūlė Vaižgantė-galvodama apie konkretų norą-tai kažkodėl linkau prie tamsių spalvų-o noras toks nekaltas ir ne tamsus buvo smile.gif. Ir šįvakar jeigu piesčiau rinkčiaus tamsesnes spalvas. Kodėl? Net nežinau. Gal pastaruoju metu susikaupė per daug neigiamų emocijų g.gif. Mano mažius irgi be kantrybės-nebaigė spalvint. Ir tas jo fraktalas astradinis, nes rinkosi gelinius tušinius. Sakė jam pieštukai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 11 09, 19:50)
. Bandžiau piešti kaip siūlė Vaižgantė-galvodama apie konkretų norą-tai kažkodėl linkau prie tamsių spalvų-o noras toks nekaltas ir ne tamsus buvo  smile.gif.

g.gif kazka praleidusi esu
t.y.pieesti,ir galvoti apie tam tikra dalyka-nora?
Atsakyti
as irgi uzkretus mama,bei sese.Vyras nepasirase,o dukra 4 metu,tai nelabai moka ir noro neparode. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 09, 18:54)
g.gif kazka praleidusi esu
t.y.pieesti,ir galvoti apie tam tikra dalyka-nora?

Tikrai teip smile.gif. Jinai kiek pamonu piešdama mislijo kaip pagerint santykius su konkrečiu žmogum, o aš-kad greičiau pasveiktų visi šeimos nariai.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 11 09, 20:21)
Tikrai teip  smile.gif. Jinai kiek pamonu piešdama mislijo kaip pagerint santykius su konkrečiu žmogum, o aš-kad greičiau pasveiktų visi šeimos nariai.

aciu,zinosiu
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 11 09, 19:21)
Tikrai teip  smile.gif. Jinai kiek pamonu piešdama mislijo kaip pagerint santykius su konkrečiu žmogum, o aš-kad greičiau pasveiktų visi šeimos nariai.

Tai reikėjo piešti labai žaaaalią fraktalą ax.gif

Dabar, kai piešiu fraktalą, visuomet galvoju apie kažką konkrečiai- ar savo kažkokį norą, ar konkretų žmogų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 09, 19:25)
Tai reikėjo piešti labai žaaaalią fraktalą  ax.gif

Dabar, kai piešiu fraktalą, visuomet galvoju apie kažką konkrečiai- ar savo kažkokį norą, ar konkretų žmogų  ax.gif

o kodel reikia mastyti apie konkretu nora,ar zmogu?Norai bepiesiant issipildo,ar del to,kad paziuret kokios spalvos krenta kai apie tai galvoji?Nelabai suprantu sita dalyka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 09, 19:44)
o kodel reikia mastyti apie konkretu nora,ar zmogu?Norai bepiesiant issipildo,ar del to,kad paziuret kokios spalvos krenta kai apie tai galvoji?Nelabai suprantu sita dalyka. ax.gif

Gi negalvojam tik tada, kai miegam. Manau, kad yra naudinga bet kokia veikla užsiimti tai išnaudojant maximaliai. Juk yra skirtumas, ar pieši ir galvoje mišrainė, ar mąstai apie kažkokį konkretų dalyką. Tarkim, dabar ieškau patalpų nuomai, tai piešdama fraktalą galvoju apie tai, kokių aš tų patalpų norėčiau, kur jos turėtų būti, kaip atrodyti, ką aš jose darysiu ir t.t. Ir spalvas savime renkuosi šviesias, jų deriniai skaidrūs ax.gif
Atsakyti