Nežinau ar galiu komentuot Vaižgantės, nes kaip suprantu, tai jau renkantis spalvas piešta.Tad jei mano įspūdis neatitiks, nekreipkit dėmesio.Kaip ir pirmas , šis išsiskiria savo judesiu, gyvumu, lengvumu.Fraktalo išskirtinumas rodytų ir išskirtinę , originalią asmenybę.Dideli langai išorėje sakytų apie atvirumą aplinkai, lygus spalvinimas apie atsakingumą, švelnios spalvos apie ramybę, draugiškumą, uodegos ar sparneliai apie kūrybiškumą.Lyg plazdantys, beveik visi kylantys į viršų nareliai išorėje sukelia džiaugsmingumo, ramaus linksmumo įspūdį. Man jie atrodo lyg permatoni, trapūs, gal tai tuo pačiu ir pažeidžiamumo įspūdis.Kaip gėlės žiedlapiai ar drugio sparnai.Viduje spalvos ryškesnės , formos tvirtesnės , išryškėja aštuntukas- tikriausiai vidujai verda kitas gyvenimas.Atkakliai siekiantis tikslo, ryžtingas, tvirtas, analitiškas, atsakingas ir pareigingas.
Girenes fraktalai man primena mano, galiu būt subjektyvi, todėl kol kas susilaikau.
QUOTE(Saron @ 2010 11 09, 09:24)
Kodėl negalima? Aš supratau, kad pagal tai ar lapas lieka visai švarus ar su parašinėjimais ir pakeverzojimais irgi yra vertinama asmenybė
Iš straipsnio:
Lapą dedame horizontaliai prieš save, viršutiniame kairiajame kampe įrašome žymę datą, vardą, kelintą piešinį piešiame tam, kad vėliau galėtumėme atsekti pradinę piešinio poziciją.
Apverčiame lapą į švariąją pusę. Juodą rašiklį atremiame bet kurioje lapo vietoje ir užmerktomis akimis pradedame vedžioti nepertraukiamą ištisinę liniją po visą lapo paviršių.
http://www.fraktalin...scaronimas.html
QUOTE(Linkon @ 2010 11 09, 09:52)
Girenes fraktalai man primena mano, galiu būt subjektyvi, todėl kol kas susilaikau.
visitek,bent veliau,lauksiu jusu komentaro
del datos,as ja uzrasiau jau nupiesusi ir aisku nuziurejau vaizgantes darbus,pamaciau pas ja kamputyje data,tai kad man neissimetytu,ir savo taip zymet pradejau
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 11 09, 11:48)
Iš straipsnio:
Lapą dedame horizontaliai prieš save, viršutiniame kairiajame kampe įrašome žymę datą, vardą, kelintą piešinį piešiame tam, kad vėliau galėtumėme atsekti pradinę piešinio poziciją.
Apverčiame lapą į švariąją pusę. Juodą rašiklį atremiame bet kurioje lapo vietoje ir užmerktomis akimis pradedame vedžioti nepertraukiamą ištisinę liniją po visą lapo paviršių.
Vakar bandžiau antrąjį piešti 45s. Kai baigiau apšalau- spalvinimo užtektų visai savaitei. Vien margumynas. Nesuprantu to "vidutinio" rankos greičio. Psichavota natūra ryškiai esu
QUOTE(vaiduliuke @ 2010 11 09, 12:19)
Vakar bandžiau antrąjį piešti 45s. Kai baigiau apšalau- spalvinimo užtektų visai savaitei. Vien margumynas. Nesuprantu to "vidutinio" rankos greičio. Psichavota natūra ryškiai esu
Kažkur skubat turbūt .O didelių plotelių pakankamai?
Taigi čia yra taisyklė. Taisyklių laikymasis arba laužymas irgi charakterizuoja žmogų.
QUOTE(klaara @ 2010 11 09, 12:59)
Kažkur skubat turbūt .O didelių plotelių pakankamai?
Neypatingai daug. Juvelyrinis darbas gautųsi nuspalvinus
sveikos. norisi ir man į jūsų ratelį... persiskaičiau piešimo taisykles ir užsivedžiau... vaikai alkani ir vyras... o aš piešiu piešiu... ir taip gera kol kas neanalizuoju nieko , tik piešiu. įkeliu savo darbelius toms, kurios mokosi analizuoti. labai įdomūs jūsų pamąstymai ir nuomonės. tik kažkokie blankūs man atrodo darbeliai nuotraukose , iš tikro ryškesni jie.
šitą darbelį piešiant vyko labai įdomūs dalykai, bet apie tai vėliau
šitą darbelį piešiant vyko labai įdomūs dalykai, bet apie tai vėliau
Putlute,o per kiek laiko nupiesti Jusu fraktalai?Siaip viena is taisykliu-ne daugiau kaip po viena per diena(darant vadinama <prapiesima>)
QUOTE(Linkon @ 2010 11 09, 08:52)
Nežinau ar galiu komentuot Vaižgantės, nes kaip suprantu, tai jau renkantis spalvas piešta.Tad jei mano įspūdis neatitiks, nekreipkit dėmesio.Kaip ir pirmas , šis išsiskiria savo judesiu, gyvumu, lengvumu.Fraktalo išskirtinumas rodytų ir išskirtinę , originalią asmenybę.Dideli langai išorėje sakytų apie atvirumą aplinkai, lygus spalvinimas apie atsakingumą, švelnios spalvos apie ramybę, draugiškumą, uodegos ar sparneliai apie kūrybiškumą.Lyg plazdantys, beveik visi kylantys į viršų nareliai išorėje sukelia džiaugsmingumo, ramaus linksmumo įspūdį. Man jie atrodo lyg permatoni, trapūs, gal tai tuo pačiu ir pažeidžiamumo įspūdis.Kaip gėlės žiedlapiai ar drugio sparnai.Viduje spalvos ryškesnės , formos tvirtesnės , išryškėja aštuntukas- tikriausiai vidujai verda kitas gyvenimas.Atkakliai siekiantis tikslo, ryžtingas, tvirtas, analitiškas, atsakingas ir pareigingas.
Spalvinu rinkdamasi spalvas, bet stengiuosi kuo mažiau kontroliuoti.
Kai Brigita analizavo mano fraktalus, buvau taip teigiamai apibūdinta, kad net nesmagu pasidarė...Bet išties realybėje esu visiškai kitokia, nei mane mato SM
Ačiū
Dėl datos rašymo. Piešiu sau, todėl man visiškai nerūpi kažkieno numatytos taisyklės. Tuos fraktalus nebent savo reikistams parodysiu. Ir dar su tikslu- apkrėsti.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 09, 17:17)
Ir dar su tikslu- apkrėsti.
nebuk bjauri,atimsi paskutini lasa zmoniu laiko
Papildyta:
as siandien nepiesiu,kazkodel nenoriu
neprievartauju saves,zinau,ateis laikas
užsikrėčiau ir aš jais , nupiešiau du, nežiūrėdama imdama spalvas kaire ranka, apie nieką negalvojant , ti nežinau kokį lapą imti, vienas yra akvarelinis , tai jaučiasi toks gruoblėtumas, kitas braižybinis, tokius tik turėjau namie atsinešu pasigirti,kad nepaisant,kad laiko neturiu labai kartais knieti papaišalioti
pirmasis
antrasis
čia skanuoti jie, gal fotografuoti geriau gautusi , reiks pamėginti, nes gyvi jie man gražesni
pirmasis
antrasis
čia skanuoti jie, gal fotografuoti geriau gautusi , reiks pamėginti, nes gyvi jie man gražesni