Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

Nežinau ar galiu komentuot Vaižgantės, nes kaip suprantu, tai jau renkantis spalvas piešta.Tad jei mano įspūdis neatitiks, nekreipkit dėmesio.Kaip ir pirmas , šis išsiskiria savo judesiu, gyvumu, lengvumu.Fraktalo išskirtinumas rodytų ir išskirtinę , originalią asmenybę.Dideli langai išorėje sakytų apie atvirumą aplinkai, lygus spalvinimas apie atsakingumą, švelnios spalvos apie ramybę, draugiškumą, uodegos ar sparneliai apie kūrybiškumą.Lyg plazdantys, beveik visi kylantys į viršų nareliai išorėje sukelia džiaugsmingumo, ramaus linksmumo įspūdį. Man jie atrodo lyg permatoni, trapūs, gal tai tuo pačiu ir pažeidžiamumo įspūdis.Kaip gėlės žiedlapiai ar drugio sparnai.Viduje spalvos ryškesnės , formos tvirtesnės , išryškėja aštuntukas- tikriausiai vidujai verda kitas gyvenimas.Atkakliai siekiantis tikslo, ryžtingas, tvirtas, analitiškas, atsakingas ir pareigingas.

Girenes fraktalai man primena mano, galiu būt subjektyvi, todėl kol kas susilaikau.
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2010 11 09, 09:24)
Kodėl negalima? Aš supratau, kad pagal tai ar lapas lieka visai švarus ar su parašinėjimais ir pakeverzojimais irgi yra vertinama asmenybė g.gif

Iš straipsnio:

Lapą dedame horizontaliai prieš save, viršutiniame kairiajame kampe įrašome žymę – datą, vardą, kelintą piešinį piešiame – tam, kad vėliau galėtumėme atsekti pradinę piešinio poziciją.
Apverčiame lapą į švariąją pusę. Juodą rašiklį atremiame bet kurioje lapo vietoje ir užmerktomis akimis pradedame vedžioti nepertraukiamą ištisinę liniją po visą lapo paviršių.

http://www.fraktalin...scaronimas.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 09 lapkričio 2010 - 10:50
QUOTE(Linkon @ 2010 11 09, 09:52)
Girenes fraktalai man primena mano, galiu būt subjektyvi, todėl kol kas susilaikau.

visitek,bent veliau,lauksiu jusu komentaro ax.gif

del datos,as ja uzrasiau jau nupiesusi ax.gif ir aisku nuziurejau vaizgantes darbus,pamaciau pas ja kamputyje data,tai kad man neissimetytu,ir savo taip zymet pradejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 11 09, 11:48)
Iš straipsnio:

Lapą dedame horizontaliai prieš save, viršutiniame kairiajame kampe įrašome žymę – datą, vardą, kelintą piešinį piešiame – tam, kad vėliau galėtumėme atsekti pradinę piešinio poziciją.
Apverčiame lapą į švariąją pusę. Juodą rašiklį atremiame bet kurioje lapo vietoje ir užmerktomis akimis pradedame vedžioti nepertraukiamą ištisinę liniją po visą lapo paviršių.

http://www.fraktalin...scaronimas.html

Vakar bandžiau antrąjį piešti 45s. Kai baigiau apšalau- spalvinimo užtektų visai savaitei. Vien margumynas. Nesuprantu to "vidutinio" rankos greičio. Psichavota natūra ryškiai esu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2010 11 09, 12:19)
Vakar bandžiau antrąjį piešti 45s. Kai baigiau apšalau- spalvinimo užtektų visai savaitei. Vien margumynas. Nesuprantu to "vidutinio" rankos greičio. Psichavota natūra ryškiai esu  doh.gif

Kažkur skubat turbūt smile.gif .O didelių plotelių pakankamai?
Atsakyti

Taigi čia yra taisyklė. Taisyklių laikymasis arba laužymas irgi charakterizuoja žmogų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 11 09, 12:59)
Kažkur skubat turbūt smile.gif .O didelių plotelių pakankamai?

Neypatingai daug. Juvelyrinis darbas gautųsi nuspalvinus smile.gif
Atsakyti
sveikos. norisi ir man į jūsų ratelį... 4u.gif persiskaičiau piešimo taisykles ir užsivedžiau... vaikai alkani ir vyras... o aš piešiu piešiu... ir taip gera rolleyes.gif kol kas neanalizuoju nieko , tik piešiu. įkeliu savo darbelius toms, kurios mokosi analizuoti. labai įdomūs jūsų pamąstymai ir nuomonės. tik kažkokie blankūs man atrodo darbeliai nuotraukose g.gif , iš tikro ryškesni jie.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

šitą darbelį piešiant vyko labai įdomūs dalykai, bet apie tai vėliau smile.gif
Atsakyti
Putlute,o per kiek laiko nupiesti Jusu fraktalai?Siaip viena is taisykliu-ne daugiau kaip po viena per diena(darant vadinama <prapiesima>) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 09, 08:52)
Nežinau ar galiu komentuot Vaižgantės, nes kaip suprantu, tai jau renkantis spalvas piešta.Tad jei mano įspūdis neatitiks, nekreipkit dėmesio.Kaip ir pirmas , šis  išsiskiria savo judesiu, gyvumu, lengvumu.Fraktalo išskirtinumas rodytų ir išskirtinę , originalią asmenybę.Dideli langai  išorėje sakytų apie atvirumą aplinkai, lygus spalvinimas apie atsakingumą, švelnios spalvos apie ramybę, draugiškumą, uodegos ar sparneliai apie kūrybiškumą.Lyg plazdantys, beveik visi kylantys į viršų  nareliai išorėje sukelia džiaugsmingumo, ramaus linksmumo įspūdį. Man jie atrodo lyg permatoni, trapūs, gal tai tuo pačiu ir  pažeidžiamumo įspūdis.Kaip gėlės žiedlapiai ar drugio sparnai.Viduje spalvos ryškesnės , formos tvirtesnės , išryškėja aštuntukas- tikriausiai vidujai verda kitas gyvenimas.Atkakliai siekiantis tikslo, ryžtingas, tvirtas, analitiškas, atsakingas ir pareigingas.

Spalvinu rinkdamasi spalvas, bet stengiuosi kuo mažiau kontroliuoti.
Kai Brigita analizavo mano fraktalus, buvau taip teigiamai apibūdinta, kad net nesmagu pasidarė...Bet išties realybėje esu visiškai kitokia, nei mane mato SM ax.gif
Ačiū 4u.gif

Dėl datos rašymo. Piešiu sau, todėl man visiškai nerūpi kažkieno numatytos taisyklės. Tuos fraktalus nebent savo reikistams parodysiu. Ir dar su tikslu- apkrėsti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 09, 17:17)
Ir dar su tikslu- apkrėsti.  biggrin.gif

nebuk bjauri,atimsi paskutini lasa zmoniu laiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
as siandien nepiesiu,kazkodel nenoriu
neprievartauju saves,zinau,ateis laikas
Atsakyti
užsikrėčiau ir aš jais blush2.gif , nupiešiau du, nežiūrėdama imdama spalvas kaire ranka, apie nieką negalvojant rolleyes.gif , ti nežinau kokį lapą imti, vienas yra akvarelinis , tai jaučiasi toks gruoblėtumas, kitas braižybinis, tokius tik turėjau namie biggrin.gif atsinešu pasigirti,kad nepaisant,kad laiko neturiu labai kartais knieti papaišalioti blush2.gif

pirmasis

user posted image
antrasis
user posted image

čia skanuoti jie, gal fotografuoti geriau gautusi g.gif , reiks pamėginti, nes gyvi jie man gražesni lotuliukas.gif
Atsakyti