Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(sarafea @ 2010 11 08, 12:25)
Esu ir emocinga ir kazkada buvau energinga

Yra toks pastebėjimas, bet nežinau kaip atskirti.Kada dominuoja kokia nors spalva, tai gali būti ryškiai išreikštos tos spalvos savybės arba rodyti su ta spalva susijusias fiziologines organizmo problemas, kurias pasąmonė stengiasi kompensuoti.Raudona , tai kraujo spalva.
Veikia širdį, suaktyvina kraujotaką, stimuliuoja imunitetą, aktyvina medžiagų apykaitą, būtent todėl ji gali sušildyti kūną ir atgaivinti žmogaus jausmus. Spalvų terapijoje raudona taikoma tuomet, kai reikia atstatyti arba pastiprinti žmogaus gyvybines jėgas. Ši spalva idealiai tinka žmonėms, kurie jaučiasi pavargę, negali atgauti jėgų po stipraus psichinio sukrėtimo arba streso – skyrybų, artimo žmogaus mirties, ligos.
Manau jau sąmoningai spalvinant ir trūkstant gyvybinės energijos galima drąsiai rinktis raudoną.

Skaičiau, kad reikia rinktis gerai rašantį rašiklį, ale vis tiek pasičiupau paprastą pieštuką.Linijos nublanko.Vėliau jau braižiau rašikliu, bet man maloniau piešt pieštuku.
Atsakyti
Parodysiu savo šios dienos darbelį. Spalvinau negalvodama apie jokias taisykles, tiesiog šiandien man būtent taip norisi.

user posted image
Atsakyti
na apsikuiciau,eisiu prie stalo
vel viena,nieks netrukdo
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 08, 13:49)
Jūs kuo braižot linijas? Iš pradžių braižiau pieštuku- negražiai atrodo. Su juodu geliniu rašikliu kur kas geriau. Eisiu šiandien nusipirkti, nes jau du supaišiau. Dukrai nupirkau rožinį gelinį, ji su juo braižo fraktalus.

Tusinuku man geriausiai gaunas,pirmas fraktalas buvo juodu piestuku,tai nepatiko ir toliau tik tusinuku piesiu.

QUOTE(Linkon @ 2010 11 08, 15:46)
Yra toks pastebėjimas, bet nežinau kaip atskirti.Kada dominuoja kokia nors spalva, tai gali būti ryškiai išreikštos tos spalvos savybės arba rodyti su ta spalva susijusias fiziologines organizmo problemas, kurias pasąmonė stengiasi kompensuoti.Raudona , tai kraujo spalva.
Veikia širdį, suaktyvina kraujotaką, stimuliuoja imunitetą, aktyvina medžiagų apykaitą, būtent todėl ji gali sušildyti kūną ir atgaivinti žmogaus jausmus. Spalvų terapijoje raudona taikoma tuomet, kai reikia atstatyti arba pastiprinti žmogaus gyvybines jėgas. Ši spalva idealiai tinka žmonėms, kurie jaučiasi pavargę, negali atgauti jėgų po stipraus psichinio sukrėtimo arba streso – skyrybų, artimo žmogaus mirties, ligos.
Manau jau sąmoningai spalvinant ir trūkstant gyvybinės energijos galima drąsiai rinktis raudoną.

Galbut man ir reikia tos raudonos,bet jos neypatingai megeja.Kai istraukiu raudona jauciuosi kaip tik pavargus i ja ziurint. g.gif Va rausvas tonas mane nuramina.
Atsakyti
user posted image

tai mano antrasis

nemoku graziai nufotkint,nelabai moku fotoaparatu naudotis ax.gif

pas kitas pasteebiu nera visai juodos spalvos?kodel?as pasidejusi visas spalvas,ir imu neziuredama,jei paemiau juoda,ir spalvinu,tik gal plota mazesni,nes ner megiama spalva
Atsakyti
Girene, aš galiu sau leisti nenaudoti juodos spalvos, nes 21-ą fraktalą nupiešiau dar rugsėjį ax.gif Truputį jos naudoju mažiausioms gardelėms spalvinti- man taip patinka.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 08, 20:59)
Girene, aš galiu sau leisti nenaudoti juodos spalvos, nes 21-ą fraktalą nupiešiau dar rugsėjį  ax.gif Truputį jos naudoju mažiausioms gardelėms spalvinti- man taip patinka.

ai,tai tuomet jau galima?as nezinojau ax.gif
Atsakyti
mergaitės, o kur Jūs pieštukus perkat? girdėjau, kad faber castell labai geri, ale nelabai jų randu.
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2010 11 08, 21:06)
mergaitės, o kur Jūs pieštukus perkat? girdėjau, kad faber castell labai geri, ale nelabai jų randu.

Man patinka vieni maximoje nusipirkti pieštukai- stori ir dvi spalvos viename pieštuke. Ir pačios spalvos malonios akiai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2010 11 08, 22:06)

Aha,su šitais ir pyškinam savo fraktalus,tikrai smagiai piešias,tik kur pirkti ,deja,nežinau,nes po fraktalų užsiėmimo dovanų dukros iš vedančiosios gavo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 08, 17:45)
[url=http://www.part.lt/perziura/9d17b15538c3e1eb4a4958688f45e320216.JPG]user posted image[/url

Užsukau biggrin.gif
Girene, toje lapo pusėje, kurioje paišai, jokiu būdu nieko negalima rašyti, užrašą reikia daryti kitoje lapo pusėje, tojėst pirmiausia užrašai ant to lapo informaciją ir tada, apvertusi lapą į kitą pusę, jau pieši ant švaraus popieriaus lapo mirksiukas.gif
Atsakyti
Girene, toje lapo pusėje, kurioje paišai, jokiu būdu nieko negalima rašyti

Kodėl negalima? Aš supratau, kad pagal tai ar lapas lieka visai švarus ar su parašinėjimais ir pakeverzojimais irgi yra vertinama asmenybė g.gif

Žiūriu jau čia visos savo fraktalų esate įkėlę. Man tai iki 21 trūksta vos dviejų, bet dabar taip sunku pabaigti. Kažkaip šiuo metu nejaučiu poreikio ax.gif
O aš jau ir apie spalvas persiskaičiau, na žodžiu paskubėjau blush2.gif

Juoda spava jeigu jos nedaug ir langeliai nedideli, tai labai gerai.
Kaip supratau, tai "blogų" spalvų išvis nėra. Vienu ar kitu momentu mums vienokių ar kitokių spalvų tiesiog reikia. rolleyes.gif

Atsakyti