QUOTE(girene @ 2010 11 07, 23:02)
pirmaji nupiesiau beveik neskaiciusi temos,tik suzinojusi piesimo buda.
taigi,kai piesiu kitus,nesivadovausiu,tuo,kad mano piesinyje dominuotu tik gera nusakantys atspalviai
As kolkas stengiuos nesusikoncentruot ties spalvu reiksmem,o tiesiog megautis peisimu,paskui po 21 ziuresiu ka pripiesiau.
QUOTE(Linkon @ 2010 11 08, 00:32)
Skaitant tą knygą radau, kad norint imtis korekcinių ar norų fraktalų, reikia pirmiausia nupiešti ir išsianalizuoti savo 21, taip pat 20 kitų žmonių.Ačiū visoms , kurios sukėlė savo fraktalus, ir iš kart atsiprašysiu, jei komentuodama suklysiu.(turėdama galimybę įkelsiu ir savus, kol kas turiu tik 12).
Sarafeos ryškūs fraktalai, užimantys daugiau kaip 2/3 lapo-pasitikėjimas savim.Daug ryškios geltonos spalvos - komunikabilumas, bendravimas,informacijos priėmimas ir perdavimas.
Man įdomu pasirodė sulygint pirmą ,kuriame buvo daugiau švelniai raudonos spalvos ir antrą , kuriame ji virto skaičiai raudona.Gal galima laikyt , kad blyškesnė spalva yra potenciali savybių nešėja, kurios tam tikromis aplinkybėmis išryškėja?Raudona spalva leistų manyt, kad Sarafea yra emocinga, energinga ir gyvybinga.
Antrąjame lyginant su pirmuoju matyti daugiau štrichų, ne visai tolygiai nuspalvinta- tai būtų susijaudinimo, dirglumo būsena.
Visos spalvos labai gyvos, tvirtos, lyg sakytų-Sarafea trept kojyte"aš žinau kaip viskas turi būti, tuoj viską paaiškinsiu".
Atsiprašau , kur nugrybavau.
Labai idomus tavo pamastymai
pasitikejimo savimi gal ne tiek daug,o gal as pati to nejauciu.Esu ir emocinga ir kazkada buvau energinga.Daug aprasyme tiesiai pataikyta.
Ir kojom trepsiu ,gal net per daznai kaip mazas vaikas