Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

QUOTE(vasarelele @ 2010 11 07, 22:56)

Knygoj, kurios nuorodą radau šioj temoj, rašoma, kad reikia braukyt 45-60 sekundžių,( aš skaičiuoju).Jei pažiūrėjus matosi dideli plotai, reikia vėl užsimerkti ir dar papaišyti.Linijas užbaigti privedant prie artimiausio taško.
Bandyk daugiau.Smagu, kai galima daugiau spalvų panaudot.
Atsakyti
Skaitant tą knygą radau, kad norint imtis korekcinių ar norų fraktalų, reikia pirmiausia nupiešti ir išsianalizuoti savo 21, taip pat 20 kitų žmonių.Ačiū visoms , kurios sukėlė savo fraktalus, ir iš kart atsiprašysiu, jei komentuodama suklysiu.(turėdama galimybę įkelsiu ir savus, kol kas turiu tik 12).
Sarafeos ryškūs fraktalai, užimantys daugiau kaip 2/3 lapo-pasitikėjimas savim.Daug ryškios geltonos spalvos - komunikabilumas, bendravimas,informacijos priėmimas ir perdavimas.
Man įdomu pasirodė sulygint pirmą ,kuriame buvo daugiau švelniai raudonos spalvos ir antrą , kuriame ji virto skaičiai raudona.Gal galima laikyt , kad blyškesnė spalva yra potenciali savybių nešėja, kurios tam tikromis aplinkybėmis išryškėja?Raudona spalva leistų manyt, kad Sarafea yra emocinga, energinga ir gyvybinga.
Antrąjame lyginant su pirmuoju matyti daugiau štrichų, ne visai tolygiai nuspalvinta- tai būtų susijaudinimo, dirglumo būsena.
Visos spalvos labai gyvos, tvirtos, lyg sakytų-Sarafea trept kojyte"aš žinau kaip viskas turi būti, tuoj viską paaiškinsiu".
Atsiprašau , kur nugrybavau.
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 08, 01:03)
Knygoj, kurios nuorodą radau šioj temoj, rašoma, kad reikia braukyt 45-60 sekundžių,( aš skaičiuoju).Jei pažiūrėjus matosi dideli plotai, reikia vėl užsimerkti ir dar papaišyti.Linijas užbaigti privedant prie artimiausio taško.
Bandyk daugiau.Smagu, kai galima daugiau spalvų panaudot.

Ačiū už nuomonę. Taip, dideli plotai gavosi, ryt bandysiu ilgiau braižinėti. Man nespalvotas gražiau atrodė, negu nuspalvinus blush2.gif Ir spalvų reikės daugiau paimt.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2010 11 07, 21:13)
Ačiū, vaižgantei smile.gif Ligonė, nemokanti įkelti nuotraukų, tai aš smile.gif
Būsiu dėkinga, jei kas pakomentuos smile.gif

Fraktalas užima pusę lapo, - pasitikėjimo savim stoka, truputuką , nes gi ne visai mažiukas.Švelnios spalvos, visai nėra kampų -asmenybė visai nekonfliktiška, švelni ir rami, vyrauja apskritimai - saugumo troškimas.(Tai papildo ir mažybinis nicas).
Pats fraktalas labai mielas ir šiltas.

Papildyta:
QUOTE(girene @ 2010 11 07, 20:01)
user posted image

tai mano pirmasis darbas
nezinau,ar ne per greit padariau,nepilnai val uztrukau,bet letai man neiseina,as viska darau greit
radau ne kazin kiek spalvu pas dukra,nes jau ne mazi vaikai

Pas mane panašiai gaunasi , ties kuria nors vieta vis susikoncentruoja maži nareliai.Įdomu kaip bus su sekančiais.

Vaižgantės man jau kaip ir meninis fraktalas atrodo.Gyvas labai,kaip kažkas minėjo , su kojytėm.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 07, 23:02)
pirmaji nupiesiau beveik neskaiciusi temos,tik suzinojusi piesimo buda.
taigi,kai piesiu kitus,nesivadovausiu,tuo,kad mano piesinyje dominuotu tik gera nusakantys atspalviai

As kolkas stengiuos nesusikoncentruot ties spalvu reiksmem,o tiesiog megautis peisimu,paskui po 21 ziuresiu ka pripiesiau. biggrin.gif

QUOTE(Linkon @ 2010 11 08, 00:32)
Skaitant tą knygą radau, kad norint imtis korekcinių ar norų fraktalų, reikia pirmiausia nupiešti  ir išsianalizuoti savo 21, taip pat 20 kitų žmonių.Ačiū visoms , kurios sukėlė savo fraktalus, ir iš kart atsiprašysiu, jei komentuodama suklysiu.(turėdama galimybę įkelsiu ir savus, kol kas turiu tik 12).
Sarafeos ryškūs fraktalai, užimantys daugiau kaip 2/3 lapo-pasitikėjimas savim.Daug ryškios geltonos spalvos - komunikabilumas, bendravimas,informacijos priėmimas ir perdavimas.
Man įdomu pasirodė sulygint pirmą ,kuriame buvo daugiau švelniai raudonos spalvos ir antrą , kuriame ji virto skaičiai raudona.Gal galima laikyt , kad blyškesnė spalva yra potenciali savybių nešėja, kurios tam tikromis aplinkybėmis išryškėja?Raudona spalva leistų manyt, kad Sarafea yra emocinga, energinga ir gyvybinga.
Antrąjame lyginant su pirmuoju matyti daugiau štrichų, ne visai tolygiai nuspalvinta- tai būtų susijaudinimo, dirglumo būsena.
Visos spalvos labai gyvos, tvirtos, lyg sakytų-Sarafea trept kojyte"aš žinau kaip viskas turi būti, tuoj viską paaiškinsiu".
Atsiprašau , kur nugrybavau.

Labai idomus tavo pamastymai 4u.gif pasitikejimo savimi gal ne tiek daug,o gal as pati to nejauciu.Esu ir emocinga ir kazkada buvau energinga.Daug aprasyme tiesiai pataikyta.
Ir kojom trepsiu ,gal net per daznai kaip mazas vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linkon @ 2010 11 08, 01:51)
, ties kuria nors vieta vis susikoncentruoja maži nareliai.

labas rytas
o tai ka reiskia,daug mazu nareliu?pati stejausi,net nuspalvint kitu nejo,,,
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 08, 12:26)
labas rytas
o tai ka reiskia,daug mazu nareliu?pati stejausi,net nuspalvint kitu nejo,,,

Harmoningu laikoma ,kai maži , vidutiniai ir dideli užima proporcingai vietos.Pas jus taip ir yra.
Dideli byloja apie atvirumą ir tai būdinga mažiems vaikams , bei pagyvenusiems.Mažiukai būdingi linkusiems į savianalizę, kapstymąsi, detalizaciją, uždarumą, netgi rigidiškumą(sustingimą, nelankstumą, įtampą, užsiciklinimą).
Ką reikštų koncentracija mažų dar reikia susidėliot mintis.
Atsakyti
dekui
Atsakyti
Jūs kuo braižot linijas? Iš pradžių braižiau pieštuku- negražiai atrodo. Su juodu geliniu rašikliu kur kas geriau. Eisiu šiandien nusipirkti, nes jau du supaišiau. Dukrai nupirkau rožinį gelinį, ji su juo braižo fraktalus.
Atsakyti
Aš braižau su paprastu, juodu tušinuku... Nes lyg ir rekomenduoja su juodu, kelis straipsnius skaičiau..
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 08, 14:49)
Jūs kuo braižot linijas? Iš pradžių braižiau pieštuku- negražiai atrodo. Su juodu geliniu rašikliu kur kas geriau. Eisiu šiandien nusipirkti, nes jau du supaišiau. Dukrai nupirkau rožinį gelinį, ji su juo braižo fraktalus.

as neperskaiciau visos temos,tai braiziau melynu sratinuku.toki tik teturejau

o reik juodo?eisiu pas dukra paklaust,ar turi
Atsakyti
Įdomu būtų paeksperimentuoti su gelinių rašiklių spalvomis. Tarkim, rožinės linijos labai įdomiai atrodo ax.gif
Atsakyti