Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

gal per part.lt lai bando geriau

vasarele,o skype man atsiustum,moki?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 07, 22:43)
Man įdomiausia tai, kad visų fraktalai yra skirtingi.

kaip mes pacios ax.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 07 lapkričio 2010 - 21:56
O, kaip tema pagyvėjo smile.gif
O kažin yra skirtumas kiek spalvų pieštukų yra? Pvz. yra kokie rėmai, kad geriausiai spalvinti turint na kad ir 12 spalvų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 07, 21:49)
kaip mes pacios ax.gif

Nupiešiau daugiau nei 30 fraktalų ir kai išsidėstau visus, matosi, kad visi jie labai panašūs vienas į kitą, kad ir kaip stengčiausi, vis vien išlieka tie patys spalvų deriniai, tas pats spalvinimo intensyvumas, tie patys braižymo "raštai". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 07, 22:49)
gal per part.lt lai bando geriau

vasarele,o skype man atsiustum,moki?

Su IMG moku, tik kai iš savo kompo tai nesigauna man. Gal reikia albumą turėti internete g.gif
per skypę moku siųsti mirksiukas.gif
Sūnus va įmetė, tik labai sumažino. Negražus tas mano fraktalas, gal čia net nefraktalas lotuliukas.gif Aš braižiau pradžioj rankos neatitraukusi, lygtais taip rekėjo, be to nemėgstu matyt ilgai kažką daryti, tai ir gavosi toks labai jau paprastas....
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 11 07, 21:56)
O, kaip tema pagyvėjo smile.gif
O kažin yra skirtumas kiek spalvų pieštukų yra? Pvz. yra kokie rėmai, kad geriausiai spalvinti turint na kad ir 12 spalvų... g.gif

Turiu gal 40 pieštukų. Ir norėčiau dar daugiau. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarelele @ 2010 11 07, 21:56)

Nelabai aišku, kokios spalvos ax.gif Yra vienas trūkumas- mažų gardelių nėra. Tiesiog per trumpai braižei.
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 07 lapkričio 2010 - 22:08
Ačiū, vaižgante, už pasidalintas mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2010 11 07, 22:08)
Ačiū, vaižgante, už pasidalintas mintis  4u.gif

Kad nėra už ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 07, 21:17)
Na, jei ilga, tai į paršiuko šnipą tikrai nepanaši  hihihi.gif  Juokauju aš čia, aišku.
Žiūrint į tavo pieštą fraktalą man kilo tokios mintys, kad esi labai kūrybinga, bet pedantiška ir užsispyrus. Visada turi būti taip, kaip tau norisi. Tikriausiai mėgsti tvarką, viską sudėlioti į stalčiukus, lentynėles, dėžutes ir pan.
Kai kalbėjai su mama, netrodo, kad tas pokalbis buvo romantiškas, nes fraktalas ryškokas, nemažai raudonos spalvos. Toks jausmas, kad kažką mamai aiškinai ir atkakliai gyvei savo nuomonę, o ne ramiai kalbėjot pvz apie pomidorų sėklas  biggrin.gif
Gal aš ir klystu, tiesiog tokios mintys kilo biggrin.gif

Nee i parsiuka nepanasi :Dbet labai taikliai aprasyta,esu ir pedante ir uzsispyrus ir visa gyvenima delioju i dezutes ,o dezutes dar ir i stalcius.Taip pat ir visa kita tiesa .Su mama apie pomidoru seklas nesnekejau:)Dazniausiai kiausinis vista moko kaip gyventi,vis man sviecia , kad as teisi.ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 07, 22:33)
Nee i parsiuka nepanasi :Dbet labai taikliai aprasyta,esu ir pedante ir uzsispyrus ir visa gyvenima delioju i dezutes ,o dezutes dar ir i stalcius.Taip pat ir visa kita tiesa .Su mama apie pomidoru seklas nesnekejau:)Dazniausiai kiausinis vista moko kaip gyventi,vis man sviecia , kad as teisi.ax.gif

Džiaugiuosi, kad man pavyko pajusti tavo fraktalus. smile.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema,rasmos postus apie spalvas

dabar,norit gerai "atrodyt",zinosim kokias spalvas pasirink lotuliukas.gif ,t.y.pries jus,cia temoj esancias lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kaip neidomu butu,ir nereikejo man skaityt

pirmaji nupiesiau beveik neskaiciusi temos,tik suzinojusi piesimo buda.
taigi,kai piesiu kitus,nesivadovausiu,tuo,kad mano piesinyje dominuotu tik gera nusakantys atspalviai
Atsakyti