manau uzsikreciau.papiesiu pagal nuotaikas,i idesiu,
Sarafea, atleisk už mano gal kiek nekorektišką klausimą: ar tavo nosis smaila?
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 07, 21:27)
koks idomus klausimas,turbut vaizgante ka pasakytu dar
QUOTE(girene @ 2010 11 07, 20:29)
koks idomus klausimas,turbut vaizgante ka pasakytu dar
Pasakyčiau, todėl klausiu.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 07, 20:27)
Na klausimas kaip klausimas Mano nosis ilga ir su kuprele,bet kad smaila nelabai turbut.
QUOTE(sarafea @ 2010 11 07, 20:32)
Na klausimas kaip klausimas Mano nosis ilga ir su kuprele,bet kad smaila nelabai turbut.
Na, jei ilga, tai į paršiuko šnipą tikrai nepanaši Juokauju aš čia, aišku.
Žiūrint į tavo pieštą fraktalą man kilo tokios mintys, kad esi labai kūrybinga, bet pedantiška ir užsispyrus. Visada turi būti taip, kaip tau norisi. Tikriausiai mėgsti tvarką, viską sudėlioti į stalčiukus, lentynėles, dėžutes ir pan.
Kai kalbėjai su mama, netrodo, kad tas pokalbis buvo romantiškas, nes fraktalas ryškokas, nemažai raudonos spalvos. Toks jausmas, kad kažką mamai aiškinai ir atkakliai gyvei savo nuomonę, o ne ramiai kalbėjot pvz apie pomidorų sėklas
Gal aš ir klystu, tiesiog tokios mintys kilo
Sveikutės
Sudomino ir mane ši tema Toks jausmas, kad tokie piešinukai seniai žinomi, tik niekaip neįvardinti kabojo kažkur giliai. Ir šiaip jeigu kur sutikdavau fraktalus (kaip dabar jau galiu ir įvardinti ), tai man jie tokie kosminiai gražios spalvos, deriniai, tokie su tam tikru jausmu, jėga....
Taigi tik paskaičiusi techniką, pabraižiau ir aš Tik spalvyčių neturėjau, nes vaikiukų mažučių jau nėra. Tai mano dičkis nupirko spalvų....ir nuspalvinau.
Tik mano gavosi toks l.stambiomis gardelėmis
Sudomino ir mane ši tema Toks jausmas, kad tokie piešinukai seniai žinomi, tik niekaip neįvardinti kabojo kažkur giliai. Ir šiaip jeigu kur sutikdavau fraktalus (kaip dabar jau galiu ir įvardinti ), tai man jie tokie kosminiai gražios spalvos, deriniai, tokie su tam tikru jausmu, jėga....
Taigi tik paskaičiusi techniką, pabraižiau ir aš Tik spalvyčių neturėjau, nes vaikiukų mažučių jau nėra. Tai mano dičkis nupirko spalvų....ir nuspalvinau.
Tik mano gavosi toks l.stambiomis gardelėmis
ikelk vasarele
Man įdomiausia tai, kad visų fraktalai yra skirtingi.
QUOTE(girene @ 2010 11 07, 22:41)
ikelk vasarele
Nemoku įkelti Aš nuskenavau, pas save išsaugojua, o kaip įkelti?
QUOTE(vasarelele @ 2010 11 07, 21:44)
Nemoku įkelti Aš nuskenavau, pas save išsaugojua, o kaip įkelti?
Spausk IMG, kuris yra viršuje, kairiau. Jei nebus labai didelis, normaliai įsikels, jei per didelis, reikia sumažinti.
Papildyta:
QUOTE(RamuneM @ 2010 11 07, 21:35)
Nei vaiko pavydale? Visi sutikti žmonės tavo gyvenime nesveiki? Wow. Tiesiog nustebusi
Nebent neskiepinti kūdikiai.
Jei žmogus jaučiasi sveikas, tai nebūtinai taip ir yra. Užtenka žvilgtelėti į jo biolauką.