Įkraunama...
Įkraunama...

Fraktalai - bioenergetiniai piešiniai

man kaip zmogysta atrodo
daug zalios sp,o tai ir ka reiskia turbut
juodos visai nera
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 07, 20:57)
Įkeliu vienos fraktalų naujos ligonės ką tik nupieštą darbą (ne mano). Jei norės, autorė čia prisipažins. Įkeliu, nes ji pati nemokėjo smile.gif

user posted image

Ačiū, vaižgantei smile.gif Ligonė, nemokanti įkelti nuotraukų, tai aš smile.gif
Būsiu dėkinga, jei kas pakomentuos smile.gif
Atsakyti
user posted image
cia vienas is paskutiniu mano fraktalu,gal kokios mintys jums kils paziurejus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 07, 21:15)
user posted image
cia vienas is paskutiniu mano fraktalu,gal kokios mintys jums kils paziurejus. ax.gif

Noriu paklausti- čia sąmoningai piešta? Ar atsijungus?
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2010 11 07, 20:16)
Noriu paklausti- čia sąmoningai piešta? Ar atsijungus?

braizau linijas uzmerkus,taip pat spalvas renku uzsimerkus,o piesiu kur sirdis nori,ten kur man tuo momentu noris.NEzinau ar tai samoningumu galima butu apibudint g.gif Stengiuos prie muzikos ar filmo piest,kad nemastyciau is vis ka darau,arba kalbu telefonu.
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 07, 21:15)

kokios mes skirtingos
visai niekuom nepanasus raitymai visu
idomu,kas paaiskintu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 07, 20:19)
kokios mes skirtingos
visai niekuom nepanasus raitymai visu
idomu,kas paaiskintu

Juk nupiesei tik pirma fraktala,mano pirmieji nebuvo tokie sudetingai smulkus.KUo toliau tuo man jie smulkesni.Kaip supratau is paaiskinimu,kad kuo jie smulkesni,tuo zmogus daugiau su savimi darbuojas.
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 07, 21:18)
braizau linijas uzmerkus,taip pat spalvas renku uzsimerkus,o piesiu kur sirdis nori,ten kur man tuo momentu noris.NEzinau ar tai samoningumu galima butu apibudint  g.gif Stengiuos prie muzikos ar filmo piest,kad nemastyciau is vis ka darau,arba kalbu telefonu.

as taip pat,tik tyloje,ir be jokiu minciu.jos net dingsta,nors siandien ir buvau supykusi,pusdieni erzino ikyrios mintys,bet perisedus piest-viskas dingo
dabar zinosiu,kaip man isjungt galva,kai joje meslo prisikaupia
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2010 11 07, 20:11)
[i]Nemoku visiškai aiškinti, bet pažiūrėjus atrodo, kad piešė kūribingas, šiltas žmogus, gal intravertas. Pirmoje vietoj dvasiniai dalykai, nei materialiniai  g.gif  Na, bet čia nuklydimai į pievą biggrin.gif

Taip, to susukto fraktalo autorė tokia ir yra ax.gif
Atsakyti
o sitas va piestas per viena prisedima,juo metu pokalbis su mama biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 11 07, 21:20)
Juk nupiesei  tik pirma fraktala,mano pirmieji nebuvo tokie sudetingai smulkus.KUo toliau tuo man jie smulkesni.Kaip supratau is paaiskinimu,kad kuo jie smulkesni,tuo zmogus daugiau su savimi darbuojas.

o kelintas cia jusu?
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 11 07, 20:22)
o kelintas cia jusu?

sitie du yra 16 ir 17 mirksiukas.gif
Atsakyti